NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Súhlas, ak by to bolo fér, mal by to vyhrať Tavares.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
u mna tiez favorit Tavarez..Crosby hral velmi malo a Ovca sa chytil priliz neskoro
-
t0m4s3
Admin
Detroit, ktory takmer po 20tich rokoch nepostupil do PO posiela Anaheim na dovolenku, sorry mirak2 
Zaujímavé dvojice Chicago - Detroit a LA - SJ. Boston sa hrá s ohňom.
-
guess.whoo
Redeemer
hlavne chicago, velke konferencne derby..esteze uz mam viac casu sledovat v noci zapasy 
-
mirak2
Hardcore addict
popravde, ja som to v podstate aj cakal, mozno aj rychlejsie... no nakoniec detroit mal obrovske stastie, 3 zapasy vyhrali v predlzeniach, podla mna chicago ich vybije raz dva a pojdu tiez na golf... je mi luto hlavne selanneho.t0m4s3 napísal:Detroit, ktory takmer po 20tich rokoch nepostupil do PO posiela Anaheim na dovolenku, sorry mirak2
Boston prehrava 3-1 v poslednej, vyzera to na skory koniec obhajcu ...
// 1-4 .. a je vymalovane
// 1-4 .. a je vymalovane
-
Betarik
Professional
wau ... boston dal 2 goly v power play .. to som fakt este nevidel 
-
Yos
Professional
Ten zapas bol neskutocny. Ako verny fanusik Medvedov som fakt nedufal, ze to dokazu co by len dorovnat. A po 40 rokoch sa stretnu v playoff s Rangers, na co sa zvlast tesim, lebo je to moj hlavny rival, ktoremu zas fandi kamarat, tak sme spravili stavku 
Síce som písal že je už vymaľované, ale ten koniec bol neskutočný... asi najlepší zápas aký som poslednú dobu videl, oplatilo sa ponocovať ...
Ovechkin: http://imgius.com/photos/20130509136808541567205.gif
Čo poviete? Podľa mňa filmoval. http://sport.sme.sk/diskusie/2148085/1/ ... lovku.html
Čo poviete? Podľa mňa filmoval. http://sport.sme.sk/diskusie/2148085/1/ ... lovku.html
Možno tam bolo nejaké to šuchnutie, ale určite nie na pád, teda jednoznačný dive. Trochu ma prekvapilo, že rozhodca na to skočil.
Nhl je skor o bitkach, mlateni fanusikovia tam nechodia fandit ale zajest popkorn kto si chce kuknut pravy hokej tak ten si pozre khl 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Tak to si teda zadrel 
-
guess.whoo
Redeemer
co post to <>. treba toto individuum proste ignorovat
wat? Praveze v NHL sa na ukor hry zrusili hromadne bitky, ktore naozaj rozhodovali zapasy, ale odvtedy su to bitky maximalne 1vs1, ktore prinasaju skor spestrenie hry, ako nieco co rozhoduje zapas, asi si tych matchov moc nevidel. KHL mi pride pomala, nudna, neprestizna a usadzaju sa v nej hlavne hraci, ktori sa v zamori nepresadili alebo nemali na to dostatocny potencial.
// K- no ty hanbilvy demetik, poviez mi v com nemam pravdu, alebo si len mal zly den tak si klikol na prve minusko?
Toto pravidlo sa zrusilo az v sezone 87/88, predtym tuto neblahu strategiu vyuzivali hlavne Flayers, kedy nad taktickym umom vyhrala fyzicka sila a hraci tak mohli zastrasovat iny team.
Slabsi odvar toho, ako to asi fungovalo, samozrejme do bitky sa mohla zapojit cela striedacka
// toto myslim hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 18:41)
http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/legen ... k-roy.html
Tak uvidime konecne stare dobre Colorado?
// K- no ty hanbilvy demetik, poviez mi v com nemam pravdu, alebo si len mal zly den tak si klikol na prve minusko?
Toto pravidlo sa zrusilo az v sezone 87/88, predtym tuto neblahu strategiu vyuzivali hlavne Flayers, kedy nad taktickym umom vyhrala fyzicka sila a hraci tak mohli zastrasovat iny team.
Slabsi odvar toho, ako to asi fungovalo, samozrejme do bitky sa mohla zapojit cela striedacka
// toto myslim hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 18:41)
http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/legen ... k-roy.html
Tak uvidime konecne stare dobre Colorado?
-
DanielDevil
Addict
ak sa nemýlim Roy je trénerom Colorada, čo ty nato J.O.S.E ?
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=671814
Lepší krok vedenie Avalanche ani nemohlo urobiť, Fans volali po zmene a bolo jasne, že to ma byť niekto, kto pôsobil v klubových farbách, voľba mohla padnúť na Roya alebo Sakica, ktorý ešte nie je pripravený. Roy už pred pár rokmi odmietol trénovať Colorado, dnes je situácia iná. Colorado má mladé mužstvo, Roy v Quebecu Remparts, ktorého je spolumajiteľom, dokázala vyhrať trofej. Takže práca s mládežou mu určite ide. Nemyslím si, že Sacco bol na striedačke Avalanche nejako extra zlý tréner, čo dokazuje aj bronz z MS, ale proste tam by mali vyhodiť GM Shermana, ktorý je hanbou organizácie, avšak tým, že angažoval Roya a urobil z neho aj šéfa pre hokejové operácie, tak si zachránil stoličku. Colorado potrebuje zmenu predovšetkým v zadných radoch, zopár skúsených hráčov a typovo odlišných, ako majú teraz. Len dúfam, že Hejduka nenapadne si predlžiť kariéru na úkor ďalšieho trýznenia útočných formácii, pretože ten tam iba zaberá miesto...Tiež by som dal "zbohom" Erikovi Johnsonovi, ktorého výkony v drese Colorada sú katastrofou, na to, že bol jednotkou draftu..Tiež obrancovia ako Hunwick, Zanon, či Hejda nie sú potrební. Brankársky post je stabilný a schopný pokiaľ obrana nedovolí vyslať 50 striel v zápase na Varlamova, či Giguera, čo sa im v sezóne podarilo. V útoku by trebalo nejaký impulz, napríklad trejd Štastneho by nemusel byť odveci, keďže posledné roky sa tam bodovo trápi. Jones je s platom 4 miliony nevymeniteľný pri svojej streleckej impotencii. Duchene má perspektívu byť jedným z top útočníkov na západe, čo dokáže s pukom je neuveriteľné, Landeskog je vodca, powerforvardi McGinn, Downie doplnení o playmakera Parenteaua je dobrý základ 
Chicago zápas od vyradenia, parádny výkon Howarda 
-
guess.whoo
Redeemer
pre mna dost velke prekvapko, chicago bolo mojim favoritom