Zdravím Vás. Dnes mi zrovna poslal DATART cez e-mail kódy na zľavu pre 4 modely TV od Samsung.
Jedná sa o nasledujúce modely:
SAMSUNG UE42F5300 → zľava 60€ z ceny.
SAMSUNG UE46F5300 → zľava 60€ z ceny.
SAMSUNG UE32F5300 → zľava 40€ z ceny.
SAMSUNG UE39F5300 → zľava 40€ z ceny.
Podmienky použitia:
ZĽAVOVÝ kód na mimoriadnu zľavu až 60 EUR na nové modely televízorov Samsung!
Len do 30. 5. 2013 navyše s DOPRAVOU ZADARMO!
Vložte televízor do košíka, v prvom kroku košíka v spodnej časti stránky kliknite na Mám zľavový kód, vpíšte príslušný zľavový kód a aktivujte ho tlačidlom “+“ (započítať). Následne Vám z ceny tovaru odpočítame zľavovú čiastku.
Priamo na predajniach si potom môžete zakúpiť modelovú radu F5500 taktiež so zľavou až 60 EUR.
Ku každému modelu je iný kód. Na požiadanie pošlem v súkromnej správe kód pre daný model TV.
PS. Ak je to rovnaká akcia ako má ALZA, že rozosiela zľavové kódy každému a rovnaké, tak považujte toto vlákno za bezpredmetné a uzamknite ho.
D: Zľavové kódy TV Samsung od DATARTu
-
anyway
Light Star
Re: D: Zľavové kódy TV Samsung od DATARTu
Nechcem znevazovat tvoju ochotu podelit sa, ale Datart ponuka tie televizory nehorazne predrazene aj po odratani 60 eur (viz nejaky porovnavac cien).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hej ten mail odosielaju hromadne. kazdopadne pekne od teba, ze si sa chcel podelit, no myslim, ze by sa to tu malo zamknut aby sa nesirilo OT
Aby som pravdu napísal, nezisťoval som v akých cenách sa tie TV predávajú a nakoľko túto zľavu ja osobne nevyužijem, tak som ju chcel darovať niekomu druhému, aby len tak neprepadla.
Nevieš, či tie zľavy platia len na Slovensku alebo aj v Čechách?
To bohužiaľ neviem. Ale dá sa to vyskúšať. Skús si cez český DATART do košíka vložiť niektorý z tých TV a pozri sa, čiv prvom kroku košíka bude nejaká možnosť vložiť kód. Ak áno, vyber si model TV a daj mi vedieť. Do SS by som ti poslal ten kód. Potom by si ho tam len vložil a dal by si ho započítať. Ak by ti ho vzalo, tak by to fungovalo aj cez ten český DATART.
EDIT//
Tak som skúšal nákup cez český DATART a tie zľavové kódy u nich neplatia. Budú mať zrejme iné kódy.
EDIT//
Tak som skúšal nákup cez český DATART a tie zľavové kódy u nich neplatia. Budú mať zrejme iné kódy.