stara nokia a predplateny internet v mobile
-
Alex481991
Medium Star
stara nokia a predplateny internet v mobile
caute mam takyto problem doteraz som použival iphone samozrejme predplateny internet... zial ten mi bol odsudeny a musim presedlat na nokiu e66 dočasu pokial si naspat nekupim iphone... moj problem je v tom že teraz ma pripaja na nokii na net cez orange world a neviem či ide o moj predplateny internet alebo o nejaku inu službu kedže nemam zaujem o dalšie poplatky na fakture kedže už teraz prijde luxusna... dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: stara nokia a predplateny internet v mobile
a otázka teda znie ako? Lebo ani my nevieme či ide o tvoj predplatený net keď si nenapísal aký máš. Možno hej, možno nie.
-
Alex481991
Medium Star
netušim aku mam tam predplatenu službu jednoducho bolo to v čase ked sa dal vyskladat si svoj vlastny paušal a viem že tam je obmedzeny do 1000mb ale to je všetko čo viem. Viem, že možno vyzeram ako uplny somar ale žial do tohto tu sa vobec nerozumiem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak to bude ten orange world. Čiže by to malo byť všetko v poriadku. Ale prípadne si môžeš pozrieť spotrebu cez http://www.orange.sk/web/pomoc/sluzby/k ... treby.html a uvidíš či tam máš nejaké peniažky nad rámec alebo ti to berie z limitu