Metro Last Light

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Metro Last Light

Príspevok od používateľa icefiresr »

Takze, hra je perfektna, velmi sa mi paci :) Je to vlastne linearnejsi Stalker, s ovela lepsim pribehom.

Trosku mam ale s hrou problem, hocikedy mi zamrzne PC, ked ju dlhsie hram. Na inych hrach to vobec nerobi, iba na Metro.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Po nedavnom dalsom update sa to zacalo diat aj mne. Proste po urcitom case hrania hra proste zatuhne a niekedy aj s celym PC.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne sa to na AMD zatial nestalo, mate nVidie chalani?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nie, ak si dobre pamätám tak majú AMD. Na nvidii nemám problém.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Mám odohratú asi polovičku hry, potešilo ma, že nadväzuje na jednotku. Perfektná atmosféra a postupne gradujúci príbeh. Uvidíme ako to bude ďalej.
icefiresr
Addict
Addict

Mam HD7850 a stale to robi. Vsetky ovladace mam aktualizovane, ale proste to nahodou vzdy mrzne.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Hru máš aktualizovanú na najnovšiu verziu ?
icefiresr
Addict
Addict

Pokial viem, tak Steam aktualizuje vsetko sam, cize zbytocna otazka.

Inak hra dohrana, 9 hodin celkovo. Kvalitna zabava, len to skoncilo dost necakane.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

dal som si to na najtazsie bez hud..a doteraz som bol spokojny.

ale pomaly ma zacina srat jedna vec a to nedostatok municie / rozhodovat sa kedzi stealth a kedy strielat...
nechapem ze hra ma nuti hrat podla toho co je vopred dane... a nemam ani kus slobody v mojom gameplay style...

1. som mal problem pred kostolom s minibosom, nakolko v bazinach je nedostatok municie...

2. teraz mam problem v katakombach pod kostolom... akosi sa mi to nedari ani prestrielat ani obist - ako ste to hrali vy?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Celú hru som sa snažil hrať viac menej stealth. Čo som ušetril inde to som minul v bažinách a v katakombách :D ale našťastie som s nábojmi nemal nikdy problém
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak katakomby som nakoniec nejako prestrielal.. dost ma to tam sralo asi 20x som to hral...nevadi no.

:!: zatial je Metro LL pre mna TOP hra za posledne 3 roky :!:

ps: hra mi nezamrza, ani pc ako vam hore, vsetko ide tip top.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ani mne to nezamrza.. ale ty si oznacil singleplayer linearnu hru za top hru? okay no.. :D
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

hral som povodne Metro ale ani sajnu nemam ci som ho dohral :D .... pri tomto novom mi nejako od zaciatku vadi ze nemam zameriavac ... to nebol ani v povodnom a hral som to bez neho ? v nastaveniach to nerobi nic ... nejako som tomu systemu nepochopil celkom ... alebo len zabudol ? :lol: :oops:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dnes som to presiel a musim povedat ze to sice bolo fajn ale ten koniec mi prisiel dost prazdny...
A najtazsia obtiaznost ktoru som si na zaciatku zvolil mi zrovna tazka neprisla, umrel som len par krat a s nabojmi som nemal problem nikdy.
Najviac som sa smial v sekcii kde som v tuneli stretol cervenych utecencov a vozil som sa na tej plechovej kare. Kedze tam bol prekupnik so zbranami a ten usek nebol nijako oddeleny nejakymi dverami/loadingom (ako to bolo vo vsetkych ostatnych pripadoch) + zbrane na zemi nikdy nezmiznu = cely cas som sa vozil v kare tam a spat a predaval vsetky zbrane ktore som po zvysok toho useku dokazal najst - a ze ich bolo dost na to aby som podstatne zbohatol.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Troska nedomyslene, ze na tej vyssej obtiaznosti sa jednoducho neda pozriet kolko mate nabojov. To by som este celkom chapal, keby aspon na zaciatku vam to nejako oznami ze kolko toho mate a da sa to ratat.. ale takto zrazu prestane strielat zbran a to je vsetko? Aspon keby odhadnut vedel, ze kolko mu zostava :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Gangy - heh, tak to by ma nenapadlo :D taká somarina. Dnes som hru dohral, celý čas ma to držalo v 10/10, fakt som sa bavil kráľovsky, ale ten koniec. Ako bol dobrý, ale dramaturgia v ňom bola béčková, totálne. Namiesto toho aby ma to nadchlo ako povedzme MW2, tak to bolo také že: "aha", škoda. Celý potenciál príbehu hry zabili koncom. Takže u mňa 7/10, 3 body dole kvôli koncu, veľké sklamanie. Ani nie to ako to dopadlo, ale ako to podali. V celej hre bola super hudba, super efekty, dobré situácie, príjemné a ten koniec ako keby dali niekomu inému spraviť, alebo ho len tak na rýchlo odflákli. Prisamvačku keby mu venovali o týždeň naviac, doladili hudbu, dynamiku, scény, trochu to zdramatizovali celé na konci, tak to mohlo byť epické. Mohli tam šlahnúť LTT scénu.
Spoiler
a tú medvedicu som zachránil, som myslel že na konci príde pomôcť, to mohlo mať grády. A takto sa len odplazila si lízať rany do tej jej jaskyne. Tak isto som čakal že uvidím umrieť malého Dark Ona, tú jeho ženu a na konci by umrel aj on, to by bolo niečo. Ale nie že chudák Artyom tak trápne béčkovo odpáli celú D6 so sebou na čele a potom tá ženská hovorí jeho synovi príbeh aký je jeho otec brave a blbosti a dark ones odišli. Také nemastné neslané. Nechápem ako mohli celú hru ťahať tak geniálne a koniec takto odfláknuť. Osobne som z konca sklamaný, hra vo mne celý čas rozvíjala emócie a pocity a takto ich zabili na konci, ako keby som sa tešil na dobré jedlo a to bolo totálne bez chuti. Fakt sklamanie. Ináč hra super, akcia ,super, príbeh veľmi dobrý, ale tak zle zdramaturgizovaný, tak zle spracovaný. Škoda preškoda.
P.S.: Originálka ma nepustila z loading screenu, až an tretí krát, 2x padla. Potom som hral cracknutú. Alt+taboval som ako ďábel, robil si čo chcel. Ani raz nepadla, ani raz sa nezasekla. Zvládla viac ako 50 alt tabov za hru. Originálka ani tri pomaly. Čo tí vývojari robia? :nono:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Problem je u teba.
Druhy koniec je podstatne lepsi
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja nerozumiem co som mohol spravit inak aby som dosiahol druhy koniec.
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

MichalkoOo napísal:Problem je u teba.
Druhy koniec je podstatne lepsi
Pozrel som, je to lepšie, ale spravil som všetko presne tak ako v návode a stále mám prvý koniec, weird.
Napísať odpoveď