Grafický problém

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Lakyboy
Amateur
Amateur

Grafický problém

Príspevok od používateľa Lakyboy »

Zdravím experti, dúfam že mi niekto budete vedieť pomôcť, po tom ako som si robil už niekolké interné čistenie notebooku (hlavne chladenia atd.) som zložil book dokopy, zapol a moja obrazovka je celá červeno modrá a tvári sa ako keby existovala len jedna a to dúhová farba, čo s tým ? Prikladám aj screen mojej plochy :)
Prílohy
Untitled.jpg
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Grafický problém

Príspevok od používateľa dobi235 »

neviem ci mam zly zrak ale ja tam nic cerveno modre nevidim, podla mna su tie farby normalne
Lakyboy
Amateur
Amateur

Máš zlý zrak

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 19:29)
Alebo inak :D ja kkt ti screenujem to čo vidím ja a čo má grafika zobrazit, no kedže mám ten problém tak to vidím tak rozmazane dúhovo ako ked ti praskne display na mobile, a kedže je asi problém niekde tam tak to systém (screen) nezachytí.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

volakedy este na starych CRT monitoroch zvykol byt problem v kabli , vtedy to hadzalo vselijake farby a kedze sa jedna o notebook nemoze byt poskodeny ten "paskovy vodic" (neviem jak sa to presne vola) cim je pripojeny display? neodpajal si pri cisteni aj display? mozno si zle zatlacil ten "kabel"
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

dobi je to flex kabel, a a ten je f poriadku tak skus precistit konetor na ten kabel na doske
Lakyboy
Amateur
Amateur

Presne ako hovoríte, rozobral som to znova pozrel sa na konektor displaya a mal som tam zohnutý jeden pin ktorý som narovnal dal dokopy zapojil znova a monitor ide v poriadku. Díky :)
Napísať odpoveď