Dexter
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dexter
info o ôsmej sérií : http://www.edna.cz/dexter/novinky/co-vs ... -serii.asp
podľa tvorcov by táto séria mohla začať skôr (v lete) a uvažuje sa o 16-tich epizódach
podľa tvorcov by táto séria mohla začať skôr (v lete) a uvažuje sa o 16-tich epizódach
Tak potvrdené, 8. séria začne 30.6. 
-
Soviet
Darca
Uuu finalne potvrdene. Dalsia sezona je posledna 
"SPECIAL ANNOUNCEMENT:
To thank you for your love and support over the last seven years, we wanted our Facebook fans to be the first to know that the upcoming season will be the final season of Dexter.
Here’s an exclusive sneak peek at the eighth and final season of DEXTER, premiering Sunday, June 30th at 9PM ET/PT on SHOWTIME."
"SPECIAL ANNOUNCEMENT:
To thank you for your love and support over the last seven years, we wanted our Facebook fans to be the first to know that the upcoming season will be the final season of Dexter.
Here’s an exclusive sneak peek at the eighth and final season of DEXTER, premiering Sunday, June 30th at 9PM ET/PT on SHOWTIME."
Po poslednom diely 8. série si môžem hodiť slučku, už nikdy v živote nebude lepší seriál.
Prečo musí končiť? 
lepsie ukoncit v dobrom ako natahovat bez rozumu a logiky.DonAndres napísal:Po poslednom diely 8. série si môžem hodiť slučku, už nikdy v živote nebude lepší seriál.Prečo musí končiť?
tak skoncilo aj Six Feets Under kde hral Michael C. Hall tiez hlavnu ulohu skoncili vtedy ked to este stale bolo pozeratelne. prial by som tvorcom serialov podobne kriticke myslenie...
8. serii je viac nez dost, nastastie si to kvalitu drzalo. Ja som to zacal kukat len tento september. Ale stale su dalsie serialy podobnej kvality.
Fuuha ten trailer. to debrine f*ck
Fuuha ten trailer. to debrine f*ck
-
lekoklatik
VIP
Neexistuje aby som ani tuto poslednu seriu pozeral tyzden co tyzden. Toto zhltnem na jedno pozretie cele, inak to nevidim.
Ja uz sa v podstate ani netesim. Proste ma to zaujima, som zvedavy no a radost zo serialu, ta je pri dexterovi automaticka. Ved si ma ziskal 7 seriami uplne.
Ja uz sa v podstate ani netesim. Proste ma to zaujima, som zvedavy no a radost zo serialu, ta je pri dexterovi automaticka. Ved si ma ziskal 7 seriami uplne.
-
Steven666
King
koniec začína...
Už len podľa toho traileru si dovolím tvrdť, že aj po 8. raz to bude skvelé. A síce mi je to aj trocha ľúto, je len dobre, že to končí. Vo veľkom štýle, žiadne úbohé naťahovanie do nekonečna.
Pri poslednom diely budem plakať.
Ale ten trailer, no skvelý.
Ako tipujete ze skonci dexter? Bude aj po konci 8 serie zivy? Alebo ho odsudia na smrt? Spacha samovrazdu predtym nez ho chytia?
Ja si myslim ze finale 8 serie by mohlo byt podobnom style ako skoncil Death Note (ak niekto videl). Pojde po nom nejaky detektiv alebo cele oddelenie Miamy metro police a ze to skonci Dexterovou smrtou v nejakom velkom style. Nemyslim si ze spacha samovrazdu, to skor tipujem ze ho chytia a odsudia.
planujete pozerat kazdu nedelu alebo si pockate az do konca a potom zhltnete vsetky casti naraz?
Ja si myslim ze finale 8 serie by mohlo byt podobnom style ako skoncil Death Note (ak niekto videl). Pojde po nom nejaky detektiv alebo cele oddelenie Miamy metro police a ze to skonci Dexterovou smrtou v nejakom velkom style. Nemyslim si ze spacha samovrazdu, to skor tipujem ze ho chytia a odsudia.
planujete pozerat kazdu nedelu alebo si pockate az do konca a potom zhltnete vsetky casti naraz?
Debra ho zabije.
Cakam neco prekvapujuce, ale nic ma nenapada, vezenie, smrt, utek vsetko je to take predvidatelne.
utecie na Kubu 
Ja si myslím, že ho buď niekto zabije alebo ho chytia, nič iné podľa mňa nepripadá v úvahu. Už len kvôli tomu aby neinšpirovali labilnejšie osoby, ktoré sú posadnuté týmto seriálom v tom, že keď budú zabíjať podľa svojho kódexu, nič sa im nestane 
-
qwerty-xyz
dextera daju na elektricke kreslo a posledna scenka bude ako to zapnu a tym sa to skonci. Alebo ako mu pichnu smrtiacu injekciu, zaspi a bum koniec. . . .
Malo by sa to začať tým, že niekto z ich oddelenia príde na to, že on je vrahom, odhalili by ho v strede série, potom by ho naháňali, medzitým by vraždil ako dovtedy, na konci si zinscenuje vlastnú smrť, aby si mysleli, že zomrel a ujde niekam, kde ho nepoznajú s inou identitou, možno do zahraničia.
Nepredpokladám, že skončí v elektrickom kresle, lebo tým by bol definitívny koniec ale keď ujde tak je možnosť, že by seriál mohol pokračovať. A ani kvôli tomu, že je dá sa povedať hrdinom, veď vraždí vrahov, aj keď je to zločin všetci len získajú tým, že ich zlikviduje.
Nepredpokladám, že skončí v elektrickom kresle, lebo tým by bol definitívny koniec ale keď ujde tak je možnosť, že by seriál mohol pokračovať. A ani kvôli tomu, že je dá sa povedať hrdinom, veď vraždí vrahov, aj keď je to zločin všetci len získajú tým, že ich zlikviduje.
ak sa nemylim uz 1. jula zacne osma seria.
-
Soviet
Darca
Tu si mozes spokojne sledovat: http://eztv.it/countdown/
Budem sa opakovať ale zasa parádny štart série.
Spoiler
No a ten koniec wtf? Čo si myslíte kto bude tá ženská a kto nakreslil tie obrázky?