Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
Re: Cestná cyklistika (profesionálna)
V noci som pozeral Californiu a ako t0m4s3 napisal, bolo to turbo. Zaujimave bolo aj Giro poobede.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
tak dnes nic, uplny zaver Sagi nezachytil a az niekde na piatom mieste dospurtoval. Vitaz Tyler Farrar.
-
hojko
Site Admin
Darmo, cele to Cannondale odfusoval na konci. Boli dost v zavreti, navyse Sagan si to musel z nejakeho desiateho miesta rozbiehat sam a aj tak to rozbehol neskoro. Mozno, keby siel 100-200 metrov skor, tak mozno, ale fakt len mozno by to vyslo.
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2013, 23:17)
Zajtra ja + t0m4s3 smer Giro d'Italia
Ideme aj s bicyklami a ak pocasie dopraje, tak tak si vybehneme stupania ako Tre Cime di Lavaredo alebo Passo dello Stelvio. Vsak pocasie nepraje, davaju snezenie, teplotu -10 stupnov na Stelviu a pocitovu dokonca az -17 stupnov.
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2013, 23:17)
Zajtra ja + t0m4s3 smer Giro d'Italia
Nibali bez konkurencie, ide ako stroj
ti "fanusikovia" ku koncu cista debilita
ti "fanusikovia" ku koncu cista debilita
Fanusikom to fakt dnes pekne drbalo. Nibali dnes krasne, dva kopce po sebe, radost sa pozerat.
-
t0m4s3
Admin
Stelvio sa nekonalo, ale Tre Croci a Tre Cime som si dal aj v lahkom snezeni. Hore inverzia jak hovado, 13 stupnov a slniecko. Za dve hodiny som uz bol v Toblachu na penzione a kukal ako sa tam pretekari trapia v snehovej chumelenici. Vincenzo krasne podtrhol svoj vykon na Gire. Som zvedavy, ci mu ostanu sily aj na Tour.
Som niekde čítal, že na Tour de France sa nechystá..
http://sport.sme.sk/c/6813925/nibali-do ... z2UZ2VKncf"Sobotňajší triumf bol epický. V náročných podmienkach som definitívne potvrdil svoje víťazstvo. Všetky moje umiestnenia na pretekoch Grand Tour potvrdzujú, že som komplexným jazdcom. Triumf na Gire si vážim oveľa viac ako víťazstvo na Vuelte," povedal Nibali, ktorý sa tento rok nechystá na Tour de France.
-
hojko
Site Admin
Tak sme s t0m4s3 absolvovali Giro d'Italia. Riva del Garda, Lago si Garda, casovka Mori-Polsa, Cortina d'Ampezzo a stupania ako Tre Troci alebo Tre Cime di Lavadero
Prve dva dni nam pocasie vyslo, potom sa ochladilo za zacalo snezit. Tak ako cyklisti v piatok, tak aj my sme zrusili a vynechali kralovsku etapu a preto sme si vyslapat Passo dello Stelvio nemohli, kedze tam napadlo 30 centi snehu pocas noci a dna.
Cez vikend sme boli v lokalite Toblach, Cortina d'Ampezzo a okolie. V sobotu sa isla krasna etapa, i ked upravena, ale stupanie z Cortina d'Ampezzo na Tre Croci a Tre Cime di Lavadero ostalo, takze sme pred obedom isli aj my tento usek. 20km miernym kopcom, 9km zjazd a prisli sme do Cortiny, odtial zacalo prve stupanie na Tre Croci, kde nas zastihlo snezenie. Na rovinke medzi dvomi stupaniami pri jazere Lago di Misurina to bolo dost katastrofalne, dva stupne nad nulou, snezenie, miestami dazd, dost neprijemne podmienky..., t0m4s3 pokracoval na Tre Cime di Lavadero, ja som si uzil zjazd do Toblachu v zime, aj ked kvalitne prezmrznuty. Aj ked som bol rad, ze som na Tre Cime neslapal, teraz to aj lutujem. 16-percentne pasaze dali ludom zabrat aj s kompaktom pri prevode 34-28.
Z oraganizacneho hladiska a z hladiska uzatvorenia cesty, policajnych doprovodov atd... je Giro daleko slabsie a volnejsie ako Tour de France, na Tour uzavru cestu aj den vopred a kto sa chce ist pozriet, tak jedine pesi alebo na bicykli, pripadne nepustia rovno ani cyklistov. Vyjazd na Giro hodnotim klade, zazitok bol pekny, len skoda pocasia.
Cez vikend sme boli v lokalite Toblach, Cortina d'Ampezzo a okolie. V sobotu sa isla krasna etapa, i ked upravena, ale stupanie z Cortina d'Ampezzo na Tre Croci a Tre Cime di Lavadero ostalo, takze sme pred obedom isli aj my tento usek. 20km miernym kopcom, 9km zjazd a prisli sme do Cortiny, odtial zacalo prve stupanie na Tre Croci, kde nas zastihlo snezenie. Na rovinke medzi dvomi stupaniami pri jazere Lago di Misurina to bolo dost katastrofalne, dva stupne nad nulou, snezenie, miestami dazd, dost neprijemne podmienky..., t0m4s3 pokracoval na Tre Cime di Lavadero, ja som si uzil zjazd do Toblachu v zime, aj ked kvalitne prezmrznuty. Aj ked som bol rad, ze som na Tre Cime neslapal, teraz to aj lutujem. 16-percentne pasaze dali ludom zabrat aj s kompaktom pri prevode 34-28.
Z oraganizacneho hladiska a z hladiska uzatvorenia cesty, policajnych doprovodov atd... je Giro daleko slabsie a volnejsie ako Tour de France, na Tour uzavru cestu aj den vopred a kto sa chce ist pozriet, tak jedine pesi alebo na bicykli, pripadne nepustia rovno ani cyklistov. Vyjazd na Giro hodnotim klade, zazitok bol pekny, len skoda pocasia.
-
t0m4s3
Admin
Wiggins TOur nepojde
http://www.cyclingnews.com/news/wiggins ... -de-france
som za to aj celkom rad, pretoze dufam, ze konecne Froome ukaze co v nom je!
http://www.cyclingnews.com/news/wiggins ... -de-france
som za to aj celkom rad, pretoze dufam, ze konecne Froome ukaze co v nom je!
Wiggins predsa pred Girom povedal, ze na Tour nejde. A ked odstupil z Gira pre zdravotne problemy, bola mala nadej, ze by si to mohol nahradit na Tour.
-
t0m4s3
Admin
nech uz ide do pi*e cely ten Cavendsih, jaj ako ho nemam rad
-
hojko
Site Admin
To asi vacsina ludi. Na Cavendisha aby pracoval cely tim. Ked si to porovnam so Saganom, tak neraz bol vpredu sam a tim na neho kaslal, no aj tak si dokazal vybojovat vitazstva.
-
t0m4s3
Admin
Tu nejde iba o Sagana, ja ho nemam rad obecne, nech uz preteka s kymkolvek. Nech si ide spurtovat na drahu. Nemam ho rad rovnako ako svojho casu Cipolliniho.
-
kukiak
Addict
Petko si za to moze aj sam, ma strasne nevyrovnane vykony a spolahnut sa nanho, ze urobi nejaky vysledok sa neda.. S markom to maju iste.
-
t0m4s3
Admin
A ty si si co po dobrom obede slahol?
Ono je to dosť o tímovej stratégii a, samozrejme, o tom, aký support má daný jazdec pred záverečným špurtom. A v tomto má Saganov tím značné rezervy.kukiak napísal:Petko si za to moze aj sam, ma strasne nevyrovnane vykony a spolahnut sa nanho, ze urobi nejaky vysledok sa neda.. S markom to maju iste.
-
kukiak
Addict
Pisal som o velitsovi. Bol pasovany ako lider na GC omegy.. Ja ho neznevazujem, ale tuto aj minulu sezonu mal velmi velke vykyvy a myslim, ze v ziadnych pretekoch neprisiel do ciela v nejakom kopci s top favoritmi a v najblizsom case sa z neho stane dobry domestik.. Spor. riaditelia vedia, ze tim ma vacsiu sancu sa ukazat Markom ako nejakym 20-40 miestom v GC a este ak naozaj rozmyslaju o odchode, tak duplom.
-
t0m4s3
Admin
Tak to treba trosku specifikovat nabuduce, lebo ked ja napisem Sagan a ty reagujes Peter, tak asi malokoho napadne, ze hovoris o Velitsovi.
mne Cavendish vyhovuje, dufam, ze bude este dlho pretekat... ci sa paci vam, nezalezi