Autokozmetika - cistenie auta
Re: Autokozmetika - cistenie auta
aditíva ako kozmetika? 
no bolo to v kosiku s chemiou
nemam na to specialne priehradky 
Chcel by som vas este velmi pekne poprosit o jednu radu. Chcem si kupit wapku na auto. Chcel by som do toho investovat okolo 100€ no zaroven by som sa chcel spytat, ci je to dost na spolahlivu wapku, nechcem zbytocne kupovat lacne sroty, radsej uz tolko doplatim, ako kupovat neskor zas novu. Zaujimalo by ma teda po ktorej znacke sa pozriet, popripade konkretne modely. Dakujem vam velmi pekne za rady
ja osobne (a teraz vazne) by som si kupil wapku z LIDLu, zaplatis 50€ a na vikendove umyvanie staci BOHATE, v pripade ze sa pokazi, 2 roky zaruky... Daju ti novu a umyvas veselo dalej.
Jediny pripad kedy by som investoval do WAPky by bol keby mam autoumyvarku/umyvam si doma kamion.
Jediny pripad kedy by som investoval do WAPky by bol keby mam autoumyvarku/umyvam si doma kamion.
ja mám túto makitu http://www.jadal.cz/cz-detail-1304-maki ... -3-kg.html, má už 2 roky a stále šľape 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne doma pouzivam uz nejake roky od znacky : Kärcher
Taaaakze vyjadrim sa ku kvalite tohoto "zazraku" z USA.Hegy napísal:Dneska som dokupil Meguiar's Hot Rims® Mag & Aluminum Polish, šampón s kondicionérom, vosk a nejaké čističe a cez víkend sa idem babrať)
Opät paradna reklama, dobry marketing, krasna etiketa, vonavy obsah balenia...
Efekt vsak (takmer)ziaden, teda, prirovnal by som to k takemu private-brand slovnatft vyrobku/sheron.
Vsimol som si na nete podobnych ohlasov viac, takze, ak chcete za svoje peniaze kvalitu od Meguiars vyrobkov ju necakajte, za tie peniaze zozeniete tucnu kozmetiku a nemusi byt ani z 'Muriky.
viete mi niekto poradit nieco na kozene sedacky v aute? sa mi zdaju celkom suche tak som skusal len tie utierky nato.. je lepsi nejaky vosk alebo indulona?:D
je na to take mlieko, ak kupis od normalneho vyrobcu tak to aj funguje 
Ahojte, chcem sa spytat tie pripravky proti hmyzu a na umyvanie asfaltu na karoserii maju vyznam? S autosamponom to nezmyjem?
Skorej to umyjes, tie pripravky sluzia primarne ked ides do autoumyvarky tak aby ti to kefy dali dole 
Inak k wapke, viem, že niektorí sa tu budú biť do hrude, že Karcher a koniec, ale oveľa viac záleží na tom, či sú črevá z plastu. A aj drahý Karcher používa plastové piestiky. My máme doma no-nome, ale neplastový a z hľadiska výdrže je to lepšie riešenie ako riešiť, či Karcher alebo nie.