Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
No jo, to som nečítal.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Potom daj vediet ako si spokojny =)
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked Ascend D2 stoji 500 tak tento kludne aj 600
Takže je to doma...
Mám tú pomalšiu S3ku, čo už. Prevedenie vyzerá naozaj luxusne, ale prvé krôčky s androidom sú zatiaľ biedne, keďže neviem, čo, kde, ako treba. Mám verziu Androidu 4.1.1, stiahlo mi nejakú aktualizáciu 3.19.xxxxx. Trochu ma nakakalo, že sa nedajú preniesť údaje z Xperie X1 (nájde mi ju, snaží sa preniesť aspoň kontakty, ale po cca 10% zahlási chybu)... a E52ku ani nemá v zozname.
No idem skúšať, riešiť.. určite sa ešte s nejakými otázkami ozvem... asi už v inej téme...
Inak zatiaľ iba jedno veľké sklamanie - informačná dióda, čakal som trochu silnejšiu.. vôbec ju nevidno, kým sa nepozriem na mobil priamo zhora...
No idem skúšať, riešiť.. určite sa ešte s nejakými otázkami ozvem... asi už v inej téme...
Inak zatiaľ iba jedno veľké sklamanie - informačná dióda, čakal som trochu silnejšiu.. vôbec ju nevidno, kým sa nepozriem na mobil priamo zhora...
-
uplink
VIP
Ináč to ZRko vyzerá viac ako dobre...
podla mna su tie nove xperie o nicom. nevidim dovod aby uzivatelia upgradli z napr. xperie T
-
uplink
VIP
To je jasné, ale ten mobil v sebe spája mobilitu, aj kvalitný HW. Konečne to nie je 5" fošna a zároveň to má 2 giga ram, Snapdragon S4 4 jadrá, etc. a len 4.6"
no ved vravim
trochu vylepsene Tecko, ktore sa predava po 250€
V podstate rovnaky telefon ako Nexus 4, jednak rozmerovo (milimeter hore dole) aj vykonovo (snad som nieco neprehiladol). A neverim ze to bude za rovnaku cenu. Cize kto chce ako pises mobilitu a kvalitny HW, a zarucenu SW podporu priamo od Google, tak zoberie Nexus.uplink napísal:To je jasné, ale ten mobil v sebe spája mobilitu, aj kvalitný HW. Konečne to nie je 5" fošna a zároveň to má 2 giga ram, Snapdragon S4 4 jadrá, etc. a len 4.6"
-
Arkaz
Addict
Uplink tvoje prestavy z casti naplni aj Xiaomi Mi2. vid parametre , jedine
pre teba je asi miui (EDIT: prave som sa docital ze je moznost tam flashnut cisty jelly bean), absencia micro sd, a plast.
Inak pekna recenzia http://www.svetandroida.cz/recenze-xiao ... dem-201305
Procesor: čtyřjádrový, 1,5 GHz, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 s grafickým jádrem Adreno 320
Operační systém: MiUi v4 (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Interní paměť: 16 GB Flash EEPROM
Paměť RAM: 2 GB LPDDR2
Velikost telefonu: 126 × 62 × 10.2 mm
Hmotnost telefonu s baterií: 145 gramů
Displej: úhlopříčka 4,3“, IPS OGS, 1280 × 720px, hustota 342DPI
GPS: A-GPS a GLONASS
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: 4.0
NFC: ne
Konektory: 3,5 mm stereo audio jack, microUSB (USB 2.0) + MHL + USB On the Go
Senzory: zrychlení, polohy, okolního světla, přiblížení, kompas, gyroskop
Fotoaparát: 8 Mpx (3264 × 2448 bodů), autofokus, s přisvětlovací LED diodou, natáčení videa: v rozlišení až 1920 × 1080 bodů, 30 fps
Přední kamera: 2 Mpx – fotografie až v rozlišení 1920 × 1080 bodů, natáčení videa 1920 × 1080 bodů při 30 fps
Baterie: 2 000 mAh, Li-pol
Inak pekna recenzia http://www.svetandroida.cz/recenze-xiao ... dem-201305
Procesor: čtyřjádrový, 1,5 GHz, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 s grafickým jádrem Adreno 320
Operační systém: MiUi v4 (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Interní paměť: 16 GB Flash EEPROM
Paměť RAM: 2 GB LPDDR2
Velikost telefonu: 126 × 62 × 10.2 mm
Hmotnost telefonu s baterií: 145 gramů
Displej: úhlopříčka 4,3“, IPS OGS, 1280 × 720px, hustota 342DPI
GPS: A-GPS a GLONASS
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: 4.0
NFC: ne
Konektory: 3,5 mm stereo audio jack, microUSB (USB 2.0) + MHL + USB On the Go
Senzory: zrychlení, polohy, okolního světla, přiblížení, kompas, gyroskop
Fotoaparát: 8 Mpx (3264 × 2448 bodů), autofokus, s přisvětlovací LED diodou, natáčení videa: v rozlišení až 1920 × 1080 bodů, 30 fps
Přední kamera: 2 Mpx – fotografie až v rozlišení 1920 × 1080 bodů, natáčení videa 1920 × 1080 bodů při 30 fps
Baterie: 2 000 mAh, Li-pol
-
guess.whoo
Redeemer
tychto cinskych alternativ je velmi vela, ci uz NEO, Xiaomi a pod. Staci si len vybrat
-
uplink
VIP
rochedo - pravda, ani ma nenapadlo 
no ja mam Xperia T, a ak niekedy v buducnosti budem robit upgrade tak sa mi vcelku pozdava SP... no teraz ju vystriedala ta ZR ... kazdopadne zatial som s Tckom spokojny a nevidim dovod na upgrade...
Ešte by ma zaujímalo, aké sú skúsenosti s tými novými china-značkami mobilov. Napr. po nejakom pol roku používania.
Ako je na tom baterka, či stále dobre reaguje dotykovka, nezačnú plasty povoľovať a pod... a či budem mať šancu ho napr. ďalej predať za nejakú normálnu cenu.
Ako je na tom baterka, či stále dobre reaguje dotykovka, nezačnú plasty povoľovať a pod... a či budem mať šancu ho napr. ďalej predať za nejakú normálnu cenu.
china znacky sa u nas takmer vobec nepredavaju ked su nove, nie este pouzivane 
Ako myslíš nepredávajú ? ... ako v shopoch, alebo si myslel, že sú celkovo "nepredajné" napr cez bazár.
Ja osobne by som asi dal prednosť buď o niečo slabšiemu mobilu "značkovému" za rovnakú cenu, alebo už si radšej tých pár eur doplatil.
Navyše, vždy sa dá aj lacnejšie kúpiť na nete mobil vytiahnutý z akcie operátora než nový "číňak"
.. aj keby by bol so zárukou
Ja osobne by som asi dal prednosť buď o niečo slabšiemu mobilu "značkovému" za rovnakú cenu, alebo už si radšej tých pár eur doplatil.
Navyše, vždy sa dá aj lacnejšie kúpiť na nete mobil vytiahnutý z akcie operátora než nový "číňak"
tak som to myslel, ze ludia ich nechcu
skor vidim ludi s iphone 5,s3 fakemi ako serioznymi china znackami. ja by som si ale urcite chinu nekupil, nemam doveru v take znacky a radsej si priplatim za znamejsiu znacku s podporou na SR.
-
guess.whoo
Redeemer
precitaj si topic o dx.com kde su vyvratene tvoje tvrdenia. servis sa needa porovnat s tym na slovensku, pokazi sa ti, poslu ti bud novy taky isty alebo novy v tej cene za ktoru si ho kupoval hoc aj pred rokom.
Teraz si predstav, ze kupis SGS3 za 590, o rok sa ti pokazi a mozes kupit SGS4, take tu nehrozi
Teraz si predstav, ze kupis SGS3 za 590, o rok sa ti pokazi a mozes kupit SGS4, take tu nehrozi
moze byt, nehadam sa
ale nic to nemeni na fakte, ze u nas su china mobily tazko predajne a v podstate nie moc oblubene. podla mna sa da vo vacsine cinskych znaciek najst kompromis u znamejsej znacky za cca rovnaku cenu
nehovoriac o tom, ze tu mozes kupit z bazosu novy telefon, co niekto vytiahol iba na akciu a uz si cca na cene za china mobil