Daju sa pomocou sms premium poslat peniaze?
-
Gabriel10i2
Amateur
Daju sa pomocou sms premium poslat peniaze?
Ahoj chcel by som poslat peniaze pomocou kreditu teda pomocou (mikro platby premium sms)na môj bankovy učet asi sa to už tu pisalo tak sa ospravedlnujem za opakovanie ale chcem sa spytať existuje banka alebo virtuálny platobný systém ktorý je platný ešte v tomto roku a podporoval by takúto možnosť? za odpoved diki moc
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Daju sa pomocou sms premium poslat peniaze?
Jedine že by si si vytvoril vlastnú službu na premium SMS, ale tam treba počítať, že si značnú časť z ceny SMS strhne operátor a poskytovateľ služby.
-
Gabriel10i2
Amateur
Vďaka za odpoveď takto sa opýtam existuje virtuálna služba v čr kde si vitvorim české čislo a kredit si možem dobíjať cez sms zo sr? Za odpoved dakujem
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 18:41)
A to sa das ako? vytvorit vlastnu premium sms a samozrejme pocitam stym ak to nebude nejaky prehnany poplatok tak by som bol rad lebo nasiel som gopay.cz alecbo com ? a tam sa to da cez sms len neviem najist virtualneho ceskeho operatora ktori by podporoval dobijanie zo SR cez sms takže ak by si vedel o takej firrme alebo spôsobe ako si to vytvorim budem rád ak mi odpošeš diki moc
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2013, 18:41)
A to sa das ako? vytvorit vlastnu premium sms a samozrejme pocitam stym ak to nebude nejaky prehnany poplatok tak by som bol rad lebo nasiel som gopay.cz alecbo com ? a tam sa to da cez sms len neviem najist virtualneho ceskeho operatora ktori by podporoval dobijanie zo SR cez sms takže ak by si vedel o takej firrme alebo spôsobe ako si to vytvorim budem rád ak mi odpošeš diki moc
-
Fabo
Hardcore addict
Preboha prečo? Načo vymýšľať takéto hovadiny?
-
Gabriel10i2
Amateur
Tak ked lentoto si chcel napisat tak to si nemuse hovadiny ja sa ken pytam na moznosti len vidim ze poriadnej odpovedi sa tu nedockam 
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2013, 19:12)
nehnevajte sa prosim ale je to pravda človek sa niečo pyta a ked niekto načne odpoved task podla slušnosti sa patri odpovedat na otazku a nie že hovadiny atd ja sa iba normalne slušne pytam tak žiadam slušnu korektnu odpoved ak to niekto nechape tak to už je potom strašne zlea karmu ste mi znižovat nemuseli neviem prečo nikoho som neurazil ale ako mne to žily netrha:D
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2013, 19:12)
nehnevajte sa prosim ale je to pravda človek sa niečo pyta a ked niekto načne odpoved task podla slušnosti sa patri odpovedat na otazku a nie že hovadiny atd ja sa iba normalne slušne pytam tak žiadam slušnu korektnu odpoved ak to niekto nechape tak to už je potom strašne zlea karmu ste mi znižovat nemuseli neviem prečo nikoho som neurazil ale ako mne to žily netrha:D
-
Fabo
Hardcore addict
Ako vymýšľaš absolútne hovadiny ako nabiť kredit na českom čísle miesto toho aby si si nabil kartou cez net a vybavené?