Zlé zobrazovanie súborov
Zlé zobrazovanie súborov
čááute...
Mám menší problém a neviem čo sním.Kúpil som si Sony Xperia J...všetko je v poriadku ) bomba telefon )...len ide o to...že Xperia.. má asi najblbší prehrávač songov..aký som kedy videl...Predtým som mal LG Cookie Fresh... v nom som mal porobené priečinky...a v nich rozdelenu hudbu...teraz to mam rozhadzane po celom telefone a kym najdem to čo chcem aj ma prejde chuť. Neviete mi nejako poradiť?...Ako stiahnuť nejaky prehrávač ktorý je fakt dobrý...a zobrazí mi to všetko tak ako má ?
....sprosté odpovede a narážky si nechajte pre seba...
Re: Zlé zobrazovanie súborov
Stiahni si niečo cez Google Play, máš tam toho plno.
WinAMP na mobil funguje uplne v pohode + mas wireless synchronizaciu hudby.
Dík...
Lebo už mi to fakt ide na nervy...kým si v buse najdem song ktorý si chcem pustit..aj vystupim...
akože..mal som už vela mobilov..ale tak sprostý prehrávač...nemal ešte nijaky.. 
skus PlayerProMusic Player ... ten je premna asi najlepsi .. hned zanim free Apollo z XDA...
Skúšal som ešte Xperiu napichnut na PC...všetko ok...vytvoril som si zložku kde som mal Hip-hop muziku...a dalšiu kde som mal...inú hudbu.Telefon mi vobec nezobrazí tie priečinky...ono to zobrazuje všetko v kope...skor by som ešte potreboval niečo..take..čo mi tie priečinky vytvorí..a budem ich tam mat.
Na Google Play máš kopu hudobných prehrávačov ktoré to dokážu, tak skúšaj. Ja osobne používam Ttpod a mám to tam pekne podľa priečinkov, AMPplayer to tiež dokázal, a určite aj veľa iných.