Bratislavský Pentagon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bratislavský Pentagon

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru jedna bude pri pentagone:
http://www.pluska.sk/regiony/bratislava ... amera.html

Ale datum som nikde nevycital. Do buducna (cca 10 rokov) by to mohla byt dobra investicia, aj ked v dnesnej situacii na slovensku tazko povedat.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tiez nerozumiem tomu, preco sa tam na to tak sere. Neviem ako moze byt nejaky extremny problem pochytat dilerov, varicov atd.
Ja byvam na Liptove, tu je drogova cinnost nastastie obmedzena len na travu. Uz som pocul X mien kto pestuje, predava,... a to sa o tuto problematiku VOBEC nezaujimam. Nechce sa mi verit, ze by policii robilo problem si taketo informacie zistit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Problem s varicmi a dilermi je v tom ze pokial suaspon trochu sikovni tak je policia na nich kratka a nikdy ich nedostane za mreze. V base koncia len amatery a ti co si nedavaju pozor. Cela podstata je v tom aby v case ked do bytu dostanu vymetari nebol uz ziaden dokazovy material-to je cele tajomstvo.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ziegel napísal:Tiez nerozumiem tomu, preco sa tam na to tak sere. Neviem ako moze byt nejaky extremny problem pochytat dilerov, varicov atd.
Ja byvam na Liptove, tu je drogova cinnost nastastie obmedzena len na travu. Uz som pocul X mien kto pestuje, predava,... a to sa o tuto problematiku VOBEC nezaujimam. Nechce sa mi verit, ze by policii robilo problem si taketo informacie zistit.
Ja uz travu ani nepovazujem ako nejaku drogu, pre mna je diler jak nejaka krcma 5. cenovej kde sa deje podpultovy vycap :mrgreen:
Kebyze vseci v pentagone chilluju na trave myslim ze by tam bol pokludny a pokojny zivot plny dobrej nalady :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

gogo956 napísal:Napr. v Petrzalke boli tiez panelaky ktore mali velmi zlu povest ale casom sa problemovi najomnici odstahovali a dnes tie byty su uz celkom vyhladavane a cenene.
za toto dakujeme miestnym skinom ... urcite nie policii. (myslim to vazne)
+ ked neplatili najom, tak sa museli odpratat. To v tom pentagone vsetky tie socky zvladaju platit najomne?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

meffisto
tipujem a z toho co som cital o pentagone vyvodzujem ze cca 90percent majitelov bytov su tam uplne normalni ludia. Zvysnych 10percent su dileri a varici ktori ale nemaju problem platit najomne. Bordel robia narkomani ktori sa tam zliezaju a po aplikacii ich clovek najde hocikde leziacich na chodbach,resp vonku pri dome. Trufam si tiez povedat,ze niektori ludia ani nemaju zaujem aby sa tento problem tak skoro vyriesil,pretoze chcu poskupovat lacno byty po odchadzajucich majiteloch co to uz nevydrzali.
Dileri maju dost penazi a preto si mozu dovolit kupovat tamojsie byty,hlavne sa zameriavaju na to aby boli susedne- balkonmi vedla seba, lebo potom vedia pomocou nich pri raziach narychlo premiestnovat dokazy a podobne vyhody.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

dik za info...zial je to logicke.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

dileri nemozu skupovat, mame tu danove urady a si pis ze pri prvej kupe by siel brucat, ako od tial po tial, varit, lupit, fetovat... ale stat o dane obrat? ani by si nepovedal svec a mas na hrbe 3 komanda, BA TT a z PK (vymyslel som si)
k tej petrzalke(a nielen, aj napr. trnavka), holy fakt je ze pokial cigani vystrkovali rozky, dosla banda zlych ujov palicami a tam policiu ani nebolo treba, teda, poviem tak, vtedy este cigani neboli chranena zver v plnej ochrane policajneho statu (ako skupina nadejnych volicov).
musim vsak povedat ze v BA vseobecne je ciganov minimum a aj ta vacsina uz presla procesom civilizovania, vychod, spis, krompachy atd, WOW nezavidim...
Napísať odpoveď