Potrebujem radu
-
cikaaaaaac
Zablokovaný
Potrebujem radu
Zdravim najprv vam musim vyrozpravat cely pribeh aby ste vedeli na com som. Raz som si tak isel vecer domov a cely som v pi*i rad ze som si kupil alternator a ako kazdy nerdik so si sceu spravit daky ten akumulator co mi bude merat ph mojej mocoviny, cikulis sa mi duril pri takej predstav. Tak som si este brouzdal po nete samozrejme som skocil na hojko ze sem hodim daku mudrost. V tom ma oje*** svetlo ze som nic nevidel najprv ma napadlo ze mi jebel mozog z toho aky som mudry a cavo na nete, len to som este nevedel co pride prebral som sa v dakej miestnosti vsetko bolo biele aj svetla boli biele ked som si zvykol na to svetlo tak som zbadal tri zelene humanoidy asi tak meter a pol mali, komunikovali sme telepaticky pi*e citil som sa jak poje**** suchar aj ked oni mali hadam dvacat kilo, hovorim si no do pi*e. Jak sa ladne ku mne presunuli dostal som kopacku do hlavy rozjebali mi xicht o podlahu na sracku som bol. Dostal som od nich spravu ze to mam za to ze chodim na hojko a potom prislo to najhorsie vypalcovali mi rit s tymi dlhymi tenkymi prstami vsetci traja mi vypalcovali. Teraz ma to este boli ani sravat ma moc nebavi neni to zabava. Ale cikulis stal jako kolik. Povedali ze ked este pojdem na hojko nabiju mi ko*ot do riti. Vyhodili ma na okraji mesta holy rozje*any som bol. Tak som utekal s placom domov. Do noci som brouzdal po nete a nasiel som reklamu na gainer to sa uz rysovala moja pomsta. Som si to kupeu ale posilka to sa mi nechce scem si postavi ten akumulator na mocovinu slopel iba gainer a citim ako rastiem. Som king ulice dokazem si vyniest nakup do doma taky som bujak silny. Tak som znova na hojku lebo sa nebojim ked si pre mna pridu tak som si premyslel ze im do riti zasunem celu ruku az po laket , uz ma neujebu ich anus sa moze tesit a tak sa vas pytam robi to zo mna homosexuala ? a ci sa mozem chvalit ze uz nejsom panic teda. Fotky bicakov a chrbta jako letisko vam poslem vecer. Idem si pre kolinok na mocovinu.
Re: Potrebujem radu
a cenu za najvacsiu pi*ov*** roka ziskava..
-
Marek99
Expert
- Kontaktovať používateľa:
prestan fetovat a bude vsetko v poriadku chlapec moj 
sjetý jak hajzl
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dostal si už koľko tých banov? 4 alebo 5? Ak nechceš ban na IP tak používaj svoj účet: http://www.hojko.com/martinesk-u55221.html
Tam si ukázal že sa vieš správať aj ako človek.
Tam si ukázal že sa vieš správať aj ako človek.