Bratislavský Pentagon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Bratislavský Pentagon

Príspevok od používateľa hughito »

Celkom zaujímavá vec, dajú sa kúpiť na BA pomery extrémne lacné byty v tejto neutešenej lokalite, po rekonštrukcii. Začali sme s rodičmi nad takým čímsi uvažovať, lebo platiť nájom, to sú vyhodené peniaze. Ono ale čo som čítal, tak stále to je celkom peklo tam, nejaké extra zlepšenie nie je.

Má niekto priame či nepriame skúsenosti, vedel by sa vyjadriť? Vaše názory, postrehy.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Bratislavský Pentagon

Príspevok od používateľa Hensym »

Skúsenosti nemám. Nie som ani z Bratislavy. Ale na základe článkov, názorov a videí by som do toho určite nešiel.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

lol

Ze si to ty tak nevahaj a urcite hned kupuj, obzvlast stavbarska 42 tam je to najvacsi luxus ktory ty rozhodne ocenis :lol:
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Cela Vrakuna je taka smutna lokalita. Nie je problem stretnut tam fetaka so sackom v parku za bieleho dna... byvat tam by som asi nechcel. Pred par rokmi som do Vrakune chodieval pravidelne za frajerkou, ale neviem, mozno sa to za ten cas uz zlepsilo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tej časti sa len vyhnúť. Ak chce človek pokoj a kľud, tak optimálne časti Ba sú Staré Mesto - Slavín, Staré Mesto - Červený Kríž, Staré Mesto - Hrad, Ružinov, Dúbravka, Petržálka úplný začiatok hneď za mostom, ako je Černyševského a z druhej strany Rontgenova. Pentagonu sa treba vyhnúť míľovými krokmi.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No ešte som viac pogúglil + vaše názory a naozaj o tom netreba špekulovať, nebola by to príjemná záležitosť.

Ja bývam druhý rok na Dlhých dieloch a sťažovať sa nemám extra načo. Možno nie úplne super pozícia, ale nie je to také strašné.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Byvam Vo Vrakuni uz nejaky ten piatok, nastastie uplne na kraji, ale cele je to tam zamorene, cim blizsie k Pentagonu, tym viac. To aky je tam bordel si iste viete predstavit a typy ludi, ktori sa tam pohybuju... V kazdom pripade si tam nekupuj byt, urcite nie, prosim :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

kamarat tam urcity cas byval (koly nizkemu najmu)...po par mesiacoch mu zmizlo z parkoviska jeho bmw.
Raz som ho siel navstivit a ako sme sli po ulici, tak na kazdom rohu za bieleho dna daky podivin a do toho ciganske deti fetujuce toluen priamo na detskom ihrisku.
To bolo pred 2 rokmi...neviem ako je to teraz, ale pocitam ze sa vela nezmenilo.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Kamarat tam robil v Tescu (lebo holt bohuzial musel), fetaci ho po dvoch mesiacoch uz poznali, na kazdom kroku striekacky, nebolo vynimocne vidiet vnutrozilnu aplikaciu za bieleho dna, po case jeho kolega dostal exem, udajne od kontaktu s peniazmi od tychto ludi pri kase...myslim, ze tu uz prestava sranda, clovek moze byt najvacsi buchac ale vyfasovat Cckovu zltacku alebo HIV moze aj najvacis cavo a staci k tomu naozaj malo.

Btw: dubravka ma tiez svoje "tienne" casti, kde vo vchodoch miznu ziarovky lebo sa na nich vari piko a podobne... inac suhlasim s lokalitami co udal uplink. Ale aj take dlhace su kludna cast, v noci je tam napr oproti petrzalskym castiam klud a pokoj.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Pentagon a Kopcianska je lacna a zla. Pokial je moznost, treba sa tomu vyhnut. Toto naozaj iba ak nie je ine riesenie. A taki ludia tam aj ziju.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ale prosim vas... nieje to az tak horzne, sem tam gulky lietaju ale nato sa da zvyknut. A k tomu pentagonu: da sa to rozdelit na dve casti. 1. cast v pohode-slusni ludia. 2. cast geto. Tam sa bojim ist len okolo (vlastna neprijemna skusenost). Ale nechcel by som byvat ani v tej lepsej casti, ani zadarmo.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

do Vrakune chodim pravidelene ale pentagon obchadzam na mile.. videl som tam fakt uz kadeco a to len za bieleho dna.. byval som v Novom Meste a teraz v Ruzinove kde sa mi ozaj paci a som spokojny :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v Pentagone sa daju najst naozaj lacne byty a z hladiska dlhsej buducnosti to nemusi byt az tak zla spekulacia. Napr. v Petrzalke boli tiez panelaky ktore mali velmi zlu povest ale casom sa problemovi najomnici odstahovali a dnes tie byty su uz celkom vyhladavane a cenene. V kazdom pripade, aktualne je oblast Vrakune tou najhorsou castou Ba a vecsina ludi ktori tam byvaju sa planuju odstahovat inde-vsade sami bezdomovci, fetaci, lopkari,prostitutky..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked kukam tie ceny bytov, az mi je luto, ze je to tam take. Hned by som daky zobral, ale clovek nikdy nevie ako sa to vyvinie v buducnosti.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

S pribúdajúcou nezamestnanosťou, sa to tam pravdepodobne bude zhoršovať alebo stagnovať na tom istom bode. Určite by pomohlo, osadenie kamier mestom, potom by som aj nad kúpou rozmýšľal.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Laster je to osadene kamerami...
Videl som par videi ako si tam particky nakladaju do kabla za bieleho dna pred branou...
Co uz tu uz policia isto aktivne zasahovat nebude, lepsie sa stoji pri obrubniku s tercikom :?
Laster
Light Professional
Light Professional

http://www.teraz.sk/regiony/kamery-v-br ... bmagazin=0
Bratislava 19. novembra (TASR) – Približne 5000 priestupkov každý rok odhalia bezpečnostné kamery v hlavnom meste a viac ako 200 záznamov, ktoré súvisia s páchaním trestnej činnosti, sa ročne poskytne orgánom činným v trestnom konaní. TASR o tom informoval hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Bratislava má pritom 49 kamier, budúci rok má pribudnúť ďalších desať a svoju prvú dostane aj Vrakuňa.
A myslím, že 50-60 kamier na 500 000 mesto je málo.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Aaaaa uz viem to si nejaky aktivista z toho baraku nechal namontovat kameru lebo bol zufaly a potom ho policajti prisli skasirovat a tusim aj zatknut.
Bolo to tak 4-5 rokov dozadu...
No ja si nemyslim ze zmonitorovat cele mesto je zrovna vyhra, mne osobne sa nelubi byt vsade pod kamerou, nieze by som bol nejaky zlocinec alebo co ale mat oci na chrbte, to je frustrujuce... :roll:
Laster
Light Professional
Light Professional

Ani ja nie som za nejaké veľké monitorovanie občanov, ale tam kde je tento problém, by som ich tam umiestnil. Keby sa situácia zlepšili, mohli by sa presunúť kamery zas do iných častí, takže by sa ani nové nemuseli kupovať. Napríklad pri Poluse sú dve, jedna na miestnom úrade a druhá na jednom báraku a podľa môjho tam v podstate sú úplne na nič.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

JJ keby boli monitorovacie prostriedky sustredovane na problemove oblasti, myslim ze by to malo daleko vacsi zmysel a efektivitu, no ja mam skorej pocit ze do tej "spinavej" roboty sa nikomu nechce tak si to zametaju popod koberce a ak je pruser nejako sa ututla, ideme dalej...
Neni mozne aby si za kolko, 15? rokov nevedeli poradit so skupinou fetakov a asocialov. Tu niekto zatvara oci...
Napísať odpoveď