Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
phatres1994
Star
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
mne sa to zvykne robit dost casto (4s) hlavne ked mam baterku pod 20 percent, proste sa vypne, neda sa zapnut (ukazuje logo nabijacky) a musim pockat chvilu, niekedy aj 10 minut a ked sa zapne mam znova 20 percent ako predtym...
Mne sa to raz stalo. Tiež sa potom spamätal po chvíli v nabíjačke
Nový Facebook 6.0 vyšiel včera. Čo naň vravíte? Podľa mňa konečne stabilná a vyladena verzia

v pohode, len na ipade (4.gen najnovsi ios) nefunguju tie ,,chat hlavy,, ci co to je. ukaze to hlavu, ale iba ked mam spusteny FB, v inych aplikaciach nie
skoda no, napad sa mi paci a na sgs2 mi tie chat hlavy funguju paradne.
ja si práveže myslím, že je dobre, že tie hlavy nevidno nikde inde. Predpokladám, že kvôli (alebo skôr vďaka) politike Applu. Tebe sa pozdáva, že je to na androde všade - v každej aplikácii, všade na ploche? Veď to tam iba zavadzia. Na to je notifikažná lišta! (iOS aj Android)
Mám pocit že na iOS majú tie hlavy fungovať len počas otvorenej aplikácie. Neviem si predstaviť že by mi to vyskakovalo pri zapnutí inej aplikácie. 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zo zaciatku mi vadilo ze to, skakalo vsade, teraz uz nie... jeden pohyb prstom a je to prec, pohodka.
Zdravím, uz viacero ľudí sa mi sťažovalo, že ak mi volajú, tak mám vždy obsadené, musíš zložiť a zavolať ešte raz, potom to normálne zvoni ...
Mám iPhone 4S, neviete kde by mohla byt chyba ?
Mám iPhone 4S, neviete kde by mohla byt chyba ?
kde je chyba netuším, ale skúsil by som vybrať kartu, vrátiť späť, a skúsiť- ale to si pravdepodobne skúšal- ak nie, tak skús, mohla byť nejaká chyba pri odomykaní.... alebo potom by som skúsil spraviť restore... zatial ma nič lepšie nenapadá...
Dá sa niekde v nastaveniach zmeniť to, aby po mne Appstore nechcel stále heslo pri kúpe aplikácií?
Ide dat nejako ios 6.1.3 na 6.1.2 ? Mam iphone 5 .. Uz som hladal vela stranok sle nic.
Neda. Apple nepodpisuje starsie iOS = nedostanes ich do iP. Preto napr. ja nemozem robit JB na 6.1.2, lebo aktualny system je 6.1.3.
Ak chces restore,tak by mal ist.
Ak chces restore,tak by mal ist.
viete niekto ako vo facebook aplikácii vypnúť tie chat heads?
-
awtt
Medium Professional
presunies ich dole na spodok
nie, nepochopil si ma. Ja sa chcem toho úplne zbaviť - Aby som to už nikdy nevidel
A nie zakaždým presúvať dole.
mam strach, ze len downgrade fb appky... alebo tusim staci nemat appku messenger. to vyskusat skor a hladat niekde staru verziu fb 
-
WiZard
Star
...ja to tam napriklad vobec nemam 
čaute aka je najjednoduchšia a hlavne free appka na skracovanie videa...mal som cute cut ale nevedel som z toho vyjsť..poradte mi
ak chceš len skrátiť video tak to sa dá aj priamo v iPhone - v galérii.
hitman957 napísal:čaute aka je najjednoduchšia a hlavne free appka na skracovanie videa...mal som cute cut ale nevedel som z toho vyjsť..poradte mi
ako píše Shwollo, jednoducho ako keď si pozrieš video v albume... len musíš posunúť ten rámček "na časovej osi" podla lubosti- http://www.businessinsider.com/how-to-q ... ies-2012-2 pochopíš aj keď AJ neovládaš