Je možné aby sme ostali kamarátmi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Je možné aby sme ostali kamarátmi?

Príspevok od používateľa ccimo »

v krátkosti opíšem situáciu: S bývalou priateľkou sme spolu chodili 4 roky. Bývali sme v jednom byte, chodili spolu do práce, mali spoločnú kasu atd. Náš vzťah sme ukončili dohodou, lebo to už medzi bolo len o zvyku, láska vyprchala, hádky za hlúposti ponorka a pod.Rozišli sme sa v dobrom ako rozumný ľudia radšej skôr kým nemáme záväzky. Ona chce ostať so mnou ako dobrá kamarátka, ja tiež niesom proti, lenže mám z toho obavy. Napr. dnes si bol u mňa pre veci, len tak sme kecali ako sa má a pod. bolo to zvláštne rozprávať sa s bývalou na inej vlne na akú som bol zvyknutý..zhodli sme sa na tom, že bola chyba isť spolu bývať po necelých dvoch rokoch vzťahu atď no potom mi povedala, že tu ostane vždy pre mňa, keď mi nejaká ublíži tak ju dobije, že ma má veľmi rada - toto všetko som ešte ustál, no keď mi povedala, že navždy ostanem jej bbb (cháp prezývku, zdrobneninu, ktorú nebudem konkretizovat) a nikto iný už nebude jej bbb, tak to vo mne vyvolalo neskutočnú emóciu, začal som plakať ako pridr..ný proste nešlo to ovládať...potom prišli spomienky atď....týmto emóciam sa chcem vyvarovať, je vôbec možné preniesť sa cez štyri roky vzťahu a ostať dobrými kamarátmi?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Je možné aby sme ostali kamarátmi?

Príspevok od používateľa Blastbit »

No kedze ti hovorila ze ta ma stale rada tak si jej neni ukradnutý a ani nebudes. Len asi by nebolo vhodné sa snou niako casto kontaktovat.Ako ti isto moc chlapov povie vyhladavaj aj inu zensku spoločnosť..tejto ex sa sem tam ozvi co ako kedze ste za dobre..takze kamarátstvo moze byt ale nie teraz..moj subjektívny názor a dalsí ludia ti povedia uplne niečo iné
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

je to mozne len to chce urcity cas,aby si zistil ze zivot ide dalej a zobrat si ponaucenie
smutne ked vztahy takto skoncia
spolocne byvanie-spolocna praca-kasa=nikdy viac :smt104
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Urcite je to mozne (aj ked sa budete stretavat), ale povedz jej, nech ti nejaky cas nehovori, ze si jej bla bla bla. Ja som s vynimkou jednej ostal velmi dobry kamarat so vsetkymi mojimi byvalkami a napriklad s tou poslednou (2 roky vztahu) sme ani nemuseli prechadzat nejakou odlucovacou fazou.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Je to možné, akurát, kým si nenájdeš nejakú inú, bude to ťažšie zvládať (spomienky a pod.).. ale akonáhle si niekoho nájdeš, môžete byť kľudne kamaráti... avšak otázne je, či na ňu kvôli novej priateľke budeš mať čas a chuť... prípadne, či nová známosť na ňu nebude žiarliť a tak si zbytočne narobíš problémy.

:)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ccimo-kolko máš vlastne rokov a kolko ex?
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Nie, nieje to mozne. Teda, mozno podla toho aku mas povahu.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

blastbit: mám 22 ona 21, ex take ozajstne 3 vratane

brm: však toto 2 týždne po sme sa nevideli bol som celkom v pohode, no keď prišla ku mne všetko sa vrátilo a som k.o.
snažím sa hľadať si len také, ktoré nemajú hlavu len na okrasu takže s tým žiarlením by nemal byť problém po krátkom vysvetlení

Xijo: moja povaha noo som dosť citlivý na takéto veci, samozrejme bolo by iné keby išlo napr. o neveru ale nejde, takže len veľmi nerád by som tento most spálil a určite viem že ona to cíti rovnako, len tie spomienky a výčitky ma trocha žerú
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Skoda ze sa ten vztah rozpadol kvoli malichernostiam..to je tak ked sa nerozpráva o problémoch a teraz to štve obe strany.
No ak budes nadväzovat vztahy aj s inými babami, tak na tuto poslednu ex-priatelku, uz ani cas nebudes mať co bude vlastne aj dobré
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Prave pre tie spomienky to nepojde. Napriklad ked ju uvidis so sucasnym a ona sa moze spravat akonic ale tebe moze vriet krv. Teda mne to neslo (+_+)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Osobne by som uplne prerusila kontakt v zmysle: Zivot ide dalej, ex patri do minulosti. Konverzacia sa pripusta v pripade, ze ide o zivot alebo sa nahodou stretnete. Inak mozes mat (alebo mas) kamaratov dost. Netyraj sa, nestoji to za to.

PS: Poznam jedneho cloveka, ktory si takto premarnil roky zivota.. pekny vztah, skripanie, rozchod..potom roky kamaratstva, s neustalym ozivovanim starych citov a z toho plynucej neschopnosti zacat novy vztah - kamaratstvo s ex na ukor dalsieho citoveho rozvoja.
Napísať odpoveď