velmi zaujimave. zrejme nahradi moju S3 ak bude v podobnej cene ako obyc S4, co si zase nemyslim kedze samsung musi prihodit par eur kvoli konstrukcii...ale zase by sa asi velmi nepredaval keby stal 700+ vzhladom na cenu Xperie Z..
Ber radšej Samsung Galaxy S3. Samsung je na tom najlepšie z aktualizáciami zo všetkých výrobcom nepočítam nexus a naopak HTC patrí k tým výrobcom ktorý poskytnú jednu najviac 2 aktualizácie. Napríklad Htc one x dostane už len android 4.2.2. SG3 by mala dostať aj android 5. Je to vplyvom toho, že samsung zariadenia sú v súčasnosti najpredávanejšie a vlastnia najväčší podiel trhu a tým sú nútený vydávať aktualizácie dlhšie ako iný výrobcovia (veľmi dobrým príkladom je galaxy s2). A nezabúdajme že s3-ek sa predalo ešte raz toľko.
Tak ja si myslím, že aktualizácie sú dosť podstatné. Veľa ľudí už očakáva napríklad čo bude v android 5. Užívateľ icefiresr si náhodou kúpi HTC one x a o niekoľko mesiacov vide spomínaná nová verzia androidu zapáčia sa mu nové funkcie, možno ešte rýchlejší systém a už bude chcieť kúpiť nový mobil. O tomto to celé je.
ako pise guess.who, nahananie sa za kazdou aktualizacou je pre male deti, pokial nic vazne neopravuje. fantom a to tvoje odradzanie od kupy htc lebo nebude mat MOZNO android 5 a s3 ho MOZNO bude mat. htc spravil update na JB a do tyzdna vydal opravnu aktualizaciu co vsetko opravovala a od vtedy slape vsetko ako ma. nie ako samsung kde po polroku vychadzaju este updaty lebo ludom umierali s3
btw: tak ako update na jelly bean z ics nepriniesol nic prevratne ani od 5.0 necakaj zazraky. pribudne par vylepseni ale to je vsetko
Ja ho neodrádzam od kúpy HTC one x. Je to dobrý smartphone z celkom dobrými parametrami. Ja ho len upozorňujem na určité okolnosti týkajúce sa softvéru. Preto je to fórum, aby sme mu poradili a vypichli určité klady a zápory.
Píšu, že to je pravdepodobne Snapdragon 800.
Klišé veta ale fakt si neviem predstaviť, kde ten výkon v mobile využijeme. Momentálne je to asi fakt zbytočnosť.
Mohli by už konečne zapracovať aj na baterke.
Nazdar, otec zháňa nejaký telefón ja v tom veľmi nemám prehľad. Je zvyknutý na Nokiu, Symbian, vie si tam hodiť Garmin navigáciu, takže chce pokračovať aj naďalej s touto značkou. Doteraz mal Nokiu N85.
Jeho požiadavky sú: Wi-fi, 5mpx fotoaparát, GPS, Nokia so Symbianom a klasické tlačidlá nie dotykové. Prípadne kombinácia dotykového displeja s normálnou klávesnicou.
Za každý tip budem vďačný. K+
danodrevo - vedel by si otcovi vysvetliť že Symbian je mŕtva vetva? Ak nie, tak E72 a potom sú už len dotykáče so Symbianom a to N8, C6 s klávesnicou a 808 PureView s ultra foťákom. Každopádne by mal dať ruky preč od Symbianu.
Tiež by som do symbianu už nešiel, je to naozaj mŕtvy systém, už sa pre neho takmer nič nerobí, minimálne aktualizácie.. niektoré navigácie už pre neho neaktualizujú ani mapy, napríklad pre Sygic sú posledné mapy na Symbian z roku 2011.. a určite budú nasledovať aj ďalší výrobcovia navigácií. Ak je zvyknutý na takýto otvorený systém s možnosťou doinštalovania ďalších aplikácií, doporučil by som mu android, avšak ten s tlačítkami neviem, či je. Čím skôr sa naučí na dotykový mobil, tým bude pre neho lepšie.
Prípadné riešenie.. nech si kúpi obyčajný telefón s tlačítkami a k nemu normálnu GPS navigáciu.
S tlacitkami su niektore android samsungy ale maju len qwerty klavesnicu. a vcelku male displeje.
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2013, 19:47)
Co poviete na ten Oppo Find 5 ? Normalne nad nim uvazujem... 430€ za 32GB nevyzera vobec zle =) Zaujimala by ma ta kvalita zvuku Dirac HD lebo ako fakt tie parametre za tu cenu. a neskutocna SW podpora od vyrobcu a komunity . viac info http://europe.oppostyle.com/