Prvá partnerka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Správny vek na prvú partnerku

<15
7
6%
15-17
46
37%
18-19
43
35%
20-22
17
14%
>23
11
9%

Celkom hlasov: 124

kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvá partnerka

Príspevok od používateľa kathleen »

Existuju aj racionalne baby, ktore s (pod)priemerom nestracaju cas a cest.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Aj ona musi zistit ze je to (pod)priemer.
Ja mam o sebe relativne vysoke mienenie prave preto ked mi nieco nevyhovovalo tak som to proste normalne ukoncil a "hladal" dalej.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

nechapes zeny Hegy
to so ty vypisujes priamo, ze mas o sebe vysoku mienku, ti kathleen napisalo nepriamo, to iste, ze ona ma o sebe vysoku mienku a s (pod)priemerom ako ty dokonca nemusi ani nic ukoncovat, lebo si s nim ani nezacne

nechapes ze zeny sa vyjadruju nepriamo, ale ani sa nedivim, aj tak vyzera, ze nevnimas nikoho, len si meles svoje..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Otazne je v com sa rata priemer(nost) cloveka ;) je to velmi diskutabilna tema no mne staci sa porozhliadat vokol seba a ... kto ma o mne aku mienku je mi velmi ale velmi u prdele, mozno to vyplyva z mojej flegmatickej povahy alebo neviem, ludia sa tu rozculuju a chytaju za slovicka posielaju si tu nejake :minus: ka jak na kruzku u psychologa.
Muz by mal vediet zabezpecit a ochranit rodinu, myslim ze od toho sa vsetky priority odrazaju. Ja si myslim ze toto dokazem, asi preto ze poznam vela ludi /je to v istej miere vycititelne aj tu "neni robota" "nejsu peniaze" "za vsetko moze vlada"/ toto pocujem a obraz o cloveku je na svete, neschopny kreten co si nevie zarobit nie to na seba a uz vobec nie na rodinu, potom sadne sem a bude do vsetkych mrdkat.
Ci uz zeny chapem alebo nie, to uz posudzovat nebudem i ked priznam, moja ignorancia uz par krat spravila pekny skrt v mojom zivote, holt, smola, to som ja a komu sa to snad nelubi nech mi posle minusko :mrgreen:
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

dobree
nielen ze si sebec co mysli a vnima (a pise) len o sebe, ale este ta ani ziadna normalna nechce. zrejme ta asi nechcu prave preto, ze si sebec. kto normalny len uz bude dobrovolne so sebcom? ;)

zenu zabezpecis a mas zato jej telo
de facto mas len na stetku
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mam priatelku ktora odmieta cokolvek nad mieru prijat, tudiz nemyslim si to o nej.
Byva sama, stara sa o seba sama...
Vie skvelo varit, je sikovna a zrucna, poriadna, netreba jej hovorit aby bol doma poriadok, ma "staromodne" zaujmy co sa mi velmi paci lebo na prechadzku po hrade by ma len tak niekto nevylakal :D
A som sebec? Niesom, preco by som bol? Rodina priatelia a priatelka su jediny ludia ktori ma zaujimaju a ked potrebuju pomoct a viem, mile rad im pomozem.
Takisto nemam vedomost o tom ze by ma ziadna zena nechcela, asi niesom ten typ nagelovany sportovec s oholenymi nohami a ruzovou polkosielkou ale okrem toho na svoj intimny zivot som si nikdy nemohol stazovat.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Hegy, ja ti to prajem. Len nemam rada take mainstream-ove rady druhym, ze do 21r. sa treba vyzit. Kazdy je iny.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

To je pravda preto v kazdom prispevku jak idiot prizvukujem ja, podla mna, u mna tomu bolo... potom som oznaceny za sebca wtf :roll:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ešte nezarábam toľko, aby som mohol mať akúkoľvek priateľku...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Zenske nie su na financie narocne, to len stetky, a taku by si predsa nechcel...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Jak sa to vezme...
Ja som zene nikdy nedovolil zaplatit jedlo(obed,vecera), pitie(kofca,kava) popr. ine drobnosti(na potesenie, kvety, pozornost...) a ked si to tak naratas tak frajerka ta moze stat aj 100, 200€ na viac.
Na druhu stranu to typicke ako kupovat kabelku, sperky a pod... jedine co tak strieborny naramok na vianoce ale tak to je podla mna docela adekvatne...
Cize ano frajerka moze stat peniaze aj ked nie v zmysle "stetka".
Terepin
Addict
Addict

Aby som bol úprimný (do istej miery, keďže prírodu neoblbnem), tak nechcem vôbec žiadnu. A mám na to tri veľmi dobré dôvody:
1. Rok a pol trápenia vo mne zanechalo tak hlbokú stopu, že sa budem z toho zviechať roky. Jedine, že by som si chcel pomôcť liekmi, čo fakt nechcem.
2. Moja dôvera v opačné pohlavie je v tak dezolátnom stave, že by som mal pomerne veľký problém uveriť akémukoľvek dievčaťu čo i len nos medzi očami. Môj citový odstup sa mi už vžil pod kožu a od každej očakávam, že ma zase len chce využiť jak handru a následne odkopnúť.
3. S tým súvisí tretí dôvod, a síce fakt, že nie som typický chalan. Ani nie tak v pomere vyspelosti k veku, ako skôr v ponímaní života. Z 50% je "iné" a z 50% "old-school". Že žiadne dievča nikdy nemalo záujem ma práve kvôli nim akokoľvek spoznať som si overil nedávno. S jednou som sa zoznámil na dA. Tam sa jej páčilo ako som s ňou jednal, tak mi navrhla, aby som si ju pridal na FB. Stalo sa. No už na druhý deň ma bez slova odtiaľ zmazala. Keď som sa jej opýtal prečo, tak odvetila, že sa jej nepáčili obrázky (z 9GAG), ktoré som jej tam dával. Že som ich zdieľal na svojom profile a ona ich videla na svojej nástenke v dôsledku priateľstva na FB, ju už vôbec netrápilo. Pointou je, že na základe vtipných obrázkov, ktoré sa mi páčia, si bola schopná o mne vytvoriť názor behom ani nie 24 hodín. Tomu sa vraví precízna promptnosť, však?
Každopádne, s podobnými správaním som sa stretával vždy a všade, niekedy mi stačilo sa len objaviť na scéne a nemusel som prehodiť ani pol slova. Ak dievčatám niečo ide fakt od ruky, tak je to škatuľkovanie na základe informácií vycicaných z prstu. Ono je to zrejme asi dané tým, že hľadajú "toho dokonalého" a následne mu odpúšťajú nedokonalosti. Ja som pravý opak, čo ma síce automaticky odsudzuje na spoločenský okraj, no aspoň mám istotu, že ten, ktorý je ochotný ísť tam za mnou, mi stojí za to, aby som mu mohol dôverovať a na oplátku sa ja prispôsobiť jemu. Takúto formu zoznamovania sa však toleruje len minimum ľudí.

//autoeditácia príspevku (27 Máj 2013, 10:32)
Hegy napísal:ked si to tak naratas tak frajerka ta moze stat aj 100, 200€ na viac
A polovica výplaty je v prdeli.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

zalezi od pomerov...
zaujimave tiez som podobne dopadol s prvou frajerkou bolo to dost peklo co sa tyka "rozdychania" ale prisla nejako druha a tretia a teraz uz ani neviem preco to bola taka katastrofa :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Terepin, beries sa velmi vazne, dokonca by som povedal, ze si namysleny jaak hovado.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

200eur mesacne ci 100eur do priatelky? A co uz s nou ids zit ci ju rozmaznavat kazdy de niecim? Prepana. Ak by ma stala 50eur mesacne tak uz ju posielam kade lahsie. Preto mam rad dievcata, ktore nechcu, aby zanich clovek coilen drink v krcme zaplatil.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tiež neviem, kde to žijete a s kým to žijete, ale moja priateľka ma už od začiatku vzťahu stojí pár eur mesačne. Teda ani to nepovažujem, že by ma "niečo stála". Sú to spolu strávené chvíle niekde v reštike, pri víne. Raz zaplatím ja, inokedy ona. Vôbec to nerátam. A ten, kto to ráta, je podľa mňa riadny sebec. Tie chvíle si treba vychutnávať a nie rátať, koľko som minul. Keď má niekto radšej peniaze, ako svoju priateľku, tak nech radšej žiadnu nemá.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved moja si nikdy nevypytala ani halier dokonca ked mala docela financnu tiesen a chcel som jej pomoct tak nechcela pri com sme sa nakoniec aj pekne posekali.
Ide to z mojej iniciativy lebo viem, ze zije v skromnejsich pomeroch lebo sa chcela moc skoro osamostatnit a tak aspon ako tak jej chcem dopriat a sprijemnit zivot malickostami :) ale ked si to clovek zoberie tak poriadna kytica uz stoji nejaky ten peniaz dalej ako hovorite, drink (ale to vzdy platim ja na tom trvam, dokonca aj kamosov pozvem...), nejaky obedik obcas... neni to nejak vela... A niesom typ cloveka ze kazdy cent niekde zgrlit len aby som ho usetril co z toho potom...
Terepin
Addict
Addict

SRneC napísal:dokonca by som povedal, ze si namysleny jaak hovado.
Na základe čoho tak usudzuješ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Na zaklade tvojho prispevku, snazis sa byt akasi specificka nadrasa a bojis sa niekoho k sebe pripustit lebo dopredu predpokladas, ze nebudes pre dotycnu jej salka kavy. Niekto by si mohol mysliet, ze je to naopak skromnost, ale podla mna pycha. Troska skresat hrebienok, trosku vediet prijat kompromis a nejaka baba sa hned najde. :)
Terepin
Addict
Addict

Eh, ľudia v mojom okolí ma označujú kde čím, ale namysleným rozhodne nie. Ono ani nemá z čoho premeniť; sebavedomie nepatrí medzi moje silné stránky.
Napísať odpoveď