Odstránený zvuk na youtube

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
batko
Medium Expert
Medium Expert

Odstránený zvuk na youtube

Príspevok od používateľa batko »

Zdarvím
Upnul som na youtube video s niekoľkými pesničkami a youtube mi vyhodil hlášku
Toto video predtým obsahovalo zvukovú stopu, na ktorú sa vzťahovali autorské práva. Z dôvodu uplatnenia si nároku na ňu vlastníkom autorských práv bola táto zvuková stopa natrvalo stlmená.
Neviete či sa to dá nejako obísť?

V predošlom videu (v tom istom len skôr odovzdanom) mi vyhodilo, že zistený obsah tretích strán, som dal že dobre potvrdzujem, potom mi napísali tam keď som to potvrdil, že zvuk ostane ale budú reklamy som to znovu potvrdil. Na ďalší deň idem kuknúť a zas nebol zvuk teraz už som mal na výber pri niektorých pesničkách iba odstrániť, tak som to nechal tak. Neskôr keď som prišiel tak už som mal len pri jednej odstrániť tie ostatné boli akože "schválené", tak som ju odstránil ale zvuk sa zas nevrátil.
V novšom videu som po vypísaní tej hlášky mal na výber už len to čo je v prílohe.

Videá na YT majú všelijakú možnú hudbu v sebe hlavne čo som kukal zábery z hier a im to zvuk nevymazalo. Ako pesničky by som mohol zmeniť ale potom celý deň uploadovať a na koniec mi to aj tak vyhodí znovu.
Ako dám zvuk naspäť do videa, čo s tým teraz?
Prílohy
Bez názvu.png
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Odstránený zvuk na youtube

Príspevok od používateľa Shwollo »

mám pocit, že to záleží od majiteľov autorských práv, či ti hudbu zmažú alebo nie.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

mne sa zda, ze tie mp3 subory byvaju vacsinou nejako podpisane a ako nahle sa im bude zdat ta pesnicka zla, budu do teba takto pindat.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

No, ja som tiež tento problém kedysi riešil, pri tvorbe videa si skús najskôr vyexportovať len čisto zvuk [mp3?], pri exporte sa ťa spýta na autora, dátum vytvorenia atď. všetko nechaj prázdne, takže ich systémom to trošku sťažíš.. Druhá vec, čo pomôže takmer zaručene a pomohla aj mne - napríklad som z Portal-u cez fraps vytiahol jedno z úvodných videí a šlahol na net - je jasné že by mi to boli zobrali, nie len zvuk, ale aj celé video - pod video treba napísať, že vlastníctvo sa vzťahuje [v tomto prípade] na firmu valve. V tvojom prípade na tú danú skupinu,.. ak ti na to aj prídu, nezmažú ti nič, maximálne zapnú reklamy a zisk pôjde im ;) - to sa stalo aj mne s tým intro videom od valve.
batko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa batko »

dik za rady ;)
Napísať odpoveď