Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Starbuzz bol vypredany behom 3 dni
ostalo mi tu uz len par gramov, ak by mal niekto zaujem fumari je k dispozicii.
Nakup bol za 600€ a 800€ bolo platenych pri cle..wladas napísal:ja tiez, statu som dal dalsich 150% z ceny tabaku
No nekup to
(este je toho plna skrina)
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hegy : nahod fotku co tam vsetko máš neviem si predstaviť za taku cenu tabaky :O
By si sa čudoval ale pri cene tabakov do vodnej z ofiko shopov sa to veelice rýchlo nazbiera
žial
No cena tabakov ako takych bola siroko-hlboko nizsia ako CLO dane a sracky...
-
javatar
Hardcore addict
spotrebna dan z tabaku na fajcenie je tusim 69€ na kilo + 20% dph a clo na tabak z hlavy neviem
aj ked je v tabakovej zmesi do VF (tak by sa to malo asi spravne volat) tabaku cca 15%, spotrebnu dan platis z celej zmesi -takze to cely nakup mimo EU pekne predrazuje
ale k tej fotke sa priklanam, nech sa aspon na nieco pekne pozrieme
aj ked je v tabakovej zmesi do VF (tak by sa to malo asi spravne volat) tabaku cca 15%, spotrebnu dan platis z celej zmesi -takze to cely nakup mimo EU pekne predrazuje
jo no som v praci hladal som nejaku na fb ale mam vsetky kelimky takze odfotim to a postnem
aaa ano viem ze som sa na tom pekne napalil...
Ano ani cisty tabak nieje len tabak a melasa je asi 70% hmotnosti produktu ale... no nic nebudem to tu dalej rozoberat kazdy si to domyslite..
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 10:02)
Takze vcera sme boli s chalanmi trosku vypustit paru, sice sa tam na prd parkuje ale v meste na Vysokej je celkom dobry podnik vola sa "Strom" a robia tam perfektne caje (Caj YOGI je TOPka chalani to je jaky masaker chut, sice za 4€ ale rozhodne stoji za to) a co sa vodnej tyka, takisto parada, ziadne stare zasle hnoje, dobry tabak, chut vsetko dobre akurat vyber slabsi ale myslim ze za 6€ fakt luxus
aaa ano viem ze som sa na tom pekne napalil...
Ano ani cisty tabak nieje len tabak a melasa je asi 70% hmotnosti produktu ale... no nic nebudem to tu dalej rozoberat kazdy si to domyslite..
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 10:02)
Takze vcera sme boli s chalanmi trosku vypustit paru, sice sa tam na prd parkuje ale v meste na Vysokej je celkom dobry podnik vola sa "Strom" a robia tam perfektne caje (Caj YOGI je TOPka chalani to je jaky masaker chut, sice za 4€ ale rozhodne stoji za to) a co sa vodnej tyka, takisto parada, ziadne stare zasle hnoje, dobry tabak, chut vsetko dobre akurat vyber slabsi ale myslim ze za 6€ fakt luxus
-
Silmer
Darca
vf s samorozpalovakmi?
7%javatar napísal:...aj ked je v tabakovej zmesi do VF tabaku cca 15%,...
rozumne krajiny v EU maju clo specialne na tabak do VF akurat na SVK na to seru...sak preco aj, neni to tak rozbehnute
Ked je napr suchy tabak, povedzme, jeff 7 elements... tento je 100% tabakovy produkt alebo iba zmeska niecoho s tabakom?
V tom pripade by sa dalo prehlasit ze pri zmiesani 50g J7 tabaku + jedna melasa (co je tak akurat) tak mame cca 175g "produktu", z coho tabak obsahuje cca 28%.
Moze byt?
V tom pripade by sa dalo prehlasit ze pri zmiesani 50g J7 tabaku + jedna melasa (co je tak akurat) tak mame cca 175g "produktu", z coho tabak obsahuje cca 28%.
Moze byt?
jeff 7 elements sakel tabaku je 100% tabak
a prave otialto (miesal som aj home-made) viem, ze je to len 7%
-
Silmer
Darca
vsak ale ked si sam miesas a sam davas melasu, tak si sam rozhodnes kolko jej tam das ci celu jednu alebo iba polku. Tak vzdy bude to percento tabaku ine....a moze byt aj 30%wladas napísal:jeff 7 elements sakel tabaku je 100% tabak
-
javatar
Hardcore addict
Na vahu? To si kolko daval melasy? Vsak extra dry ma 20g, raz som premyl, nesusil (takze aj voda mala nejaku hmotnost), dal celu melasu (co je proste vela, ideal je skor 3x tabak a 2 melasy) a mal som toho na vahu asi 150g - co je nieco cez 13%. Ono to vychadza, ze je toho 7x viac tak odtial si mozno pamatas to cislo 7 ale pokial by si chcel mat len 7% tabaku tak by si z jedneho balenia melasy a tabaku musel mat cca 285g zmesy a to by si musel pridat hooooooodne vody.wladas napísal:jeff 7 elements sakel tabaku je 100% tabak
tiez som to nejak nepochopil 
to je pomer asi jedna melasa na 10g tabaku to je proste, megavela
to je pomer asi jedna melasa na 10g tabaku to je proste, megavela
jaaaaaaj tak teraz si trafil do ciernehojavatar napísal:ze je toho 7x viac tak odtial si mozno pamatas to cislo 7
my mistake
Som sa zabudol dneska listujem v telefone a ze kurnik naco tu mam pofotene tabacikyjavatar napísal:spotrebna dan z tabaku na fajcenie je tusim 69€ na kilo + 20% dph a clo na tabak z hlavy neviem
Skusim to tu po pamati aj nejak tak zhrnut:
250 Starbuzz Melon Dew
250 Starbuzz Pirates Cave
250 Starbuzz Blue Mist
250 Starbuzz Sex on the beach
200 Fakher Strawberry
200 Fakher Energy
200 Fakher Multifrucht
200 Fakher Orange
200 Fakher Mint
200 Fakher Cherry
250 Golden Al Fakher Bahraini Apple
250 Golden Al Fakher Grape
200 Mizo mentolova zuvacka "Kaugummi"
200 Mizo citron "Limone"
200 Mizo Cucoriedka
200 Mizo Lytchee
200 Mizo Cerveny melon
175 J7E "homemade" Pinacolada-mint
175 J7E "homemade" Dragonfruit
175 J7E "homemade" Mango / Yellow melon
A tak po drobnych 20-50g vseliakych domacich vytvorov
Kurnik dal bych vodnicu
Ja mam najradsej matovy tabak, zlty melon a mango je tiez super 
A skusal som aj tie kamienky/strk co je akoze zdrave fajcenie, len tak ovocna esencia ale citit ze je to nieje original.
A skusal som aj tie kamienky/strk co je akoze zdrave fajcenie, len tak ovocna esencia ale citit ze je to nieje original.
nooo shiazo... "zdrave fajcenie" ale to uz neni ono... Ked vodna tak vodna ! 
-
javatar
Hardcore addict
zdrave ani neskodne fajcenie neexistuje - ak sa rozhodnem fajcit tak musim byt pripraveny niest aj nasledky... a neplati to len pri fajceni...
Hegy nepredas daco na kostovku?