win 7 a win 8
win 7 a win 8
Zdravím, chcel by som sa spytať pred nejakym časom som si nainštaloval win 8 na moj nb predtym som mal win 7 a všetko čo som mal aj na win 7 mi ostalo teda všetko programy hry všetko sa mi zachovalo čo bolo super. Avšak teraz by som chcel zase prejsť na win 7 kedže moj nb nie je vo všetkých funkciach stavaný na win 8. Dalo by sa prejsť znova na win 7 tak aby mi všetko ostalo v nb ako ked som daval win 8 alebo to musim všetko uplne vymazať a nanovo nahodiť win 7 ? dakujem
Re: win 7 a win 8
ake funkcie..??
nejde mi sken na otlačok prstu pro odkomykaní, viacere programy ako napr deamon tool na nom sa mi stalo raz ze prestan pracovať pričom na win 7 sa mi to ešt enestalo, a myslim ze aj celkovo viac win 8 zatazuje nb kedže niektoré hry mi teraz sekaju a na win 7 šlapali ako hodinky (fifa 13, star wars the old republic )
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a stiahol si vôbec ovládače?
-
seproalfax
Amateur
no vieš keď si nainštaluješ directx 10 a potom uploadneš na 11 už ho neodvilepšiš musiš ho len vymazať a nahrať a myslim bohužial že stim windowsom to bude rovnake
ano všetky ovladace mám postahované, všetko som stiahol cez windows update
preco cez win update?? stiahni si ovladace zo stranky vyrobcu, ked nema pre osmicky, daj pre sedmicky, pojdu.. To co pises je blbost, osmicky zatazuju pc ovela menej, a ide na nich prakticky vsetko..(diablo 2 som nerozchodil) ale skor by som siel do cistej instalacie ako do toho updatu..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ach jaj. A potom že prečo to nejde