Akí ste vlastne chalani?
-
ChallengerQo
Expert
Re: Akí ste vlastne chalani?
Ťažko povedať, v rôznych etapách života som plašil ženy rôznymi spôsobmi..
A k mojim kladným vlastnostiam sa vyjadrovať nechcem, príde mi to značne nepresné, nakoľko som toho názoru, že ženy pri výbere partnera neuvažujú racionálne.. teda pokiaľ nie sú zlatokopky.. (:D)
A k mojim kladným vlastnostiam sa vyjadrovať nechcem, príde mi to značne nepresné, nakoľko som toho názoru, že ženy pri výbere partnera neuvažujú racionálne.. teda pokiaľ nie sú zlatokopky.. (:D)
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ja som bol voľakedy namyslený ale teraz som už bez chyby 
-
Permonik1998
Light Star
ja by som chcel schudnuť a získať naozaj dobrého kamaráta, moja povaha je určite dobrá, nikomu nechcem zle, vela krát som zachránil chalanov ktorý sa mi vysmievali od prúseru a pri tom sa mi ani nepoďakovali ale nehneval som sa zato, luďom rád pomáham a o mojich kamarátoch to platí dvojnásob, čo sa týka žien tak ja si myslím že to príde samo tá láska, pár krát som sa v ženách sklamal, naposled som sa rozišiel s frajerkou kvoli tomu že nechcela aby som sa kamaratil so svojim naj kamaratom
fakt čo sa týka povahy tak nemam chyby, len tá váha 
-
Daggertail
Light Professional
To, že sa ti neštíti fackať ženy je dobrá vlastnosť, čo je len pravda.
Moje
: Za každým keď mám nejakú bližšiu kamarátku tak sa do nej zabuchnem a poviem jej to, ona chce iba priateľstvo a ja sa začnem správať ako blbec.
Moje
Uz som za to dostal od niektorych minus karmy ale mna aspon na rozdiel o tych co mi ich dali mna neopusti frajerka behom troch mesiacoch chodenia a nevyplakavam tu potom na hojku ze preco ma zeny nechcu alebo preco som skoncil vo friendzone
aj podla vlastnych skusenosti viem ze žene treba dat taku vašnivu facku ked sa stava hysterickou
aj kamaratky mi to potvrdili ze treba dat ze zeny to obcas potrebuju
jedna mi zas povedala ze robi take naschvaly frajerovi ze si normalme koleduje o facku ale on jej ju neda lebo je dobrak a ona by ju tak chcela 
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2013, 16:56)
Uz som za to dostal od niektorych minus karmy ale mna aspon na rozdiel o tych co mi ich dali mna neopusti frajerka behom troch mesiacoch chodenia a nevyplakavam tu potom na hojku ze preco ma zeny nechcu alebo preco som skoncil vo friendzone
aj podla vlastnych skusenosti viem ze žene treba dat taku vašnivu facku ked sa stava hysterickou
aj kamaratky mi to potvrdili ze treba dat ze zeny to obcas potrebuju
jedna mi zas povedala ze robi take naschvaly frajerovi ze si normalme koleduje o facku ale on jej ju neda lebo je dobrak a ona by ju tak chcela 
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2013, 16:56)
zasa s tymto musim suhlasit... poniektori odbornici odtialto ake temy zufale davaju...
OT: a potom sa divim, ked mi kamarat rozprava o zenach, co bitku povazuju za prejav lasky
chlapi, to je patologicke 
Co pozorujem dlhsie tak vidiet ze poniektorym tu na slovensku vazne chyba ta povinna vojenska sluzba!! Je nmyslitelne aby chlap mal depky z toho je dievca nedviha telefon alebo neodpisuje na facebooku!!! Vojna uby spravila s chlapcov poriadnych chlapov ktory by sa nenehali takto odbit!!! To zeny su riadene citmi nie muzi!!! Ak dlhorocna frajerka da kopacky tak je fajn ze sa clovrk opije a zaroven nieco rozbije lebo je nasraty!! Do vankusa placu iba slabosi!!! V poslednej dobe lepsie znasaju rozchody zeny, treba im ukazat ze je vam lepsie bez nej a do troch dni po rozchode si treba zacat uzivat, ak viete co tym myslim 
-
axxis
Addict
Hate to break it to you Famine, ale myslim, ze tie Tvoje drysty uz fakt nikto neberie vazne.
-
redliner
King
Presne takredliner napísal:asi to,že sa rýchlo dokážem naviazať na ženskú ktorá potom na mňa kašle...
to je hlupost...
z mojej skusenosti obvykle obcasne nasilne vykyvy "pocasia" vadili a dost...
Mozno sa staci poobzriet trosku viac zo siroka...
z mojej skusenosti obvykle obcasne nasilne vykyvy "pocasia" vadili a dost...
Mozno sa staci poobzriet trosku viac zo siroka...
Plus: Dokážem potešiť dievčatá, keď im zmiznem z očí.
Asi by som zmenil vzhľad, ktorý vlastne mením stále a ešte som nenašiel čo mi vyhovuje, raz oholení na koleno, potom zas dlhú briadku, teraz dlhé vlasy a krátka briadka
modré oči, úprimný pohľad, romantik, ľahko sa namotám(ale už ťažko odmotám...)
hodne introvert, alkoholik, 
"Romantik" a "ľahko sa namotám" ako plus? Ušlo mi niečo?