Presun v rámci oddelení v nemocnici: Výška úplatku?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Presun v rámci oddelení v nemocnici: Výška úplatku?
Pravda, moja matematika zase zauradovala
[celú strednú som mal také že 3,3,3,4,3,4,4,4,3,4,4,4] 
vendo má aj pravdu, ale ja by som asi tiež zaplatil nech sa s nimi zadusí aj poje**** neboj on dobre nespáva.
-
uplink
VIP
Presne to si vravím aj ja, ľudia čo vedome opinkávajú nespávajú dobre, ale tak kto vie do akej miery je to pravda. Kopa z nich je bezcitných, ale tak to sú potom len stroje a tých môžeme len ľutovať...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
jj, Stefanik bola 5000ka, ale zas na druhej strane ked som mal Stefanika tak som bol pan, teraz ked mam 166€
tak toho vela nezmozem
tak toho vela nezmozem
Čosí, možno zopár rokov to utlačí ale na neho to príde, neverím, že niekto je tak citovo silný.
-
uplink
VIP
saxxarT - to nie sú citovo silní ľudia, ale zombíci. Ja som síce nejaký pošahaný asexuál a neviem čo, ale pred dvomi dňami som šiel po ulici a na zemi som uvidel malého vrabčeka. Nejaký bol dolámaný. Stál som nad ním asi 3 minúty, s ťažkým srdcom som odišiel. O 10 minút som sa vrátil, zobral ho do servítiek, položil ho pod strom, a aspoň mu rozdrobil sójovú tyčinku čo som mal pri sebe. Viem že to neprežije, zožerie ho tam asi mačka a keby som ho "dal dokopy" tak z neho bude mrzák. Ale nedala mi ani jedna možnosť, do teraz ma to žerie. Aspoň viem že som človek. Avšak čo sa deje v takých ľudoch čo berú úplatky za doslova životy druhých ľudí, tak to fakt ani len netuším.
uplink nie si nijak ošľahaný, to je normálna vec... len ja by som sa asi k tomu čvirikovi nevrátil 
Never tomu, že sú to bezcitné svine, ten čo podvádza a vedomo klame atď on si príde na svoje. 100 %
Never tomu, že sú to bezcitné svine, ten čo podvádza a vedomo klame atď on si príde na svoje. 100 %
Daj mu tie peniaze a ked bude na tom babka lepsie, tak mu roz*eb hlavu a podpal dom
SMRT KORUPCII
SMRT KORUPCII
ziegel sakra
ja čítam ako si písal normálne a zrazu za čiarkou, šok ! 
-
uplink
VIP
ziegel - aj to by šlo, ale potom by som sa dostal do "karmic shitstorm" a to by nebolo nič moc
aj keď sú to len také "divné" zákony, stále sú tu a platia. Aj na tých čo berú úplatky sa varí voda...
Prepustia ho, pôjde do basy, za samovraždi sa alebo neviem čo , no na jeho miesto príde ďalší, a kolobeh bude pokračovať.saxxarT napísal:Čosí, možno zopár rokov to utlačí ale na neho to príde, neverím, že niekto je tak citovo silný.
Ziegel to vyriešil

Lukas presne tak, ale nie vždy, ak áno zabiť a ak natrafíme na správneho nechať. Ziegel by to tak asi navrhol
Lukas presne tak, ale nie vždy, ak áno zabiť a ak natrafíme na správneho nechať. Ziegel by to tak asi navrhol
-
uplink
VIP
vendo - raz ma napadol opitý bezdomovec s rozbitou fľašou, chcel peniaze [seriously?] jednu som mu natiahol, nič extra, nie som nejaký silák, ani biť sa neviem poriadne a už bol oheň na streche. Skoro som skončil na záchytke, lebo šli okolo akurát policajti. Povedal som im čo a ako, ten bezďák dával opitý a ja som z toho skoro vyšiel ako agresor a on ako obeť.
Takže Tvoje riešenie sa mi síce páči, ale Bohu žiaľ vo Ficosystéme v ktorom sme tu zajatí na Slovensku, je nemožné ho aplikovať do praxe.
Takže Tvoje riešenie sa mi síce páči, ale Bohu žiaľ vo Ficosystéme v ktorom sme tu zajatí na Slovensku, je nemožné ho aplikovať do praxe.
-
hrban
Addict
čo tu riešite korupciu, je to všade, lekári sa nechajú uplatiť, robotníci zas kradnú náradie, zvarači zváračky...
čo sa týka výšky úplatku, on musí len vystaviť papier, že babka musí ostať v nemocnici, viac ho to nezaujíma, a rátaj, že berie nielen od teba, takže ak je čo i len 5 ľudí za mesiac štedrých ako ty a zoberie od každého 200-300€ tak má 1000-1500€ nezdaniteľných za mesiac čo nie je málo ...
čo sa týka výšky úplatku, on musí len vystaviť papier, že babka musí ostať v nemocnici, viac ho to nezaujíma, a rátaj, že berie nielen od teba, takže ak je čo i len 5 ľudí za mesiac štedrých ako ty a zoberie od každého 200-300€ tak má 1000-1500€ nezdaniteľných za mesiac čo nie je málo ...
-
uplink
VIP
Pravda, krutá realita. Ďakujem všetkým za rady, dnes by sa to malo udiať, tak updatnem potom situáciu.
Každopádne sa potom ozvi, dosť ma zaujíma, ako to dopadlo...
Dať úplatok, nahrať si to, a potom to riešiť, je nereálne? Tam je asi problém to, že uplácať je trestné, či?
Dať úplatok, nahrať si to, a potom to riešiť, je nereálne? Tam je asi problém to, že uplácať je trestné, či?
Nie som nejaky odbornik na pravo, ale myslim, ze si nemozes nieco len tak nahrat. Nemoze to byt potom pouzite ako dokaz, musel by si mat na nahravanie povolenie od neviemkoho (asi policie).
Len sa mi zda ze to tak je, neukamenujte ma
Len sa mi zda ze to tak je, neukamenujte ma
Zial ano, je to tak. Neplatilo by to ako dokazovy material.
Aspoň verejné zhodenie tej nemocnice?
Prípadne založiť web, kde by sa ľudia delili s ostatnými s podobnými skúsenosťami.
...do mesiaca by ho kompetentní určite blokli, ale aj tak.
...do mesiaca by ho kompetentní určite blokli, ale aj tak.
tu nepomoze nic si myslim.. ani Tv ani nic.. len byt mocnejsi ako oni