Svedectvo bývalej mafiánovej svokry
Svedectvo bývalej mafiánovej svokry
Chcel by som rozprúdiť debatu o tomto príbehu ( http://www.necenzurovane.sk/mafia/mafia1.html ). Neviem prečo sa tejto témy do teraz nikto nechytil, pravda je, že vôbec nie je prezentovaná v mainstreame, keďže jeden z hlavných aktérov je členom predstavenstva TASR.
Jedná sa o dosť ťažké čítanie, odporúčam prečítať všetko od prvej časti. Chvíľu potrvá kým si človek urobí ako taký obraz. Obsahuje plno emócií, kedže ide o ľudský život. Obsahuje aj dôkazy, rôzne oskenované úradné listiny.
Čo si o tom myslíte ?
Poznáte niekoho z tých ľudí, rodín čo sa tam spomína ?
Môj názor je taký, že o tomto by mal vedeť každý, po prečítaní som sa dostal do ako takého obrazu ako tento štát funguje. Prečo sú rozbité cesty ? Prečo sa v mainstreame rozoberajú úplne nepodstatné témy ? Prečo sa v štáte mrhá peniazmi, korupcia na každom kroku ? Jednoducho, aby sa ľudia zaoberali prkotinami, pričom stačí prestrihnúť tie hlavné a správne nitky tam niekde na vrchole pyramídy, a hneď sa budú diať veci o ktorých sme len do teraz snívali.
Keď tuna téma Gorila má 39 strán, toto by malo mať 3900, lebo gorila ozaj je len špička ľadovca...
Jedná sa o dosť ťažké čítanie, odporúčam prečítať všetko od prvej časti. Chvíľu potrvá kým si človek urobí ako taký obraz. Obsahuje plno emócií, kedže ide o ľudský život. Obsahuje aj dôkazy, rôzne oskenované úradné listiny.
Čo si o tom myslíte ?
Poznáte niekoho z tých ľudí, rodín čo sa tam spomína ?
Môj názor je taký, že o tomto by mal vedeť každý, po prečítaní som sa dostal do ako takého obrazu ako tento štát funguje. Prečo sú rozbité cesty ? Prečo sa v mainstreame rozoberajú úplne nepodstatné témy ? Prečo sa v štáte mrhá peniazmi, korupcia na každom kroku ? Jednoducho, aby sa ľudia zaoberali prkotinami, pričom stačí prestrihnúť tie hlavné a správne nitky tam niekde na vrchole pyramídy, a hneď sa budú diať veci o ktorých sme len do teraz snívali.
Keď tuna téma Gorila má 39 strán, toto by malo mať 3900, lebo gorila ozaj je len špička ľadovca...
Re: Svedectvo bývalej mafiánovej svokry
Chce to nejakeho noveho Clinta Eastwooda, aby proste len tak prisiel a vystrielal ich tam vsetkych bez zbytocnych otazok a odpovedi. Neviem akou inou pokojnejsou cestou sa to da vyriesit 
Sorry za OT, ale dizajn tých stránok ma skoro vždy psychicky zmrzačí. 
Čo dizajn, ale ten autor. To je záruka toho, že nemienim prečítať ani literu z toho textu tam.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kto je to ? Čo je na ňom zlé ?
Totiž nepoznám, preto sa pýtam.
Totiž nepoznám, preto sa pýtam.
Myslis Voltairea?hughito napísal:Čo dizajn, ale ten autor. To je záruka toho, že nemienim prečítať ani literu z toho textu tam.
Myslím Pavlíka.
"Nič nie je jednoduchšie ako niečo negovať. K tomu nepotrebujem žiadne informácie. Neviem, nerozumiem a preto som proti." Tomáš Baťa
Myslím, že tento výrok hovorí za všetko.
Vyzisti si kto je Pavlík, existuje aj pán google. To ako vyzerá grafika webu, nie je podstatne, dôležitý je obsah.
Myslím, že tento výrok hovorí za všetko.
Vyzisti si kto je Pavlík, existuje aj pán google. To ako vyzerá grafika webu, nie je podstatne, dôležitý je obsah.
Práveže dobre viem, kto táto paranoidná fašizujúca postavička je.
No tak nám prezraď, pán múdry 
No však paranoidná fašoidná postavička, panáčik na smiech. Takých osvietencov, spasiteľov a egocentrikov treba ignorovať.
A to si vydedukoval na základe čoho ? Prezraď. 
No aj na základe tej jeho web stránky + jeho aktivít, aj zo staršieho dáta a pod.
No žiaľ, korporácie ho nespozorujú, žije z dôchodku. Hneď ho nálepkovať ako za nejakú paraoidnú postavu nie je správne, dôležité je čo je obsahom a dôkazy. Žiaľ dosť typické pre tento národ.
Rešpekt takému človeku, ktorý sa toho chytil a nebojí sa to zverejniť. Snaží sa kopať za nás, kľudne sa na to môže vykašlať a ísť svojou cestou, ale zrejme mu na tom záleží akou cestou sa Slovensko vydá.
Riešia sa tu mnoho nepodstatné témy, ktoré sú dôsledkom práve toho čo robia tí ľudia na vrchole pyramídy.
Rešpekt takému človeku, ktorý sa toho chytil a nebojí sa to zverejniť. Snaží sa kopať za nás, kľudne sa na to môže vykašlať a ísť svojou cestou, ale zrejme mu na tom záleží akou cestou sa Slovensko vydá.
Riešia sa tu mnoho nepodstatné témy, ktoré sú dôsledkom práve toho čo robia tí ľudia na vrchole pyramídy.
Žiaľ dosť typické pre tento národ.
Choď si požiadať o Pavlíkove priateľstvo na fb ty šašek.
Nikto ti nekáže sa vyjadrovať k téme. 
Vladimir Pavlik OMG! Staci citat jeho komenty na aktualne.sk alebo pozriet jeho prejavy, ktore rad vyslovuje na zhromazdeniach LSNS a hned si kazdy normalny vytvori nazor na toho paranoidneho schizofrenika...
Aha, takže jeho názory vám vadia, dobre v poriadku, to ale zbytočne budeme rozoberať. Nálepkujte si v inej téme.
Podstatne je ale niečo iné, denno denne sa rozoberajú nejaké kauzy v mediach. Politici sa "akože" handrkujú medzi sebou a neriešia to čo by mali, nie je tak?
Podstatne je ale niečo iné, denno denne sa rozoberajú nejaké kauzy v mediach. Politici sa "akože" handrkujú medzi sebou a neriešia to čo by mali, nie je tak?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prešiel som si pár jeho článkov a nevidim na nich nič zlé. Štýl písania je trochu nenávistný, ale ani v tom nevidím nejaký problém. Tak ?
Však nič, voľ ho za prezidenta.