Dobrý deň chcel by som vás poprosiť o radu .
Mal som šťastie a v jednej hre som vyhral oficiálne rozhodcovské karty ktoré boli použite v zápase Juventus Bayern Mníchov Karty sa mi podarilo vyhrať v hre - thebigshot2thechairman.com
Na kartách je pravdepodobne podpis hlavného rozhodcu Carlos Velasco Carballo .
V zápase padli iba dve žlte karty a to Juventus číslo dresu 19 Leonardo Bonucci
a Bayern Mníchov číslo dresu 9 Mario Mandžukić .
Chcel by som vás poprosiť o radu akú to môže mat cenovú hodnotu a oplatí sa mi registrovať na ebay a predať to ?
Poprípade bolo by lepšie to dat vydražiť ci už len určiť cenu a predať to ?
Teda aspoň dúfam , že o tom bude mat niekto záujem chcel by som to inzerovať skôr na nemeckých stránkach ale žiaľ na nemecky bazoš sa to pridať nedá .
hodnota tovaru + predaj na ebay
-
Darkshadow30
Novice
Re: hodnota tovaru + predaj na ebay
skusil by som nejake futbalove forum aj zahranicne nech ti to nacenia
a na ebay sa oplati kvoli tomu registrovat , das to ako aukciu a tu sumu ktoru ocakavas das ako reserved price , najlepsie dat asi aukciu od 1 centa aby to bolo lakavejsie a budes to mat istene tou reserved price
a na ebay sa oplati kvoli tomu registrovat , das to ako aukciu a tu sumu ktoru ocakavas das ako reserved price , najlepsie dat asi aukciu od 1 centa aby to bolo lakavejsie a budes to mat istene tou reserved price
-
Darkshadow30
Novice
pasto napísal:skusil by som nejake futbalove forum aj zahranicne nech ti to nacenia
dakujem no skusim pohladat nejake take forum ja myslim ,ze to ma nejaku cenu ale vazne netusim aku ,,, musim si nastudovat ten ebay pretoze neviem ako to tam chodi dakujem za radu .
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 18:55)
prosim vas dnes som si konecne nasiel cas a chcel by som to zavesit na nemecky ebay prosim vas neviete o nejakom stranke kde je rozpisany postup ? Dakujem
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 19:28)
zaregistroval som sa na ebay.cz myslel som si ,ze to bude jednoduche uverejnit to tam no ja tam ani za svet neviem najst ako spravit drazbu alebo nieco v tom zmysle prosim vas neviete mi poradit nejaky podrobny clanok ako na to ? Vopred dakujem
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ máš problém to už len zavesiť na eBay, nechcem vedieť čo sa stane ak sa ti to náhodou pradá a ty budeš musieť vybaviť objednávku. Jednoduchšie to tam byť nemôže, tak neviem čomu nerozumieš 
-
Darkshadow30
Novice
po prihlaseni sa na ebay tam nikde nevidim nejaku moznost predat tovar ked spetne spominam pri registracii sa ma v jednom kroku ebay pýtal ci chcem vyuzivat ebay na biznis alebo len ako uzivatel asi som zvolil zlu moznost no fakt neviem ci som slepy alebo sa mam registrovat na na novo.....