MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Svedsko, Finsko 2013
zrejme mal na mysli sezonu ked bol top strelcom este v Rige kde sa vsetko hralo na neho a bol prakticky jediny tahun muzstva..kdezto v repre hral v 3 ci 4 utoku
Naši začali zhurta 
Začínam pochybovať či Jurčina si zapína pásku na prilbe. Ak nie, ako tréner by som ho pekne zdrbal. Pekne.
-
t0m4s3
Admin
Za nezapnutu pasku je nejaky trest dokonca, resp. sudi mi vravel, ze ked da hrac gol a nema zapnutu prilbu, tak gol mu neuzna.
Inak zaciatok zaujimavy, zatial je vidno, ze Lotysi su smerom dopredu uplne marni, tak snad nasi budu pokracovat v tempe ako doteraz a nejake goly urcite pridaju.
Inak zaciatok zaujimavy, zatial je vidno, ze Lotysi su smerom dopredu uplne marni, tak snad nasi budu pokracovat v tempe ako doteraz a nejake goly urcite pridaju.
Hej, naši sú jasne lepší.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Na... toto sú situácie, keď Staňa nechytí nič navyše
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Na... toto sú situácie, keď Staňa nechytí nič navyše
-
t0m4s3
Admin
ze ja som radsej nedrzal hubu
ale Stana mi pride "nemastny-neslany", jak pises, nic navyse, aj ked dnes toho moc ukazat ani nemohol - 4 strely na neho sli
Kazdopadne este mame viac ako 40minut, nech hlavne nepolavia a ono to pojde
Nechapem co robia, tolko zbytocnych sanci im davame .. teraz presilovka 5v3 ..
Naši jasne lepší, ale dávame sa Lotyšom na podnose. Si myslia, že sa porazia sami?
Ak Staňa dostane gól, okamžite by som ho ťahal von z brány a zvážil hru na 3 útoky..
Ak Staňa dostane gól, okamžite by som ho ťahal von z brány a zvážil hru na 3 útoky..
-
t0m4s3
Admin
Lotyssko hra uplne hovno a tri goly. No bude to este zaujimave
Nic nehrame, dufam ze prehraju 
No už to je 3:1, snad si teraz nasi uvedomia ako pisal begbee, ze sami sa neporazia ...
Práveže hráme dobre, len robíme úplne trapné chyby..by som povedal, že naši sa cítia v roli favorita.Philop25 napísal:Nic nehrame, dufam ze prehraju
Si podali tiket jak Rusi.
Ruskú hanbu zjemní slovenská hanba....Stáňa nič naviac zatiaľ nechytil...trestné strieľanie sa pokryť dalo a ten prvý gól by čiste svedomie mať tiež nemal...
naši by mali začať dohrávať súboje, lebo lotyši to robia a máme s tým trošku problém...
naši by mali začať dohrávať súboje, lebo lotyši to robia a máme s tým trošku problém...
Rasto drzi standard. 
-
t0m4s3
Admin
Stana za ziadny gol nemohol, ani ten prvy.
-
DanielDevil
Addict
ten Mezei, Jurčina, Mihálik tí ma nepresvedčia asi nikdy, Stumpel detto, máme len jedného hráča čo vie dať gól, Staňa mal ísť po treťom góle (aj keď ten jediný nemohol chytiť) dole, Lotyši sú asi najslabší tím na turnaji a my si to takto komplikujeme
//nehovorím že to boli jeho góly ale keď má brankár formu niečo z toho chytí, jednoducho TOP brankári nechytia len to čo by mali...
//nehovorím že to boli jeho góly ale keď má brankár formu niečo z toho chytí, jednoducho TOP brankári nechytia len to čo by mali...
sme lepší, hráme aktívnejšie....no prehrávame 1:3
ach to zase budu nervy v druhej tretine...
ach to zase budu nervy v druhej tretine...
-
uplink
VIP
Nakupoval som v Bille, rozohrali začiatok, drbs, prvý gol Lotyši v 15tej sekunde. Ja len: "Dafuq did just happen?
" idem taxíkom domov, taxikár mi akurát hovorí že naši dorovnali. Ako som vystupoval a vyťahoval nákup z taxíku, Lotyši dali ďalší gól z trestného strielania, ja len: "o.O;" prídem domov, vybalím nákup, dám sa dokopy, zapnem hokej.sk a pozerám 1:3. A v hlave len: "
"...
What in the hell did just happen?
What in the hell did just happen?
-
t0m4s3
Admin
Konecne zacali hrat po tych oslabeniach a hned to prinasa uspech, paci sa mi, ze sa z toho otriasli a slapu dalej, nic este nie je stratene, hlavne treba hrat s elanom
edit: ze som zase hubu nedrzal, vlastny gol
edit: ze som zase hubu nedrzal, vlastny gol