LG Optimus Black - mrtvy
LG Optimus Black - mrtvy
Zdravím,
Poviem to v skratke,lg mi ponúkol update,tak som napojil kábel,zapol som LG Supprot Tool,predtým trebalo vybrať baterku,zapnuť ho do recovery mode,to potial šlo všetko,ako to potom začalo aktualizovať,tak mobil po reštarte ostal "mrtvy" proste seklo to na LG logu,nejde sa dostať ani do Recovery Modu ani nikde. Dá sa s tým ešte niečo spraviť ?
Záruku už nemám,kolko by asi tak stala oprava ?
Ďakujem.
Poviem to v skratke,lg mi ponúkol update,tak som napojil kábel,zapol som LG Supprot Tool,predtým trebalo vybrať baterku,zapnuť ho do recovery mode,to potial šlo všetko,ako to potom začalo aktualizovať,tak mobil po reštarte ostal "mrtvy" proste seklo to na LG logu,nejde sa dostať ani do Recovery Modu ani nikde. Dá sa s tým ešte niečo spraviť ?
Záruku už nemám,kolko by asi tak stala oprava ?
Ďakujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: LG Optimus Black - mrtvy
Dá sa v pohode opraviť preflashovaním FW (ak sa teda nezničila nejaká súčiastka). Neviem aký soft má LG ale u Sony sa to dá cez flashtool a Sony companion
No to áno,ale ked ho chcem prefleshovať tak sa musím dostať do Recovery Modu a ked sa nedostanem tam,tak nikde,proste ked držím to čím by sa malo donho dostať,tak sa mobil reštartuje.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ak sa nedostaneš do flashmódu ani do recorvery tak s tým nespravíš nič
kazdopadne ak budes predavat, tak sa mi ozvi, zisiel by sa mi na ND...
ked ho pripojis k pc ukaze ti ho alebo napise ti zariadenie nerozpoznane? ak ho normalne pripoji tak by sa mal dat ozivit
Ked ho pripojim tak to nespraví nič,dnes som ho hodil do servisu,uvidíme čo povedia alebo či to spravia.
mmm273 - poslaná SS.
Díky za rady..
mmm273 - poslaná SS.
Díky za rady..
-
Maxpayne
Light Professional
Skoda ze su ho uz dal,mohol si vyskusat jednu moznost ak si ju teda este neskusil,flashtool je aj na lg,a treba mat vypnuty fon,drzat volume up a pripojit kabel,malo by tu to hodit do flash mode.
To som skúšal,ale ono proste nejde nahodiť do Recovery Modu (čiže ho nijak nesfleshujem).
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak jedine ten servis s pouzitim JTAG inak je asi mrtva doska.
-
Maxpayne
Light Professional
dafid, flash mode nieje recovery mod,tak neviem ci si skusal to co som zrovna opisoval ale je to uz jedno ked si to dal do servisu
Doska mrtvá nieje určite
Maxpayne - Ja si tieto pojmy mýlim ale skúšal som fakt všetko,ako hovorí Arkaz,pomôže servis 
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 15:06)
Teraz som dostal od servisu email,že sa im nepodarilo rozbehať mobil,zajtra to ešte vraj skúsia cez box.Tak dúfam teda..
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 18:33)
Mobil sa rozbehal cez Box
Môžme *LOCK* ..
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 15:06)
Teraz som dostal od servisu email,že sa im nepodarilo rozbehať mobil,zajtra to ešte vraj skúsia cez box.Tak dúfam teda..
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 18:33)
Mobil sa rozbehal cez Box