Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Howard ako Nicolas Cage

howard perfektny 
Presne, ten hlas Nicolasa Cage-a sa mi páčil najviac, ale potom ešte aj Amy so Sheldonom v izbe 
Mne sa páčil Walken-ov hlas, aj keď Cage a Pacino boli presvedčivejší. 
Inak, teraz som sa dostal do toho štádia, keď mi Amy ani tak nevadí, a dokáže ma aj pobaviť. Ale keď sa pozriem na staršie časti, tak je tam Amy otravná, scenáristi teda asi napravili svoju robotu. Rajova frajerka mi ale stále lezie na nervy, a jej scény mi prídu strašne slabé.
Inak, teraz som sa dostal do toho štádia, keď mi Amy ani tak nevadí, a dokáže ma aj pobaviť. Ale keď sa pozriem na staršie časti, tak je tam Amy otravná, scenáristi teda asi napravili svoju robotu. Rajova frajerka mi ale stále lezie na nervy, a jej scény mi prídu strašne slabé.
Mne pridu trapne uz vsetky sceny s Rajom, jeho postavu podla mna uplne pokazili..
Kazdopadne tato seria, oproti 4. a 5. nabrala novy dych a rozhodne je lepsia nez predchadzajuce 2 
Amy je uz celkom vpohode, ale ako hovoris s Rajom to prehanaju ten pes nechutny a podobne veci. Tak isto s Penny to trocha prehanaju, a robia ju blbsiu ako bola.
Spoiler
Tak včera posledný diel série, som zvedavý, či sa v 7. sérií Leonard po príchode zo Severného mora vráti k Penny, snáď hej, už som si na nich ako pár zvykol. Celkom pozerateľná časť, bolo pár vtipných momentov, takže spokojnosť.
Spoiler
Kolko to ma mat serii vlastne?
Inac nehovoril Raj uz aj predtym pred nimi bez napitia? Lebo vcera po dlhom dlhom case pred nimi nehovoril. To bol predtym stale napity?
Inac cakal som, ze sa zoberu vsetci a pojdu zanou.
Inac nehovoril Raj uz aj predtym pred nimi bez napitia? Lebo vcera po dlhom dlhom case pred nimi nehovoril. To bol predtym stale napity?
Inac cakal som, ze sa zoberu vsetci a pojdu zanou.
Dobrá časť, síce žiadne non-stop smiatie, ale malo to skôr také serióznejšie momenty - no ako záver série super. 
Spoiler
Tak to vyzerá, že sa Lucy do seriálu nevráti, čo je super, neskutočne kazila Rajov charakter, a bola nudná.
Rajovi teda trvalo 6 rokov, kým sa naučil hovoriť so ženskými. Myslíte, že mu to ostane? Hádam hej. Teraz sa mu asi bude dariť viac so ženami.
Pascalwb: Áno, vždy keď hovoril so ženou tak mal vypité (stačí pol-deci piva, psychika), vždy mal pred sebou fľašku. Inokedy hovoril s nimi raz, keď skúšal tie experimentálne tabletky. V jednej časti sa ospravedlňoval Penny, a povedal "Sorry" aj bez alkoholu, ale to bolo takým tónom, že sa to za reč považovať nedalo. Toto teda jeho prvý prehovor bez pitia a tabletiek.
Rajovi teda trvalo 6 rokov, kým sa naučil hovoriť so ženskými. Myslíte, že mu to ostane? Hádam hej. Teraz sa mu asi bude dariť viac so ženami.
Pascalwb: Áno, vždy keď hovoril so ženou tak mal vypité (stačí pol-deci piva, psychika), vždy mal pred sebou fľašku. Inokedy hovoril s nimi raz, keď skúšal tie experimentálne tabletky. V jednej časti sa ospravedlňoval Penny, a povedal "Sorry" aj bez alkoholu, ale to bolo takým tónom, že sa to za reč považovať nedalo. Toto teda jeho prvý prehovor bez pitia a tabletiek.
Len tak som myslel, ze tuto sezonu s nimi stale hovoril a som si nepametal, ci mal vypite pritom.
ako záver série celkom v pohode len dúfam že
Spoiler
raj nebude taký "ukecaný" ked už dokáže hovoriť so ženami bez alkoholu
Spoiler
scenaristi to asi natocili takto naschval a podla reakcii divakov tam Lucy bud vratia, alebo nie. A kedze su reakcie velmi negativne na nu, tak dufam, ze uz tam nebude. Inak cast mi prisla velmi slaba.
Dosť suchý konic série, mali tam túto sezónu ďaleko lepšie časti.
Tak tak, od záverečnej časti som čakal podstatne viac
-
Thrash/Death
Star
Pridávam sa, posledný dobrý koniec bol pred dvoma rokmi v rámci štvrtej série. Tak ako minulý rok, aj teraz bolo finále sezóny suché a bezpohlavné. Azda tú Rajovu frajerku už nikdy neuvidíme lebo ma neskutočne srala a v tejto časti najviac. Nikoho predsa nebude baviť postava s psychickými problémami akože nevie prísť na obyčajnú oslavu kde bude päť a pol ľudí, aj keď neznámych. Howgh.
Zaujímavé je, že keď tá Lucy prišla do toho komixového obchodu na tú "party", kde bolo x krát viac ľudí, tak mi neprišla, že by sa potrebovala zamykať na hajzli. 
úplne súhlasím.. bola by som najradšej keby ju tam už nedali, ale predsalen musia nájsť niekoho Rajovi, lebo je tam už len on jediný bez priateľky.. a čo sa týka záverečnej časti.. som zvedavá ako dopadne Leonard a Penny, ale najviac ma prekvapilo, že
Spoiler
Raj bol schopný hovoriť aj bez alkoholu.. Možno tá Lucy bola na niečo dobrá 
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vie niekto akym sposobom tocili sceny vo vesmire? Vyzera to velmi doverihodne.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
veľmi dôveryhodne? Si asi robíš prdel
To vyzeralo ako keby sa na stoličke na kolieskach premával pred modrým plátnom.
Tak a je vonku dvojčasť novej série 
Spoiler
Dúfal som že si Leonard nechá ten svoj "beard", škoda
Penny v tej nočnej košielke bez podprsenky!!
Inak podľa mňa dobrý začiatok série, precitlivený Howard ma dostal
Amy mi už nejak prestala vadiť.