Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Men vs. Burger (naj burger v BA zdarma)

Príspevok od používateľa Forsaken »

Trussardi - nechapem ako to tak mozes brat... nejde o nic, je to proste akcia ako ked dostanes ku menu zadarmo kolofu, len trosku ina :D
ta hodina je podla mna akurat cas na taku porciu ...

wall - kedy chcete cca ist?
ja by som to aj skusil, len sa obavam vasich reakcii keby to nahodou nevyslo a to ze sa nepozname ze by ste to trolovali potom :D

inak moze sa dojedat za dakoho ?
- ze napr zjem tvoje hranolky ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked niekto zje tento 3,5kg burger, tak az potom bude frajer: http://www.hojko.com/kolko-sa-toho-do-m ... 57613.html :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

alebo :D to je jedna pizzerka v us texase, udajne tam robia najvacsie pizze (od 50 $ hore)
Prílohy
mini.jpg
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Boli tam kamarati fakt jedaci z intraku co zjedia aj klince a vraveli, ze to bolo nechutne. Zjedli to neplatili, ale dvaja isli vracat, museli zjest aj chrupavky...dali tam nekvalitne maso so slachami a chrupavkami aby si pojedol odpad. Za peniaze su tam ale chutne burgre velmi. :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Hehe to by ma nenapadlo, mam tam znameho takeho domaceho stamgasta a ten na beabout este nepovedal pol kriveho slova bol som tam s nim par krat sa najest po motokarach a vzdy mi chutilo, dokonca ma presviecal ze to je domace ciste mäsko ziadna mrazena potkanina napichana konzervantom.
Nuz ale stale su to iba jeho slova, no mne tam vzdy chutilo a kvalita toho "burgra" je siroko-daleko nadpriemerna.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Jednoznacne maju naj burgre v BA a len tazko si viem predstavit z akeho dovodu by si dobrovolne kazili dobre meno?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Kde niečo také robia v KE? :D Nemyslím tú akciu, ale že takto stolujú hamburgery...
SRneC
Addict
Addict

TommyHot napísal:Jednoznacne maju naj burgre v BA a len tazko si viem predstavit z akeho dovodu by si dobrovolne kazili dobre meno?
Preco by si kazili meno? Na akciu Men vs Burger chodia len socky, ktore im aj tak trzbu neurobia v bezny den. Vidis, ze slovo beabout je v povedomi a na burgre ktore si zaplatis som tiez este krive slovo nepocul. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo popadá po zemi a nezožerie sa a nahnije, to sa pomelie, okorení a spraví sa takáto akcia. Strata žiadna a ešte aj reklama. :wink: Inak som nevedel, že to to čoby kameňom dohodil od mojej školy, to aby som behol na ochutnávku.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Raz sme sa tam s kamaratmtam po lyzovacke na martinkach zastavili a dali si burgre :-D cena celkom uletena, 10€ dat za obed je dost vela, ale tak porcia bola obrovska, ani jednemu z nas sa to nepodarilo zjest. Ale chutne to bolo velmi, kvalitne suroviny, skvela zemla ;-) zaujimave prostredie, clovek sa tam dobre citi. Este sa tam urcite zastavime
SyDe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SyDe »

bol som tam v zime, ta gramaz 200 gramov je cisty vymysel,mozno akurat tak maso ma 200 gramov :D sam som zjedol 2 burgre,svoje dve porcie hranoliek, no zelenina, na ktoru som sa tesil,ze si ju vychutnam-tak nam ju kvalitne okorenili,ze sa pomaly ani nedala zjest :D kamaratom sa tiez velmi nedarilo,preto som neriskoval,aby som sa tam nepovracal,zaplatili sme 80 eur a isli to vytravit, ale posmiali sme sa kvalitne :) a to som dost velky jedak, ale tie porcie su vazne obrovske
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ako som hovoril... okolo 200g to neslo ani nahodov :D
A k tym nazorom ze stare pozbierane mäso... nieje to tak (na zaklade tejto diskusie som si to bol preverit) ani som si nemyslel... Sice si ten burger zaplatis (8€ povedzme) ale je na nom citit ze je velmi odlisny od "konkurencie".
A k tym sockam, lol, vobec.
SRneC
Addict
Addict

Hegy skusis to nejako preformulovat, lebo asi si mal tazku sobotu a nerozumiem vobec tomu co si vlastne napisal. :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ze tam chuti dobre aj ked jes jeden burger, aj ked jete 10 burgrov piati :mrgreen:
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Ja som tam nikdy nebol a ani tak skoro nebudem, ale tiež si myslím že na tú akciu dávajú odpadové mäso. Keby na tú akciu robili kvalitné burgre tak by pekne prerobili, pretože takú akciu dokáže zvládnuť mnoho jedákov.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nie je pravda, ze ju zvladne mnoho jedakov. Mas 400g masa + dalsich 200-300g hranoliek + 1 liter coly. To su skoro 2kg za hodinu. Vacsina ludi to neda a oni si to uvedomuju...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla mna to realne ani nieje... mam 90kg/182cm cize mi chuti, ked chcem pojem kadeco proste sa nejak nestrazim nemam za potrebi, netrpim na tom... Ani jedin krat sa mi nepodarilo dojest celu jednu porciu preto som sa tak chytal ked ktosi pisal ze porcia ma 200g ci kolko... Predstavte si burger, kvalitna syta velka zemla naploli, v nom 200-250(imho)g kvalitneho mäsa, povedzme ze syr, vajicko, slanina, cibula, dressing, myslim ze 350g nebude uplne vedla (ak nie viac), podme dalej, jedna rajcina, ladovy salat, paprika, oprazene cibulove kruzky, misticka dressingu k asi 150g hranolkam... + spominane pitie, myslim ze to samo o sebe staci, k tomu si to vynasob a pocet potencialnych "vitazov" tejto "sutaze" si vies uz predstavit.
Tudiz nemam rad ked sa rozmahaju keci, lebo preto ze niekto si mysli, proste varia tam excelentne lepsi burger v BA asi nedostanete a to ze im tam bezi nejaka akcia neznamena hned ze su to hnile veci, tuto hojkofamu vyvraciam.
SRneC
Addict
Addict

Hegy, ked sa zucastnis sutaze, tak potom porovnavaj kvalitu burgrov, ktore su do "hecovacky" a ktore su na objednavku. :)
wall
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wall »

No zajtra ideme na to, tak som zvedavy ako to dopadne :D kolega tvrdi, ze da aj treti ktory si zaplati tak som zvedavy :P
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja keď som hladný, tak sa zastavím v Mašli (Zvolenčania, Bystričania a okolie poznajú), a nerobí mi problém zožrať 2x 360g burger, a nikto by to do mňa určite nepovedal. Taktiež som si minule objednal s bratom kilovú pizzu (alebo 900g?) (každý jednu), po dvoch Top Gear-och bola dole.

Celé mi to príde ako hlúposť, zháňať ľudí a robiť výlet niekam, kvôli dvom burgrom zdarma. Navyše riskuješ, že to celé zacvakáte. Takto som bol s kamarátmi v jednej Pizzerii, kde za tuším 1250g, alebo koľko, pizzu, zjedenú do hodiny dávali celý stôl na účet podniku. Podmienka, cesto+paradajková pizzová omáčka a 3 ľubovolné prísady. Veľkí chlapi to nedávali, a bol tam jeden chudý chalan, a ten to dal s prehľadom. Vtedy som neskúšal, lebo v prípade neúspechu by som nemal na celú, (tuším 15€, len Pizza).

Taktiež by som do toho nešiel, lebo vyššie spomínanú Mašľu milujem, ale burgre ako také, napríklad od McD, mi lezú hore krkom. Tie gumené žemle, rádoby mäso a prežltnutý plátkový syr z Tesca nie sú pre mňa. Navyše, tá príkra chuť (McD), blé. Ale tak, sto ľudí, sto chutí.
Napísať odpoveď