Hej hej pocul som vela o taktizovani a tak, prislo mi to divne ale proti gustu...
Neni problem najst jedinca-dvoch co zjedia na posedenie 1kg jedla, problem je najst takych 5 naraz
Myslim ze ked si clovek vecer zapne telku, preluska si par tych relacii co tam bezi tak taketo aktivity ako prepchavat sa burgrami su absolutne v sulade so vsetkymi moralnymi zasadami.
Hegy napísal:Hej hej pocul som vela o taktizovani a tak, prislo mi to divne ale proti gustu...
Neni problem najst jedinca-dvoch co zjedia na posedenie 1kg jedla, problem je najst takych 5 naraz
V Be aboute hovorili pred mesiacom, ze este ani jedna posadka, ktora mala medzi sebou dievca to nedala a to uz sutaz bezi tusim druhy rok, kazdy den
Hensym napísal:Takto som bol s kamarátmi v jednej Pizzerii, kde za tuším 1250g, alebo koľko, pizzu, zjedenú do hodiny dávali celý stôl na účet podniku. Podmienka, cesto+paradajková pizzová omáčka a 3 ľubovolné prísady. Veľkí chlapi to nedávali, a bol tam jeden chudý chalan, a ten to dal s prehľadom.
My sme s kamaratmi chodili na kralovsku pizzu. Boli sme styria/piati a dali sme si tri/styri kralovske pizze (jedna ma 1500g). Vacsinou si kazdy domov odniesol tak jeden trojuholnik.
Potom sme boli aj tak, ze kazdy si dal 2 normalne pizze, to sa dalo zozrat v pohode.
Tieto burgre vyzeraju ako dobra vyzva
Akcia uspesne za nami, akurat si vychutnavame dezert , celkovy cas 37:23 tym sme sa zaradili na 3 miesto tohtorocneho rebricku sutaze men vs. Burger, a ziadne chrupavky ani potkanina , maso bolo vyborne
Hegy napísal:wall no co ake bolo to zhnite prekorenene mäso?
wall napísal:Akcia uspesne za nami, akurat si vychutnavame dezert , celkovy cas 37:23 tym sme sa zaradili na 3 miesto tohtorocneho rebricku sutaze men vs. Burger, a ziadne chrupavky ani potkanina , maso bolo vyborne
ospravedlnujem sa... nevsimol som si prispevok myslel som ze to s prilohou je uvodny...
v kazdom pripade, dalsi co potvrdzuju to ze ziadna oje*** zo strany beaboutu, pre tych co mysleli, dufam ze nevymysleli furik a teraz ho niekde netlacia...
GN