stara nokia a predplateny internet v mobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

stara nokia a predplateny internet v mobile

Príspevok od používateľa Alex481991 »

caute mam takyto problem doteraz som použival iphone samozrejme predplateny internet... zial ten mi bol odsudeny a musim presedlat na nokiu e66 dočasu pokial si naspat nekupim iphone... moj problem je v tom že teraz ma pripaja na nokii na net cez orange world a neviem či ide o moj predplateny internet alebo o nejaku inu službu kedže nemam zaujem o dalšie poplatky na fakture kedže už teraz prijde luxusna... dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: stara nokia a predplateny internet v mobile

Príspevok od používateľa audiotrack »

a otázka teda znie ako? Lebo ani my nevieme či ide o tvoj predplatený net keď si nenapísal aký máš. Možno hej, možno nie.
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

netušim aku mam tam predplatenu službu jednoducho bolo to v čase ked sa dal vyskladat si svoj vlastny paušal a viem že tam je obmedzeny do 1000mb ale to je všetko čo viem. Viem, že možno vyzeram ako uplny somar ale žial do tohto tu sa vobec nerozumiem.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak to bude ten orange world. Čiže by to malo byť všetko v poriadku. Ale prípadne si môžeš pozrieť spotrebu cez http://www.orange.sk/web/pomoc/sluzby/k ... treby.html a uvidíš či tam máš nejaké peniažky nad rámec alebo ti to berie z limitu
Napísať odpoveď