beardie napísal:A co pouzite striekacky od HIV/zltackou nakazenych ludi zapichnute v sedackach dopravnych prostriedkov MHD?
Aké poznáte mestské legendy ?
Re: Aké poznáte mestské legendy ?
To nie je až také nereálne, striekačky v pieskovisku som už videl, a čím bol nakazený ten čo to tam nechal sa nedá vedieť..a na detských ihriskách a pieskoviskách!
Alebo ziletky zarezane v plastovych smykackach na kupaliskach. Mam strach ze asi aj toto sa v nasom meste stalo.
Fakt nvm comu neverit.
Fajn, že som si to prečítala akurát ked idem dnes večer na intrák... to sa zas vyspímmelonSVK napísal:Ja som zase počul niečo v zmysle, že na intráku bývali dve kamarátky. Jedna z nich išla večer do mesta, ale ešte cestou na zastávku začalo pršať, tak sa vrátila pre dáždnik. Otvorila dvere na izbe, vošla, zobrala si dáždnik a išla preč. Nadránom keď sa vrátila, tak ležala jej spolubývajúca na posteli mŕtva a dievča našlo na svojej posteli lístok s textom "Ďakuj Bohu, že si večer nezasvietila..."
-
javatar
Hardcore addict
Hlavne nezasvietkafiatko napísal:... to sa zas vyspím
Inak nevie mi niekto z NR k tomuto povedať viac ?
Už je to 5 rokov čo striedavo som v NR a doma, a pár rokov dozadu som začala stretávať jednu pani, ktorá mala celú tvár natretú na bielo , presne tak ako to majú tí čo robia pantomímu, k tomu nakreslené veľké červené ústa a na hrubo čierne obočie... Vraj tak chodí od vtedy čo ju niekto zneužil
je to pravda ?
vravela mi o tom spolužiačka a vraj raz keď bola v nemocnici, tam mala zákaz sa takto maľovať tak sa natrela svojou.... no ako to povedať slušnejšie... " natrela si tvár na hnedo "
Už je to 5 rokov čo striedavo som v NR a doma, a pár rokov dozadu som začala stretávať jednu pani, ktorá mala celú tvár natretú na bielo , presne tak ako to majú tí čo robia pantomímu, k tomu nakreslené veľké červené ústa a na hrubo čierne obočie... Vraj tak chodí od vtedy čo ju niekto zneužil
vravela mi o tom spolužiačka a vraj raz keď bola v nemocnici, tam mala zákaz sa takto maľovať tak sa natrela svojou.... no ako to povedať slušnejšie... " natrela si tvár na hnedo "
Áno je to pravda a už je tuším mŕtva.
#326 Meliško je mŕtvy
#327 Feťák dušan je mŕtvy
#4032 pani, čo si natiera tvár hovnom je mŕtva
#327 Feťák dušan je mŕtvy
#4032 pani, čo si natiera tvár hovnom je mŕtva
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Feťák Dušan zomrel v roku 2003, podľa kamoša ktorý ho poznal z videnia. (je z Popradu)
A ako je na tom Stevko - blsak dancer?
nejake novinky o nom?
nejake novinky o nom?
-
enterprise
Medium Expert
melonSVK napísal:Ja som zase počul niečo v zmysle, že na intráku bývali dve kamarátky. Jedna z nich išla večer do mesta, ale ešte cestou na zastávku začalo pršať, tak sa vrátila pre dáždnik. Otvorila dvere na izbe, vošla, zobrala si dáždnik a išla preč. Nadránom keď sa vrátila, tak ležala jej spolubývajúca na posteli mŕtva a dievča našlo na svojej posteli lístok s textom "Ďakuj Bohu, že si večer nezasvietila..."
Som si nato spomenul v noci... Potom som nemohol zaspať.
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2013, 8:04)
Známemu sa vraj stalo, že boli s partiou na Duchonke. Vraj plné dve autá ľudí a on mal bielu fabiu. On si tam vypil, tak nikto s ním nechcel ísť domov. Tak išiel a čo čert nechcel, zastavili ho policajti. Vystúpil z auta, vyťahoval doklady a zrazu okolo neho prešlo druhé auto z ich partie...vraj v ňom boli desiati...a nabúrali do stromu. Policajti sa vykašlali na známeho a išli riešiť dopravnú nehodu. No a on zatiaľ nasadol do auta a prišiel domov. Ráno mu zvonia na dom policajti. "Pán XY boli ste včera na Duchonke ?" On zapieral, že nikde nebol, veď ho ani nestihli legitimovať. Naveľa, naveľa ho policajti primäli k tomu ,aby im ukázal auto. Vošli do garáže a tam bola policajná fabia
Prečo blšák dancer?
kafiatko napísal: Fajn, že som si to prečítala akurát ked idem dnes večer na intrák... to sa zas vyspím
-
lowmanek
Light Professional
Ja dam dve dedinske, ktore sa aj fakt stali.
Na jesen si sused (bez matury, cisty sedlak) kupil par anduliek. Cez zimu im stale zamrzala voda v miske, tak si s tym jak spravny traktorista poradil - dal im tam nemrznucu zmes!
A este jedna, ktora sa ale stala asi 10 rokov dozadu - jedna babka z dediny isla sečkovať (to na obrazku je sečkovica) a uz predtym si nachystala datelinu, takze len zacala tocit tym "kolesom". Lenze tam spala macka a chudera to neprezila
(Neviem, ci ju sekla s tymi nozmi, alebo sa dostala "len" pod tie zuby) 
//po otrokovsky je to seckovica
Na jesen si sused (bez matury, cisty sedlak) kupil par anduliek. Cez zimu im stale zamrzala voda v miske, tak si s tym jak spravny traktorista poradil - dal im tam nemrznucu zmes!
A este jedna, ktora sa ale stala asi 10 rokov dozadu - jedna babka z dediny isla sečkovať (to na obrazku je sečkovica) a uz predtym si nachystala datelinu, takze len zacala tocit tym "kolesom". Lenze tam spala macka a chudera to neprezila
//po otrokovsky je to seckovica
-
Fabo
Hardcore addict
U nás za dedinou je v lese taká malá čistinka, kde zvykne stáť voda. Traduje sa, že tam kedysi stávala krčma, ale keď chlapi cestou do kostola vo vedľajšej dedine zakotvovali v tej krčme, tak ich farár raz preklial a krčma sa prepadla pod zem.
-
enterprise
Medium Expert
Chlapíkovi zomrela snúbenica týždeň pred svadbou. Večer pred pohrebom popíjajúc s chlapmi v krčme prehlásil, že pôjde do márnice, kde si odstrihne na pamiatku prameň jej vlasov. Šiel tam, odstrihol prameň vlasov. Ráno ho chlapi našli v márnici mŕtveho s kabátom zachyteným na klinci z truhly. Pravdepodobne dostal infarkt, keď si myslel, že ho to chytila jeho mŕtva snúbenica.
V okolí LM, konkrétne niekde medzi Kráľovou Lehotou a Liptovským Hrádkom sa vraj pár ľuďom stalo, že v noci šli tadiaľ autom a pri ceste videli stopovať chlapíka. Nezobrali ho a po pár metroch, keď sa pozreli do spätného zrkadla, videli toho chlapa na svojom zadnom sedadle. Keď sa otočili, nikto tam nebol. Počul som to asi dva roky dozadu. Takže pozor, nepozerajte sa do spätného príliš často, môžete tam zbadať niečo, čo nechcete.
Nepatrí to asi sem, ale reagujem na pinca.
My sme raz (10 rokov dozadu) šli v noci autom z rodinného pohrebu, a celá posádka zbadala stopovať postavu na ľavej strane. Všetci tvrdili, že išlo o nejakú žiarivú a priesvitnú postavu, vrátane mňa, mal som asi 9, a riadne som sa bál. Oco zahlásil krstnej (šoférke), že nech radšej spomalí, že to môže niečo znamenať. O pár sto metrov ďalej iba kúsok pred križovatkou si to prefrčal veľký kamión, ktorý šiel po vedľajšej ceste plnou rýchlosťou - križoval hlavnú, na ktorej sme boli my. Čiže, keby tam nespomalíme, možno mu práve my skrížime cestu. Dodnes všetci čo v tom aute sedeli tvrdia, že ten "stopár" tam nebol zo srandy.
Koniec OT.
My sme raz (10 rokov dozadu) šli v noci autom z rodinného pohrebu, a celá posádka zbadala stopovať postavu na ľavej strane. Všetci tvrdili, že išlo o nejakú žiarivú a priesvitnú postavu, vrátane mňa, mal som asi 9, a riadne som sa bál. Oco zahlásil krstnej (šoférke), že nech radšej spomalí, že to môže niečo znamenať. O pár sto metrov ďalej iba kúsok pred križovatkou si to prefrčal veľký kamión, ktorý šiel po vedľajšej ceste plnou rýchlosťou - križoval hlavnú, na ktorej sme boli my. Čiže, keby tam nespomalíme, možno mu práve my skrížime cestu. Dodnes všetci čo v tom aute sedeli tvrdia, že ten "stopár" tam nebol zo srandy.
Koniec OT.
-
theBliZZard
Star
A co vsetci ti architekti a projektanti nasich obchodnych centier, ktory sa obesili, kvoli zle statike... 
po Brezovom hajiku v Nitre na Zobore chodi v noci mlada zena cela v ciernom, s dlhymi tmavymi vlasmi, ktore jej padaju do tvare na boku ma pripnuty mec...
okrem toho je v ulici, ktora ide z Mostnej na Chrnosvsky most niekolko opustenych domov. pred jednym z nich vidno na chodniku tien maleho chlapca, aj ked tam ziaden nestoji
Spoiler
s kamosom nam nebolo vsetko jedno, potom sme zistili, ze mlada sermiarka byva dokonca na mojej chodbe 
ale ako horor story sa to rozprava celkom dobre
ale ako horor story sa to rozprava celkom dobre