softvéry a programy v marketingu
softvéry a programy v marketingu
je to čisto otázka pre zaujímavosť, že či napríklad pri výrobe filmu, reklamy, klipu- proste v marketingovej brandži, resp. inak povedané v profesionálnej... musia byť pri výrobe použité kupované softvéry, softvéry s licenciami, alebo kludne aj stiahnuté- otázka sa asi týka skôr menších firiem (ale video bude samozrejme uvádzané v TV, na youtube, prípadne film v kinách a na DVD), ktoré nemajú poriadne na kameru, nie to na AdobeAfter Effects za min 2 000€- nerátam programy určené na väčšie veci, za nech aj 15 000€... ale v jednoduchosti, musia byť originál?? ak áno, prečo?? + kto to bude kontrolovať?? ďakujem
je jasná 
Re: softvéry a programy v marketingu
prečítaj si licenčné podmienky softvéru a budeš mať jasno. aspoň raz nejaké prečítaj!
//diky za k-, ked si nečítaš nikdy nečítaš žiadnu zmluvu. prajem veľa šťastia v živote, budeš ho potrebovať
//diky za k-, ked si nečítaš nikdy nečítaš žiadnu zmluvu. prajem veľa šťastia v živote, budeš ho potrebovať
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vždy a všade musia byť použité legálne programy... či už platené alebo alternatívy zdarma.
no tak mi ich daj po slovensky alebo po česky- na všetky softvéri čo sa pri práci s videom a zvukom môžu používať... + v licenčných podmienkach asi nenájdem ako si kto zistí čo som používal pri práci ich soft 
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 19:40)
toto ok
, ale skôr ide o to ako si to oni zistia- ale ďakujem 
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 19:40)
Fabo napísal:Vždy a všade musia byť použité legálne programy... či už platené alebo alternatívy zdarma.
toto ok
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dáme mi dačo podpísať nech ho prejdú chute na pirátstvo?Curuj napísal: //diky za k-, ked si nečítaš nikdy nečítaš žiadnu zmluvu. prajem veľa šťastia v živote, budeš ho potrebovať