Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Daniel9911
Professional
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
uplink : dik... asi nevieš nič ponuknuť do 170 ečok ? niečo normálného ?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako som spominal Desire X ...
-
Daniel9911
Professional
Arkaz ok ale ten začína 194 euro a z bazaru nerad kupujem
ale asi si našetrím ešte a kupim už Samsung Galaxy S III mini
ale asi si našetrím ešte a kupim už Samsung Galaxy S III mini
-
Arkaz
Addict
No tak to radsej fakt ten desire x ako s3 mini. Bazaru sa neboj kupis tam novy za 170
-
guess.whoo
Redeemer
jop vyselektuj si ponuky tak aby si sa stretol osobne, dobre si prehliadni papiere, ci sedi IMEI cislo a si v klude
-
Daniel9911
Professional
tak jasne že by som taketo veci kupoval jedine osobne ale zas čo sa tyka Samsungu možno bude vybratí z Orange alebo od ineho operatora a ked sa pokazí tak to može reklamovať jedine ten čo ten mobil vyberal. Takže radšej si to kupim z obchodu.
-
Arkaz
Addict
Tak bud si vybav splnomocnenie alebo kup z telekomu neblokovany. Alebo si kup pomerne slabsi mobil z obchodu.
V O2 a Telekome môže telefón reklamovať hocikto. V Orange to je 50 na 50, ale splnomocnenie to istí...
Nevidím dôvod, prečo by si mal kupovať z obchodu za drahšie.
Nevidím dôvod, prečo by si mal kupovať z obchodu za drahšie.
-
Daniel9911
Professional
čo predavaju operatori su silnejšie ? tento kus som pozeral dosť dobra cena http://www.najmobily.sk/product.php?id_product=5960
ale ako ten telefon by som si mohol vybrať hned z orange kedže mam paušal ale zas platiť dva roky 30 euro za paušal a 200 jednorazovo za telefon sa mi zda vela
ale ako ten telefon by som si mohol vybrať hned z orange kedže mam paušal ale zas platiť dva roky 30 euro za paušal a 200 jednorazovo za telefon sa mi zda vela
Tento "typ" eshopv predáva vykupované telefóny od operátorov. Na bazoši ho zoženieš o 20-30€ lacnejšie...
A Desire X je omnoho lepšia kúpa
A Desire X je omnoho lepšia kúpa
Doplať približne 20 až 40 ečiek a máš galaxy S2. V tejto cenovej kategórií je vždy najlepší.
-
Daniel9911
Professional
Dakujem každemu za radu , ale asi počkam este dva mesiace kedže mi skončí paušal tak skusim trošku pritlačiť na orange šak som u nich už 10 rokov nech mi daju daku zlavu na telefon.
ak len kvoli tomu tak necakaj - nedaju
-
Daniel9911
Professional
sak mne je jedno poviem im ak nedaju zlavu tak pojdem k inému operátorovi .
-
uplink
VIP
Desire X, Sola, U, etc. najlepšie nové, vybrané z akcie, neblokované, samozrejme. Alebo sa dohodnúť na akciu na dobrú cenu a za peniaz odblokovať.
CheZteR - dá sa zatlačiť na pílu, ale musíš mať 150e+ mesačne faktúry u nich. Defacto sú ochotní aj od 100e+. Mamine som tak vybavil ajfouny za euro, keď boli za 200-300 ečiek do firmy. Ale nedá sa to na predajni, treba sa porozprávať s vedúcim pobočky, alebo s manažérom, etc. a samozrejme je to risk.
P.S.: "Plebs" na predajni z toho nič nemá keď Ti vybaví zľavu, alebo Ťa uchová, tak tí Ťa pošlú kade ľahšie, ale tým vyššie na ovečkách záleží, najmä ak sú to lepšie sumy mesačne.
CheZteR - dá sa zatlačiť na pílu, ale musíš mať 150e+ mesačne faktúry u nich. Defacto sú ochotní aj od 100e+. Mamine som tak vybavil ajfouny za euro, keď boli za 200-300 ečiek do firmy. Ale nedá sa to na predajni, treba sa porozprávať s vedúcim pobočky, alebo s manažérom, etc. a samozrejme je to risk.
P.S.: "Plebs" na predajni z toho nič nemá keď Ti vybaví zľavu, alebo Ťa uchová, tak tí Ťa pošlú kade ľahšie, ale tým vyššie na ovečkách záleží, najmä ak sú to lepšie sumy mesačne.
daniel, pokial im nerobis sto eurove mesacne obraty, ani kvoli tebe nezdvihnu telefon a budu sa tvarit ze to "riesia"
to je skusenost
pracovnik ti vie ponuknut iba taky pausal a taky fon za taku cenu, aku ma v systeme, on s tym nic nespravi, ak si bigger fish, pojdes do zadu za riaditelom, ktory ti tam naklika, resp. vyklika nejaku uplne nepodstatnu zlavu alebo prihodi 50 sms zdarma...
/uplink predbehol si ma, ale v podstate pisem to iste, musis byt big fish, aby sa s tebou vobec zacali zaoberat, a nie ze este vyriesili
aspon vidno kto to uz tak riesil a ma s tym skusenosti
holt skoncil som v tmobile
to je skusenost
pracovnik ti vie ponuknut iba taky pausal a taky fon za taku cenu, aku ma v systeme, on s tym nic nespravi, ak si bigger fish, pojdes do zadu za riaditelom, ktory ti tam naklika, resp. vyklika nejaku uplne nepodstatnu zlavu alebo prihodi 50 sms zdarma...
/uplink predbehol si ma, ale v podstate pisem to iste, musis byt big fish, aby sa s tebou vobec zacali zaoberat, a nie ze este vyriesili
aspon vidno kto to uz tak riesil a ma s tym skusenosti
holt skoncil som v tmobile
-
Daniel9911
Professional
tak aj nemam zas 150 alebo 100 ečkove faktury maximalne do 40 ečok ak tak ale furt vypisuju verní zakazník a tak nech mi daju niečo ak nie tak nemam problem ist od Telekomu tam je byvalí spolužiak ktorý vlastní tu pobočku tak určite sa da s nim dohodnuť 
ja v orange do pobočky nechodím už všetko vybavujem cez zakaznicku linku, načo chodiť do pobočky kde milion ludí ked to takto vybavia tak isto a rychlejšie rozdiel je len ten že ti kurier prinesie telefon či papiere podpísať
ja v orange do pobočky nechodím už všetko vybavujem cez zakaznicku linku, načo chodiť do pobočky kde milion ludí ked to takto vybavia tak isto a rychlejšie rozdiel je len ten že ti kurier prinesie telefon či papiere podpísať
-
guess.whoo
Redeemer
Orange je najvacsi žrgloš spomedzi nasich operatorov..Poznam ludi, ktori maju faktury cez 100 a dostali navyse smiesnu zlavu 30e na Note II.
Tak ci onak Daniel, urcite bud dosetri par ojro alebo ber bazarovy Desire X. Inu volbu budes neskor lutovat
Tak ci onak Daniel, urcite bud dosetri par ojro alebo ber bazarovy Desire X. Inu volbu budes neskor lutovat
Zdravím ... potrebujem poradiť ... začiatkom prázdnin ( júl ) by som si chcel zaobstarať nový mobil ...Kritériá: SMS, Telefonovanie ( asi samozrejme že ...
) svižný, zvládol nejaké tie hry ale hlavne Silná a kvalitná WIFI ktorá sa pripojí ku slabšiemu signálu a nepadá (teda udrží signál na bežné surfovanie po nete) Cenový strop 220€. Žiaden bazár
len fungeľ nové 
-
guess.whoo
Redeemer
ak bazar tak SGS2, ak uplne fresh new napr ascend g600