Gran Turismo 6 ala GT6
Gran Turismo 6 ala GT6
Cakal som ze to bude uz PS4 titul ale vyzera to aj pre PS3, must have spolu driveclub-om
http://www.zing.cz/novinky/15748/gran-t ... no-pro-ps3
-
lekoklatik
VIP
Re: Gran Turismo 6 ala GT6
Do tohto titulu zatial nevidim, strasne malo o nom ale bojim sa ho ze to bude len pozliepane GT5 s niecim mozno novsim co sa im nechce implementovat do GT5 a pockam si na plnohodnotne a ovela prepracovanejsie GTcko pre PS4.
Mozno si pockam 2-3 roky pri najlepsom, ale verim ze to bude exkluzivitka.
GT5 ma prestala bavit (pocul som ze s volantom nieco take nehrozi) a tak sa bojim ist do dalsieho GTcka na PS3. Zabavil som sa vela hodin, ale asi som to prehnal, i ked som mal mesacne na to len par dni.
Uvidime ake dalsie info chalani prinesu, ale zatial davam ruky prec.
Mozno si pockam 2-3 roky pri najlepsom, ale verim ze to bude exkluzivitka.
GT5 ma prestala bavit (pocul som ze s volantom nieco take nehrozi) a tak sa bojim ist do dalsieho GTcka na PS3. Zabavil som sa vela hodin, ale asi som to prehnal, i ked som mal mesacne na to len par dni.
Uvidime ake dalsie info chalani prinesu, ale zatial davam ruky prec.
Niekde som cital ze to bude aj pre ps vita takze ja cakam len gt5 + nejake mensie vylepsenie
Gran Turismo 2 ma v jeho začiatkoch úplne pohltilo. Škoda, že sa žiadne tituly GT nevyrábali aj pre PC. Kvôli jednej hre kupovať konzolu nechcem. Niekde na internete som čítal také špekulácie, že by malo GT vyjsť aj na PC platformu. Ale zrejme to boli fakt iba tie špekulácie. Škoda no.
trail je na svete 
Vedel by si mi prosím ťa objastniť prečo každý PCčkar chce GT na PC? V čom je to GT také výnimočné že tomu žiadna z PC racingoviek (hlavne narážam na tie komerčne nie moc známe) nemôže konkurovať? Pýtam sa fakt vážne, bez akéhokoľvek rýpaniaNoobsz DJ napísal:Gran Turismo 2 ma v jeho začiatkoch úplne pohltilo. Škoda, že sa žiadne tituly GT nevyrábali aj pre PC. Kvôli jednej hre kupovať konzolu nechcem. Niekde na internete som čítal také špekulácie, že by malo GT vyjsť aj na PC platformu. Ale zrejme to boli fakt iba tie špekulácie. Škoda no.
Pretože keď bolo GT2 úplná novinka, tak som ju mal na Playstation a ma to jednoducho ohúrilo. To ovládanie už v tej dobe bolo na celkom slušnej ovládateľnosti. Herná dĺžka nemala a ani nemá doteraz konkurenciu. Dobre spracovaný režim nákupu a predaja áut, taktiež ich upravovanie. Ak si chcel jazdiť určitú kategóriu závodov, musel si si spraviť najprv licenciu. Proste neexistuje hra, ktorá by sa na to chytala aspoň trocha. Napríklad taký Race Driver: GRID je fajn, ale stále tomu niečo chýba. Za seba môžem povedať jedno. Ak by oživili GT2, dali tomu nový engine a troška prerobili, poprípade vylepšili viac simuláciu riadenia, bolo by to skvelé. Celá séria NFS môže ísť niekam s celým ich arkádovým riadením.
Pretoze na PC neexistuje hra s porovnatelnym obsahom a vzhladom a licencovanymi autami. PS ma Gran Turismo, XBOX ma Forzu a PC nema nic. Su tu NFS hry, ktore sice maju licencovane auta, ale styl pretekania je tam uplne iny a je to aj o dost arkadovejsie.Dunlop napísal: Vedel by si mi prosím ťa objastniť prečo každý PCčkar chce GT na PC? V čom je to GT také výnimočné že tomu žiadna z PC racingoviek (hlavne narážam na tie komerčne nie moc známe) nemôže konkurovať? Pýtam sa fakt vážne, bez akéhokoľvek rýpania
Na PC su teda bud arkady ako NFS, Flatout a Burnout, plus nejake dalsie, ktore nepoznam, alebo poriadne simulatory, na ktore uz ale treba volant a vela treningu, co vela hracov odradi.
Najnovsie sa to mozno podari prekonat velmi nadejnemu Assetto Corsa, ktory by mal ponukat vela licencovanych aut, poriadnu grafiku a kvalitnu fyziku, ktora sa vsak bude dat "regulovat" cez pomocnikov, takze by to malo byt hratelne aj bez volantu.
ok, v tomto súhlasím že semi-arkády na PC viacmenej chýbali, spadal tam asi iba grid a shifty.
Ale dnes už je to úplne inak, ak chce PC hráč kvantitu tak nato tu je project cars, a ak chce človek kvalitu tak tu je ako píšeš assetto corsa alebo rF2 (aj keď iba HC), takže nevidím zmysel prečo ľudia prahnú po GTčku ktoré nikdy na PC portnuté nebude, keď už je/bude z čoho vyberať aj pre túto skupinu
Ale dnes už je to úplne inak, ak chce PC hráč kvantitu tak nato tu je project cars, a ak chce človek kvalitu tak tu je ako píšeš assetto corsa alebo rF2 (aj keď iba HC), takže nevidím zmysel prečo ľudia prahnú po GTčku ktoré nikdy na PC portnuté nebude, keď už je/bude z čoho vyberať aj pre túto skupinu
-
lekoklatik
VIP
GT je proste klasika ktora ma fanusikov ale zacina sa to kurv**** (narazam na tento akoze 6ty diel) tak ako kazda ina znacka.
Kvalitou GT nezaostava i ked GT5 vycitaju kockatost tienov a dalsie vady, ale fanusik serie a taktiez clovek ktory sa na hru pozera objektivne dokaze pri pozitivach niektore negativa prehliadnut.
CO som cital, tak GT6 ma k nam prist na vianoce tohto roku a je to GT5 s nejakymi veteranmi, navyse trate a este mozno nieco. Takze pocet 1000+ aut sa oficialne zvysi na 1200 licencovanych aut co je velmi kvalitna nadielka (to co budu vsetky auta Askupina som sa nedozvedel a ani ma to moc netankuje).
GT je zabava na vela hodin. Sam som sa o tom presvedcil ale ja som to uz hral tolko hodin ze mi to uz aj stacilo. Hru som predal a teraz by som si zajazdil zas -_-
Kvalitou GT nezaostava i ked GT5 vycitaju kockatost tienov a dalsie vady, ale fanusik serie a taktiez clovek ktory sa na hru pozera objektivne dokaze pri pozitivach niektore negativa prehliadnut.
CO som cital, tak GT6 ma k nam prist na vianoce tohto roku a je to GT5 s nejakymi veteranmi, navyse trate a este mozno nieco. Takze pocet 1000+ aut sa oficialne zvysi na 1200 licencovanych aut co je velmi kvalitna nadielka (to co budu vsetky auta Askupina som sa nedozvedel a ani ma to moc netankuje).
GT je zabava na vela hodin. Sam som sa o tom presvedcil ale ja som to uz hral tolko hodin ze mi to uz aj stacilo. Hru som predal a teraz by som si zajazdil zas -_-
Podla mna to robia hlavne aj pre Vitu aby sa lepsie predala kedze chybaju hry na Vitu co su dobre a za mna si to na Vitu 100% kupim
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna je to hlavne prepracovany GT mod a teda nakupovie aut roznych tried a prekonavanie eventov. Ziadna PC hra nema tak sirovky vozovy park s tolkymi eventami. Ked si vezmes, ze okrem samotnych licencii, a easy , medium, hard eventov ( ktore sa este delia na samotne eventy podla nahonu, velkosti auta, pripadne ci ide o kabriolet), narodnych eventov (US, Japan atd..), specialne eventy (napr obiehanie), rally, vytrvalostne + este kazda automobilka ma par svojich vlastnych ( na styl len Toyota Cellica akykolvek model) atd atd.Vedel by si mi prosím ťa objastniť prečo každý PCčkar chce GT na PC? V čom je to GT také výnimočné že tomu žiadna z PC racingoviek (hlavne narážam na tie komerčne nie moc známe) nemôže konkurovať? Pýtam sa fakt vážne, bez akéhokoľvek rýpania
tak hadam ze vylepsia aj grafiku, ocakavam ze to bude cele krajsielekoklatik napísal: CO som cital, tak GT6 ma k nam prist na vianoce tohto roku a je to GT5 s nejakymi veteranmi, navyse trate a este mozno nieco.
no tak toho sa ja prave bojim pridaju obsah a to je tak asi vsetko, ved uz pri GT5 bolo tak, ze pozbierali niektore auta ale ich "upravili" otazna ostava verzia pre ps4.
-
lekoklatik
VIP
GT6 verzia pre PS4 neexistuje. To bude ine GT. Proste toto je vysmecha a reklamna hanba serie GT. kokolvek milujem seriu GT a cele PS, tak toto je proste velky preslap ko*ot. Tato vec nema nic navyse, je to len blbost pre VITU /(ako bolo spomenute) a dost. Plnohodnotne GT bude plnohodnotne ohlasene tak ako to ma byt.
GT6 ma byt pre ps3, uz demo bude v juli akurat kupim zase playko, alebo uz radcej nasporim do vianoc na ps4
s driveclubom, maju byt kompatibilne ps3 hry s ps4 ci ee ?
prvy gameplay zatial slabota
s driveclubom, maju byt kompatibilne ps3 hry s ps4 ci ee ?
prvy gameplay zatial slabota
Kompaktibilita ako taka tam nebude. Uz len z toho dovodu, ze nove psko bude skor pc ako konzola. Co som niekde zaregistroval ma to byt riesene cez gaikai ci ako sa vola ta firma ktoru sony kupilo.
Na GT6 sa nenormálne teším. 5ka ma nenormálne baví aj keď už to nie je o tých emóciách a 6 hodinových závodoch. Občas niekedy aj tak rád zahrám a odreagujem sa.
Toto je jedna z hier, kvôli ktorým sa to PS4 aj tak oplatí kúpiť. Ako fanúšik konzoly by som si ju skôr či neskôr aj tak kúpil tak prečo ju "neodpanniť" práve GT6kou?
Inak, dočítal som sa práve že v novom GTčku bude zapracovaná jedna (pre mňa) silná vychytávka. Do appky v mobile bude možné zapisovať GPS súradnice reálnej cesty a tieto potom preniesť do hry, ktorá podľa nich vytvorí hratelnú trať presne podľa tej skutočnej. Poznám zopár obľúbených úsekov a keď sa bude toto dať uskutočniť, bude to fakt sila. Už tam len nejako implementovať debilov na cestách zo všetkými prasárnami čo robia a bude to najreálnejší simulátor všetkých čias.
zdroj
Toto je jedna z hier, kvôli ktorým sa to PS4 aj tak oplatí kúpiť. Ako fanúšik konzoly by som si ju skôr či neskôr aj tak kúpil tak prečo ju "neodpanniť" práve GT6kou?
Inak, dočítal som sa práve že v novom GTčku bude zapracovaná jedna (pre mňa) silná vychytávka. Do appky v mobile bude možné zapisovať GPS súradnice reálnej cesty a tieto potom preniesť do hry, ktorá podľa nich vytvorí hratelnú trať presne podľa tej skutočnej. Poznám zopár obľúbených úsekov a keď sa bude toto dať uskutočniť, bude to fakt sila. Už tam len nejako implementovať debilov na cestách zo všetkými prasárnami čo robia a bude to najreálnejší simulátor všetkých čias.
zdroj
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No GT6 ju neodpanis kedze ma mometalne vyjst len na PS3