Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Arkaz, a treba ti vlastne tablet ??
lebo ja som si kupil tf 300 a co ja viem ako pouzivat ho pouzivam ale keby som ho nemal asi ani nepocitim
ja som sa za tabletom brutalne hnal a dako sa nezamyslal ted ho pouzivam tak 4hod tyzdenne
Pride mi to ako s netbookmi najprv velky boom seci sme to nakupili a 90% sedi v skrini a pada na nich prach
Tak ako pisal uplink - pockat na novu hracku od Google. Urcite nasadia cenu pri 200 Euro, ako pri Nexus-e, i ked tusim pri uvedeni bol ten mierne drahsi (230 Euro), ak sa teda nemylim.
-
Arkaz
Addict
Runes- vies co aj ja som si myslel ze tablet je premna zbytocnost no chvilu som mal doma galaxy tab 2 "7" p3100 a vcelku som bol prekvapeny ake som nasiel preto vyuzitie ked ja som na notebooku zena len prebehne facebook alebo mail bohate to staci. Popripade chceme si vecer v posteli pozriet film tablet staci. A asi zase zoberem ten galaxy tab 2 ale bez 3g kedze to ani nevyuzijem nakolko beriem v O2 pausal a vyjde ma ten tablet na 20€ co je fajn cena 
Nemáte niekto skúsenosti so solárnymi nabíjačkami ? Nechcem kúpiť nejakú neoverenú a z číny asi tiež nie
aj keď ...
Pôvodná správa aby ste boli v obraze:
(Čaute, moja mama má možnosť vybrať si nový telefón z ORANGE-u, ktorý by dala mne a ja by som jej dal ten svoj.
Chcel by som ten najlepší čo tam je za 1 € (mamin paušál je Nekonečno, ale neviem presne ktorý)
Môj súčasný telefón je Sony Ericsson Xperia X8 s androidom - verzia firmvéru len 2.1. Chcem aby bol ten nový telefón lepší od tohto a aby bol do 1 €.)
Neviem ktorý paušál ma mama, viem len že najprv mala paušál Deň a potom si dala paušál WoW kde má neobmedzené volania do sieti Orange (aj cez deň aj v noci), to je všetko. Tu je výpis faktúry koľko platí:
Mes. poplatok V Orangei nonstop - 16,6583 €
Mes. poplatok Nekonečné volania na vybr.TČ - 0,0000 €
Mes. poplatok Program WOW - 0,0000 €
Hovory do inej mobilnej siete - 0,6481 €
SMS odoslané v sieti Orange - 0,0500 €
Medzinárodné SMS - 0,2352
Fakt netuším do ktorej kategórie to spadá na základe toho cenníka, ja by som chcel aby ste mi poradili ktorý telefón je najlepší za 1 € a prečo. Snáď to vy budete vedieť lepšie, dík.
(Čaute, moja mama má možnosť vybrať si nový telefón z ORANGE-u, ktorý by dala mne a ja by som jej dal ten svoj.
Chcel by som ten najlepší čo tam je za 1 € (mamin paušál je Nekonečno, ale neviem presne ktorý)
Môj súčasný telefón je Sony Ericsson Xperia X8 s androidom - verzia firmvéru len 2.1. Chcem aby bol ten nový telefón lepší od tohto a aby bol do 1 €.)
Neviem ktorý paušál ma mama, viem len že najprv mala paušál Deň a potom si dala paušál WoW kde má neobmedzené volania do sieti Orange (aj cez deň aj v noci), to je všetko. Tu je výpis faktúry koľko platí:
Mes. poplatok V Orangei nonstop - 16,6583 €
Mes. poplatok Nekonečné volania na vybr.TČ - 0,0000 €
Mes. poplatok Program WOW - 0,0000 €
Hovory do inej mobilnej siete - 0,6481 €
SMS odoslané v sieti Orange - 0,0500 €
Medzinárodné SMS - 0,2352
Fakt netuším do ktorej kategórie to spadá na základe toho cenníka, ja by som chcel aby ste mi poradili ktorý telefón je najlepší za 1 € a prečo. Snáď to vy budete vedieť lepšie, dík.
-
Arkaz
Addict
Nech zavola na linku alebo zisti presny pausal lebo bez toho ti nepomozeme kedze sa vieme riadit len podla online ponuky kde su ceny ku konkretnym pausalom. Alebo zisti ake telefony a za ake ceny ma moznost vybrat.
Tak mama má vraj nejaký poskladaný Wow paušál, ale bola v predajni kde jej dali ponuku telefónov.. A z tých ktoré mi finančne vyhovujú sú:
- LG Optimus L3 ----------za 1 €
- Sony Xperia E --------- za 5 €
- HTC Desire C ---------- za 10 €
- Nokia 311 ------------- za 1 €
- Samsung Galaxy Ace --- za 15 €
Výber nič moc... Každopádne by som od vás chcel radu..
a) Mám si vybrať nejaký telefón z tejto ponuky - a ktorý? ktorý je z nich najlepší?
b) Alebo mám radšej počkať na lepšiu ponuku - na lepšie telefóny?
btw môj súčasný telefón - Sony Ericsson Xperia X8
- LG Optimus L3 ----------za 1 €
- Sony Xperia E --------- za 5 €
- HTC Desire C ---------- za 10 €
- Nokia 311 ------------- za 1 €
- Samsung Galaxy Ace --- za 15 €
Výber nič moc... Každopádne by som od vás chcel radu..
a) Mám si vybrať nejaký telefón z tejto ponuky - a ktorý? ktorý je z nich najlepší?
b) Alebo mám radšej počkať na lepšiu ponuku - na lepšie telefóny?
btw môj súčasný telefón - Sony Ericsson Xperia X8
-
guess.whoo
Redeemer
uff tak to by si si o vela nepolepsil veru..radsej pockaj na lepsiu ponuku
-
Arkaz
Addict
Z menovanych sa mne zdaju naj xperia E a desire C. Urcite to bude krok v pred no nie nejak extremny. A ci budu lepsie telefony v ponuke nik nevie. Ak by si navysil svoj limit aspon na 50€ tam uz by sa mozno daco dalo vybrat.
No s peniazmi moc vyskakovať nemôžem, lebo teraz idem cvakať za novú grafiku, lebo stará skončila životnosť.
tak si musis vybrat ...
toto su absolutne low endy, medzi nimi si vyber podla designu akurat tak
toto su absolutne low endy, medzi nimi si vyber podla designu akurat tak
Ja som už dopredu čakal takéto názory s ktorými sa samozrejme aj sám stotožňujem, takže počkám na lepšiu ponuku 
-
Daniel9911
Professional
Ahojte chcel by som kupiť telefon niečo od Samsungu kedže mam Samsung TV tak by som ho mohol aj prepojiť ako pozeral som Samsung Galaxy S Duos
http://www.pc.ellano.sk/80525/Samsung-G ... ierny.html
aleob niečo podobného v tej kategorii nemusi to bude dual sim mobil.
http://www.pc.ellano.sk/80525/Samsung-G ... ierny.html
aleob niečo podobného v tej kategorii nemusi to bude dual sim mobil.
A cez DLNA sa nebude dať napojiť hociktorý mobil? Dnes vyskúšam svoje HTC + LCD Samsung. Či so Samsung telefónom je viac možností?

-
Arkaz
Addict
V podstate v tejto cenovej hladine mas na vyber z par modelov ako Galaxy S Advance, Galaxy Ace 2 alebo zanovny Galaxy S2. Osobne by som asi siel do S2ky ale ak chces novy mobil tak ten S advence je vykonejsi ale ma aj vacsi displej.
Hej cez DLNA ide ktorykolvek mobil ktory to podporuje. Ci samsung ma nejaku extre funkcie to neviem. AK by si bral aj inu znacku tak zober HTC Desire X novy na bazosi.
Hej cez DLNA ide ktorykolvek mobil ktory to podporuje. Ci samsung ma nejaku extre funkcie to neviem. AK by si bral aj inu znacku tak zober HTC Desire X novy na bazosi.
-
Daniel9911
Professional
Tak tento Telefon nejde prepojiť cez DLNA ako som sa dočítal ,, ale hlavne by som potreboval niečo s Androidom aspon 4.0 ,, a do 170 euro ,,, Samsung Galaxy S Duos je v zozname na aktualizaciu na jellyBean. Ako na paušal by som to tiež nechcel vyberať lebo sa platia nehorazne peniaze za tie telefony.
A keď nemá DLNA, pôjde napojiť iným spôsobom? Ako?
-
Daniel9911
Professional
Prestigio Multiphone 4055DUO
Samsung Galaxy S Duos ,
http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... 531-CPN800
našiel som aj no name telefony ale neviem, este som ich neskušal tak neviem či sa oplatí kupovať
Samsung Galaxy S Duos ,
http://www.supermobily.sk/supermobily/e ... 531-CPN800
našiel som aj no name telefony ale neviem, este som ich neskušal tak neviem či sa oplatí kupovať
-
uplink
VIP
Prestigio ani omylom. Som bol na ich dvoch výstavách. Som sa pýtal jedného pána či si je vedomý toho že predávajú paródie na telefóny a tablety a nie telefóny a tablety, som si vzal najsilnejšie modely od nich, všetko seká, nedoladené, mrzne. Otras, tá značka by sa mala hanbiť.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ak ponúknu dobrý pomer HW/cena tak sa to dá riešiť custom romkou.