Problém s osadenim grafky do pc
Problém s osadenim grafky do pc
Zdravím mam problém kúpil som nove pc na neštastie z integrovanou grafkov tak som chcel don vložit grafku z druheho pc a tu nastal problem zistil som že pc skrinka je mala a grafka s toho druheho sa mi tam nezmestí porteboval by som poradit aku grafku kupit za rozumnú cenu a aby sa tam vošla. Vopred dakujem.PS:slot na grafku tam mam
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s osadenim grafky do pc
...a tá grafika, ktorú si sa tam snažil dať sa nevošla preto, lebo bola moc veľká?...alebo myslíš, že slot bol malý?...nepchal si tam AGP grafiku do PCI slotu?...
ide o to že v pc neni dost miesta na tu grafku ale sloti na nu tam sú mam malí pc
Akú máš skrinku?
-
Grim
Darca
...tak si kúp malú grafiku...odmeraj si PC a podľa rozmerov si vyber...
tak že mam kupit low profile grafku
-
Grim
Darca
...treba kúpiť takú, aby ti tam vošla...máš doma meter?...pravítko?...každá grafika má uvedené okrem iných parametrov aj rozmery, porovnáš ich a zistíš, či sa vojde...ak hodnota tebou nameraná je väčšia ako hodnota udávaná výrobcom, tak sa nevojde...nepopleť si rozmery, aby si neporovnával dĺžku s výškou...a počítaj s rezervou (ja by som si nechal cca 1 cm)...viac sa tu už naozaj nedá poradiť...
ok dakujem za radu
-
dobi235
Light Professional
alebo kupit novu skrinku
to vyjde lacnejsie 
//Nie , to neviem čo bolo samo my to odoslalo taku blbost tu moju predchodziu otazku s chybami.
Lepšie urobíš ak kúpiš novú do budúcna keď budeš chcieť novú gpu tak budeš musieť zas kupovať low profile, lepšie je mať väčšiu skrinku , keď budeš kupovať do pc niečo nové.
Lepšie urobíš ak kúpiš novú do budúcna keď budeš chcieť novú gpu tak budeš musieť zas kupovať low profile, lepšie je mať väčšiu skrinku , keď budeš kupovať do pc niečo nové.
mysliš rozmery alebo značku
Najlepsie by si urobil,ak by si cely problem odfotil,priloz grafiku ku skrinke a odfot,ako sa hovori,radsej raz vidiet,ako sto krat pocut. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ak tá grafika nestála 20€ tak kúp novú skrinku