World of Tanks
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
T69 sa jazdí iba s goldami. Bez nich neprestrelí nič...
-
oXyGeN
Expert
Hrava tu niekto s E50? nedavno som si ju kupil a mam tam zakladne delo mam už našporene nejake xp mam si kupit tu 8,8cm gun l100 alebo rovno došporit aj na vežu a kupit top gun 10,5cm?
-
Michaelo
Hardcore addict
Porovnaj si rozdiely tych dvoch zbrani. Ak sa ti momentalne dari s prvym delom a nepocitujes vyraznu potrebu lepsieho dela, tak kup vezu.
Tá dlhá 8,8mička tomu tanku veľmi sekne, ale najlepšie delo je posledná 10,5ka. Ja som postupoval takto: krátka 8,8 z tigra, dlhá 8,8 a nakoniec 10,5 ako bonus.
-
oXyGeN
Expert
prave že sa mi s tym delom s tigra hra mizerne a ta dalšia rychlopalna 8,8 je lepšia dokaže penetrovat dačo?Muffi napísal:Tá dlhá 8,8mička tomu tanku veľmi sekne, ale najlepšie delo je posledná 10,5ka. Ja som postupoval takto: krátka 8,8 z tigra, dlhá 8,8 a nakoniec 10,5 ako bonus.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak sa ti hra mizerne, rozhodne kup lepsie delo. Vzdy si porovnavaj Penetraciu a DMG, potla doho zistis ci sa to delo oplati kupit.
pravym kliknes na delo, das charakteristiky a porovnavas... ved to tam mas vsetko napisane
-
Solo_Kamen
King
A jedna lamácka otázka... kedy sa oplatí používať v tanku explozívnu muníciu?
a ešte jedna: je IS7 dobrá? chcem sa k nej dopracovat
a ešte jedna: je IS7 dobrá? chcem sa k nej dopracovat
Keď máš na tanku namontovanú húfnicu. Vtedy je explozívna munícia lepšia.
-
Michaelo
Hardcore addict
Alebo ak vám zaberajú cap a nie sú to tanky o 3 tiery nižšie ako ty. Vtedy nejde od výšku DMG, ale o to, či dingneš, alebo dáš DMG a resetneš cap.
-
Sarger
Guru wannabe
Dňa 8.6. 2013 sa v Pieštanoch uskutočný ďalší komunitný zraz organizovaný spoločnosťou WG.
Viac info v nasledujúcom odkaze: http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... stany/#top
Viac info v nasledujúcom odkaze: http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... stany/#top
vojenske muzeum piestany... to mam asi 500m od domu
tak to pojdem omrknut
tak to pojdem omrknut
Jak dlho trvá kým sa vaša posádka naučí nejakú schopnosť na 100%?
klikni si pravym na jednotliveho tankisu, daj charakteristiku a tam mas presne kolko bodov skusenosti ti chyba na postup o % vyssie, kazde percento si vyzaduje viac skusenosti to je hadam jasne, a aj v priemere ti to pise kolko bitiek este na zvysenie daneho percenta...
presne sa to urcit neda kedze s kazdym tankom mas rozdielne vysledky...
prvych 100% ide lahko, ale tie dalsie specialne uz idu dost tazko resp pomaly, no kedze tank je plne vyskumany a mas s nim nieco odjazdene predpoklad je ze bude nicit vela nepriatelov..
okrem toho ak skumas takto posadku zjavne si tank planujes nechat pretoze kedze je uz elitny, cize vsetko vyskumane a nepokracujes dalej v techtree je jasne ze tam ide o dobre vozidlo s ktorym sa ti dobre hra
presne sa to urcit neda kedze s kazdym tankom mas rozdielne vysledky...
prvych 100% ide lahko, ale tie dalsie specialne uz idu dost tazko resp pomaly, no kedze tank je plne vyskumany a mas s nim nieco odjazdene predpoklad je ze bude nicit vela nepriatelov..
okrem toho ak skumas takto posadku zjavne si tank planujes nechat pretoze kedze je uz elitny, cize vsetko vyskumane a nepokracujes dalej v techtree je jasne ze tam ide o dobre vozidlo s ktorym sa ti dobre hra
-
Michaelo
Hardcore addict
Takže, 8.6 vypustená a začína public test.
http://worldoftanks.eu/news/7535-public ... ate-86-cs/
O cca 2 až 3 týždne by mala byť nahodená do hry. Takže kto má T7 arty, máte cca 3 týždne na naexpenie T8
A jejda:
http://worldoftanks.eu/news/7535-public ... ate-86-cs/
O cca 2 až 3 týždne by mala byť nahodená do hry. Takže kto má T7 arty, máte cca 3 týždne na naexpenie T8
A jejda:
mklimentCZ napísal:Někde jsem slyšel že má být masivně nerfnuta přesnost artsek..prej T92 0,92 atd.... je to pravda?
Norek1 napísal:Bohužel ano, kromě toho je brutálně prodlouženo nabíjení a zaměřování, takže s tím jak (ne)funguje spoting jsou artyny prakticky nepoužitelné a dost prodělečné.
3x hurá. Možno si to po mesiaci zahrám zas, pokiaľ to bude pravda.
-
Michaelo
Hardcore addict
Muffi: s artinami hrávam a už teraz je to hrôza. Často sa mi stáva že netrafím stojacu KV-4 na 2x (vždy domerujem na max).
Ak ich takto nerfnú, zasa ich nikto nebude hrať a budú ich buffovať.
Ak ich takto nerfnú, zasa ich nikto nebude hrať a budú ich buffovať.
Ale aspoň si zahrám v čase medzi ich nerfom a opätovným buffom. Beriem, že občas sa arta prekopne, ale ak trafí dobre tak druhý krát stieľať často ani nemusí.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hold, ak nehráš s artinami, tak nevieš aké je to utrpenie s nimi hrať teraz.
Momentálne je ich na serveroch veľa len preto, že prichádza 8.6 a každý sa chce dostať čím najvyššie.
Už teraz taký GwTiger mieri tak dlho, že kým domieri, stihne si KV-4 dať 5 kolečiek okolo neho. A to nehovorím o minimálnom pohybe dela. Takže kým nejde 5 tankov za sebou, nemáš dôvod mieriť na pohybujúci sa cieľ. Rovnako sú na tom všetky ruské arty od tieru 5.
To je akoby som chcel povedať, že všetkým HT by sa mala ubrať rýchlosť otáčania, predĺžiť mierenie a aj nabíjanie.
Momentálne je ich na serveroch veľa len preto, že prichádza 8.6 a každý sa chce dostať čím najvyššie.
Už teraz taký GwTiger mieri tak dlho, že kým domieri, stihne si KV-4 dať 5 kolečiek okolo neho. A to nehovorím o minimálnom pohybe dela. Takže kým nejde 5 tankov za sebou, nemáš dôvod mieriť na pohybujúci sa cieľ. Rovnako sú na tom všetky ruské arty od tieru 5.
To je akoby som chcel povedať, že všetkým HT by sa mala ubrať rýchlosť otáčania, predĺžiť mierenie a aj nabíjanie.
Utrpenie? Za artynu som pred pár dňami hral v klanovke, nastrieľaných okolo 5k dmg a nevšimol som si nejaké časté netriafanie sa. Práve naopak, tie desiatkové krabice je občas umenie netrafiť. Vykropil som na nich všetku muníciu, minul cca 4 rany a potom som si ešte veselo fujazdil pomôcť capnúť. Ani s gwpantherom na rotách som žiadne problémy nezaregistroval.
Ale beriem, že na publicu je azda nastavená nejaká bulharská konštanta, vďaka ktorej sa nejde trafiť ani stádo mausov z desiatich metrov. To bol aj jeden z dôvodov, prečo už public nehrám.
Ale beriem, že na publicu je azda nastavená nejaká bulharská konštanta, vďaka ktorej sa nejde trafiť ani stádo mausov z desiatich metrov. To bol aj jeden z dôvodov, prečo už public nehrám.