Nová batéria, notebook sa vypína

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
sajajdo
Novice
Novice

Nová batéria, notebook sa vypína

Príspevok od používateľa sajajdo »

Dobrý deň,
potreboval by som radu. Kúpil som si do notebooku Thoshiba Satellite A300d PSAHCE novu batériu s väčšou kapacitou (3620mAh -> 5200mAh), pekne som ju nabil, odpojil som napájanie notebook nejaký čas ide (cca do 50% batérie) a potom ho vypne (tvrdo resp. ako keby som vybral surovo batériu). Keď ho skúšam zapnúť ihneď po páde nič sa s ním nestane, ak počkám takú minútku, nabehne na pár sekúnd a znova padne.
Nevie niekto čo s tým? (reklamácia asi nepomôže, už som to skúsil a robí to isté)...

Ďakujem ! :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nová batéria, notebook sa vypína

Príspevok od používateľa brm »

Tak to choď vyreklamovať ešte 2x a potom po tretej reklamácii v zmysle zákona žiadaj peniaze späť. ;)

Kde si tú baterku kupoval? Je to originál príslušenstvo alebo nejaká noname náhrada?
tarezni
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa tarezni »

BRM: To sice plati,ale musia mu reklamaciu uznat a xyba musi byt 3x rovnaka.
sajajdo: Uznali ti vobec tu reklamaciu?Ak hej,tak reklamuj znova,bateria bola vtedy zla a evidentne je zla aj teraz.
sajajdo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sajajdo »

Normálne v obchode. Náhrada od firmy whitenergy vyzerá seriózne ta firma (whitenergy.com). Prvá batéria mi zo začiatku šla super, až po čase jej začalo harašiť, tak bude to 100% batériou ?

//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 15:01)
tarezni napísal:BRM: To sice plati,ale musia mu reklamaciu uznat a xyba musi byt 3x rovnaka.
sajajdo: Uznali ti vobec tu reklamaciu?Ak hej,tak reklamuj znova,bateria bola vtedy zla a evidentne je zla aj teraz.
tak povedali mi že reklamácia prebehla a dali mi novú tu som strčil a je problémová tiež
Napísať odpoveď