Prevzatie balíka
Prevzatie balíka
Zdravím.... chcel by som sa spýtať a potrebujem poradiť ohľadom: Chcem si objednať z E-shopu mobil (samozrejme dovoz kuriérom
) a tu nastáva problém, koľko potrebujem mať rokov aby som mohol prevziať balík ? Prípadne či potrebujem nejaký doklad totožnosti (občiansky atd.... )
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prevzatie balíka
Občiansky potrebuješ, to je všetko.
to asi podla toho o aký eshop ide... más skúsenosť s nejakým čo to dáva iba dospelým osobám- nad 18, iným je to úplne jedno, ale ak máš občiansky- nemal by byť problém
teda ja mám takú skúsenosť 
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 18:22)
a napríklad moja rodina má takú skúsenosť, že ak im to zaplatíš, je im jedno kto to prevzal, či vôbec objednávateľ
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 18:22)
a napríklad moja rodina má takú skúsenosť, že ak im to zaplatíš, je im jedno kto to prevzal, či vôbec objednávateľ
ďakujem za pomoc
budem objednávať bud z alzy alebo zo shoppie 
Ak to je platenie priamo kurierovi a nie vopred je každemu jedno komu to dáva,
Objednaval,som uz strasne vela krat dobierkou ci uz som platil dopredu kartou cez net.A iba raz odomna pytal OP,bol to kurier z Remaxu,ked som bral MT z telekombenefit.
Treba občiansky. Pokiaľ to nie je nejaký sexshop, alebo niečo podobné, ktorý je oficiálne od 18, ale aj tam by sa na to kuriér vys*al.
Ja keď som objednával v 15-ich od kuriéra, tak som sa tešil, že "yes, už môžem kupovať", a pritom si odomňa chlapík nikdy občiansky nepýtal, iba prišiel, spýtal sa či som to ja, vypýtal peniaze, a odchod. Samozrejme, ak ide o vopred zaplatený tovar asi to pýtať bude.
Ja keď som objednával v 15-ich od kuriéra, tak som sa tešil, že "yes, už môžem kupovať", a pritom si odomňa chlapík nikdy občiansky nepýtal, iba prišiel, spýtal sa či som to ja, vypýtal peniaze, a odchod. Samozrejme, ak ide o vopred zaplatený tovar asi to pýtať bude.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
aký mobil?
Ja prevazne platim kartou cez net a ani jeden kurier odomna nepytal OP (shoppie.sk,parfums.sk,sportsdirect.com)....Z telekombenefit som bral Sony Ericsson WT19i