Marvel Heroes
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Marvel Heroes
Prave prebieha open beta vikend. Hra ma vyjst 4.6.2013 a bude free to play. Zaner MMORPG , podobne ako diablo lenze hrate s komixovymi hrdinami. Tvorca hry je David Brevik (spoluautor Diabla)
https://marvelheroes.com/
Zatial hram za Iron mana lvl 10 a na f2p hru to vyzera neskutocne dobre
https://marvelheroes.com/
Zatial hram za Iron mana lvl 10 a na f2p hru to vyzera neskutocne dobre
Re: Marvel Heroes
Vyzera to super, akurat to stahujem, napisem potom svoje pocity.
zatial som pozeral pár videí na youtube a vyzeralo to velmi super na ten štyl diabla
už to stahujem s ich stránky a hned som to ohlásil aj kamarátom 
ja som si to stiahol,vyskusal a po chvili vymazal,moc ma to nechyilo 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tak ja som zatial velmi spokojny uz sa neviem dockat 4.6
Grafika super, hratelnost tiez ... Drop itemov , boss fighty su slusne
Mrzi ma len ze uz si nestihnem zahrat pvp
Grafika super, hratelnost tiez ... Drop itemov , boss fighty su slusne
Mrzi ma len ze uz si nestihnem zahrat pvp
Moje prvé pocity s hrania su úplne fajn , hratelnosť je dost v pohodicke a musím priznať že kvalitné efetky
hrám Hulka .. zatial len cca 3 lvl ale je to pecka 
// a bude si treba zakupiť ten pack alebo ako to vlastne je ? lebo som zmätený
Marvel Heroes was built from the ground up to be a free-to-play game. Players will be able to get nearly ALL Heroes and Costumes in the game for free, just by playing. The Founders Program gives you the opportunity to play as your favorite Heroes from the day we launch! For an incredible value, you'll get your choice of starting heroes, alternate costumes spanning Marvel's expansive history, special game boosts, and more! Have any questions? Visit our FAQ.
// a bude si treba zakupiť ten pack alebo ako to vlastne je ? lebo som zmätený
Marvel Heroes was built from the ground up to be a free-to-play game. Players will be able to get nearly ALL Heroes and Costumes in the game for free, just by playing. The Founders Program gives you the opportunity to play as your favorite Heroes from the day we launch! For an incredible value, you'll get your choice of starting heroes, alternate costumes spanning Marvel's expansive history, special game boosts, and more! Have any questions? Visit our FAQ.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
pack si nemusis kupovat ... pack je len nato ak chces mat viac hrdinov/kostymov hned na zaciatku
Ja som dohral ako lvl 8 Hulk, celkom ma to bavilo, ale mal som pocit, ze tomu nieco chybalo. Uvidime ako to bude v plnej hre.
Tak ked bola ta beta tak som si vyskušal tiež hulka do cca 7 lvl , Cyclopa do 5 lvl , a Colossusa 5 lvl .. uprimne som sa najviac tešil na toho colossusa ale mohol som čakat že to bude skor taky tank s menšim dmgom ale v pohode
a ten cyclop je srandovný s ním sa dá dobre zabaviť
ale ako povedal kolega uvidíme ako to bude v plnej hre
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hrate niekto?
Ja som to skúsil včera. Mám Iron Mana na leveli 11.
na akych nastveniach to hrate? potiahnem to na intel pentium 4 3,06ghz ? ako requiments som videl
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
stahujem klienta ,vyzera to zaujimavo tak to skusim a postnem co si o tom myslim 
Zatiaľ som level 15, celkom zaujímavá hra, avšak nič úžasné. Fanúšika komiksov nadchne, ostatných zaujme. Skupina na instancie sa vytvorí "automaticky" (zozbierajú sa hráči, ktorí za posledných pár sekúnd naklikali danú instanciu), avšak nejedná sa o nič napínavé, len klasicky - rubanica, rubanica, rubanica a rubanica.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Kto ma rad hry typu diablo toho to myslim, ze bude dost bavit. Hra ma questy, pribeh, viac typov hrdinov, boss fighty, open world bossov, craft system, pvp. Viac su uz asi ani neda ocakavat od tohto zanru hier. Ja som velmi spokojny
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no skusil som to ,je to celkom fajn hra ,no sokuje ma to ze na pomerne obycajnu grafiku mi to celkom slusne seka ( amd phenom x4 2.2ghz ,4gb ram ,radeon 4670 )
Tak na to, ako to vyzera su tie HW naroky trochu prehnane. Aktualne som lvl 22 a skupinove boje, ktorych sa ucastni 15 a viac hracov davaju mojmu pc riadne zabrat (Battlefield 3 hravam na high detailoch v pohode). Tak isto effekty spellov su pekne, vyniknu vsak v malej skupinke. Velke boje su obrovsky chaos, kde nevidite nic ine okrem ohna, roznofarebnych lucov a kedze mam iron mana, tak aj kopy rakiet 
Okrem toho nic uchvatne. Chcem len prejst cely pribeh a som zvedavy ako je rieseny late game.
Okrem toho nic uchvatne. Chcem len prejst cely pribeh a som zvedavy ako je rieseny late game.
Tak teda jediná dobrá vec je tá licencia na Marvelácke postavy, ináč je tá hra v momentálnom stave podpriemer. Mám Iron Mana na leveli 39 a celý týždeň ma to nelákalo ani len spustiť. Mimochodom, aktuálne prebieha výpredaj na hrdinov a skiny.
Zdravím.
Predám poukaz v hodnote 50€ do tejto hry za 20€.
ak by mal niekto záujem ([email protected])
Predám poukaz v hodnote 50€ do tejto hry za 20€.
ak by mal niekto záujem ([email protected])