caute, instaloval som jednemu znamemu windows 7 ultimate 32 bit a vzdy po regulernom vypnuti windowsu naskoci BSOD a pocitac sa restartuje. je to nejaky ASUS notebook. neviem co dalej by som k tomu povedal.
any help? dik.
BSOD po vypnuti windowsu 7
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: BSOD po vypnuti windowsu 7
Pouzil si dobre ovladace na spravny OS a 32 bitovu verziu? Imo to kludne moze sposobovat maticna, idealne by bolo keby si sem hodil nejaky log, resp. odfotil priamo BSOD. Robilo to aj pred preinstalovanim OS? Aky os tam bol pred tym?
-
G0lDiER_
King
je to novy NTB, pred tym tam nebolo nic. aj ja mam podozrenie na ovladace, ten software na instalovanie ovladacov od ASUSU je HROZNY. na coho ovladac by som sa mal podla teba zamerat? ntb je momentalne u majitela, poobede mi ho prinesie tak mozem odfotit aj ten bsod, aj ked nepredpokladam ze z toho nieco vycitame. budem ho tu mat iba chvilu, tak dufam, ze na to pridem.
Stiahni si "BlueScreenView" a pozri co ti hadze.
Ak je to Asus X55U tak podobný som inštaloval aj ja a robí to isté.
Lenže som tam menil RAM z 2 GB na 4 GB.
Ty si RAM náhodou nemenil?
Zatiaľ som prišiel na to, že BSOD prestane po odinštalovaní ASUS ATK Package driverov, čo však nie je moc dobré riešenie.
Okrem toho som sa dočítal, že by tomu mohlo pomôcť odinštalovanie niektorého z Win update, ale neviem ktorého...
No a ešte dodám, že som vlastne inštaloval takto dva NB, ten druhý s pôvodnou RAM a ten BSOD nehádzal...
Lenže som tam menil RAM z 2 GB na 4 GB.
Ty si RAM náhodou nemenil?
Zatiaľ som prišiel na to, že BSOD prestane po odinštalovaní ASUS ATK Package driverov, čo však nie je moc dobré riešenie.
Okrem toho som sa dočítal, že by tomu mohlo pomôcť odinštalovanie niektorého z Win update, ale neviem ktorého...
No a ešte dodám, že som vlastne inštaloval takto dva NB, ten druhý s pôvodnou RAM a ten BSOD nehádzal...
-
G0lDiER_
King
Nemenil som nic, je to origo 2gb. je to konkretne X55U-SX018.
BlueScreenView pomohol a identifikoval problem na ovladac bluetoothu. odinstaloval som ho a nainstaloval zo sub zlozky x86 a ten uz slape.
neviem, asi sa automaticky nainstaloval x64.
dakujem pjekne.
BlueScreenView pomohol a identifikoval problem na ovladac bluetoothu. odinstaloval som ho a nainstaloval zo sub zlozky x86 a ten uz slape.
neviem, asi sa automaticky nainstaloval x64.
dakujem pjekne.
hm, tak to skúsim aj ja, díky za info
-
Chalesnik
Medium Professional
Objednaval som si moje lenovo bez OS, ked som chcel instalovat z napaleneho disku tiez mi hadzalo hned po isntalacii BSOD potom som pouzil Original a fungovalo normalne... skus