Osetrenie stareho laku
-
cheeseburger
Light Star
Osetrenie stareho laku
Zdravim, mam starsiu octaviu r.v. 2002 (cervena metaliza) a chcel by som sa trosku pohrat s jej lakom a trochu ho ozivit, prelestit, nazvime to detailing ale v trochu mensej miere. Mam tam dost skrabancov, hlavne na slnku vidno take mikroskrabance, myslim, ze sa tomu hovoru pavucina. Cital som dost for s roznymi topicmi, vsade sa odporucaju 3M pasty, no nakolko su tie pasty dost drahe, zvolim asi lacnejsiu variantu. Cital som dobre ohlasy na pripravky od Sonaxu, no niekde som cital aj dobre ohlasy na turtle wax, ale tych bolo menej. Chcel by som vas teda velmi pekne poprosit o radu, ako postupovat, aby som dosiahol co najlepsi vysledok (aj ked viem, ze ja ako amater to asi velmi dobre nespravim, ale aspon trochu a mat lepsi pocit), konkretne ktore pripravky pouzit a v akom poradi. Rozmyslal som aj nad lestickou, ale ked som videl, kolko to stoji, tak sa mi do toho asi neoplati investovat. Dakujem velmi pekne za odpovede a prajem prijemny den 
Re: Osetrenie stareho laku
lesticku si nevies od nikoho pozicat? s nou by to bolo najlepsie... hruba, jemna pasta a ideš
-
cheeseburger
Light Star
Ahoj, dakujem velmi pekne za rychlu odpoved, bohuzial neviem, nepoznam nikoho kto by ju vlastnil 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nestačí len násada na brúsku? Namiesto šmirgľu by som tam nahodil toho chlpáča. Keďže tiež mám pomerne dosť poškriabaný lak, tak som ho chcel aspoň trochu preleštiť, no u mňa by sa si viac hodilo celkové prestriekanie, a na to nemám 
mozno ak by si mal brusku s regulaciou otacok, inak hrozi, ze "spalis" lak, normalna flexa ma na lestenie prilis vysoke otacky
http://skoda-virt.cz/cz/forum/karoserie ... 9#p1979269
http://skoda-virt.cz/cz/forum/karoserie ... 9#p1979269
existujú aj leštiace kotúče do vŕtačky