chcel by som sa spítať či niekto neviete, kde v lízkosti senca sa dá stanovať. V okolí tak max 20 kilometrov, najlepšie pri vode ale nemusí a nie camping. Niečo tiché a nepreľudnené.
Stanovanie okolo senca
Stanovanie okolo senca
Dobrý deň,
chcel by som sa spítať či niekto neviete, kde v lízkosti senca sa dá stanovať. V okolí tak max 20 kilometrov, najlepšie pri vode ale nemusí a nie camping. Niečo tiché a nepreľudnené.
Re: Stanovanie okolo senca
pochopil som to spravne tak, ze ty si zo senca a preto nechces stanovat priamo v senci na jazerach, ale zaroven sa ti ani nechce ist zo senca dalej ako 20 km a hladas len nejaky iny kemp niekde za mestom v dedine pri senci? 
Hladam nejake pekne miesto co nieje kemp 
Miest je na stanovanie okolo Senca celkom dosť.. Ak nechceš stanovať priamo v areáli Slnečných Jazier, tak potom skús jazero Guláška, ktoré je len pár sto metrov od Slnečných, alebo potom skús bažantnicu medzi Novou Dedinkou a Bernolákovom, je tam miesto s ohniskom a okolo neho sú tetemy... alebo potom v Jelke pri Malom Dunaji .... viac neviem 
hlavne sa dobre vybav...je uz strasne vela komarov aj kliestov...a momentalne mozes stanovat asi hocikde a zadarmo, kedze este nie je sezona a turisti tu este nie su...v okoli Senca toho ale moc nie je na stanovacku, jedine ze by si chcel obdivovat priemyselne parky, velkosklady a polia 
Diki ludia ... uz som bol. a bol som pri dunaji a mal som len jedneho kliesta a komarov nebolo az tak vela napodiv