Accenture
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Accenture
Firma, ktora si udajne zaklada na tom, ze vsetci musia mat VS, a potom sa tym ohanaju hore-dole. Su nadnarodna spolocnost. S dobrymi referenciami a schopnymi ludmi. Ale je tam aj tolko neschopnych ludi, ze sa cloveku ide rozum z toho zastavit. Mal som, resp. mam tu cest robit s niektorymi ludmi odtial. Rozdelil by som ich na 2 casti. Ludia, ktori su studovani, nerobia z toho vedu, a povedzme, ze sa rozumeju aj tomu, co robia. Druha cast su ludia, kt. sice tu VS maju (preto ich aj zamestnali), ale vedia o svojej praci jedno velke H, ale sa ohanaju tym, ze oni su z Accenture. Ja osobne som dostal ponuku minuly rok na Profesia Days od nich, napriek tomu, ze este ziadny titul nemam, ale odmietol som, lebo mi ich politika a celkovo firma a jej predstavenie nesadlo. Chodit v obleku a pod. - dakujem, ale neprosim. V sucasnej praci mam podstatny pocet ludi, ktori odtial odisli, aby mohli pracovat tu.
-
seth82
Darca
Accenture je jedno veľké buhaha
Keďže pobočky majú všade, samozrejme je jedna aj u nás v Leeds, mal som tú možnosť rok byť v skupine (a pracovať na projekte) s dvomi ženskými, ktoré sa "zacvičovali" popri štúdiu práve v spomínanej firme. Zhodou okolností Američanky, nikdy som sa nedostal k tomu, čo hľadajú na severe UK. V každom prípade boli namyslené a egom pri chôdzi rozrážali mraky, pričom som v tom čase zarábal lepšie, avšak oni pracovali v "Accenture predsa". Obe mali do činenia niečo s outsorcingom, neviem, čo presne. Hádam neboli typickými vzorkami pracovníkov firmy. Kancelárie majú pekné, možno tí na vyšších pozíciách majú slušné platy, firma má prestíž - takže pokiaľ núkajú pozíciu a ak si je niekto vedomý, že má na to, aby sa prepracoval vyššie, tak je to dobrý štart.
-
Hotwire
Addict
co je to za firmu a co robi? som v zivote to meno nepocul 
-
Hotwire
Addict
jaj dalsia firma plna uradnikov co cely den sedia v tych boxoch a hraju sa so spinkovacmi co... 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nevie niekto ake su tam platy na pozicii SAP Basis Admin s 3 rocnou praxou? diky
-
Soviet
Darca
Platy neviem, ale kolektivne a spol to tam je vraj velmi na houby. Rodinkarstvo a ritolezectvo na prvom mieste.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to je vsade. kazdopadne robit za par supov v KE sa mi uz moc nechceSoviet napísal:Platy neviem, ale kolektivne a spol to tam je vraj velmi na houby. Rodinkarstvo a ritolezectvo na prvom mieste.
-
TommyHot
Addict
Par spoluziakov z vysky tam robi a nestazuju sa. Tusim niektori aj spominali, ze nastupny plat +- 1100 (java junior) a cim si vacsi ritolezec tak tym viac ti rastie... A od roboty sa tam tiez velmi nejdu pretrhnut...
Ak mas zaujem o pracu v BA, vyuzit skusenosti s bazovymi vecami, tak mi napis SS. Jedna sa o pracu v utilitnom priemysle, fulltime, medzinarodna firma, praca v BA.zelovoc napísal:nevie niekto ake su tam platy na pozicii SAP Basis Admin s 3 rocnou praxou? diky
-
guess.whoo
Redeemer
trosku to upnem..robi tam niekto z vas momentalne?
btw. dress code je uz zruseny
btw. dress code je uz zruseny
Tiez by ma zaujimali skusenosti 
Konkretne ohladom Bratislavskeho Accenture. Kamarat pracuje na IT oddeleni a vobec sa mu tam nepaci.
Skor ma zaujimaju tie dalsie dve oddelenia, Accenture sa deli myslim na tri zlozky. IT, nieco, nieco.
Konkretne ohladom Bratislavskeho Accenture. Kamarat pracuje na IT oddeleni a vobec sa mu tam nepaci.
Skor ma zaujimaju tie dalsie dve oddelenia, Accenture sa deli myslim na tri zlozky. IT, nieco, nieco.
Skusim to tu kusok upnut, ci niekto zareaguje. Viete mi dat nejake info ohladne Accenture IT, ak vie niekto konkretne o Salesforce by som sa najviac zaujimal. Aka je tam atmosfera, ako sa tam pracuje ... ci sa tam oplati ist ? Plat ponukaju na juniora celkom zaujimavy, ale peniaze nie su vsetko, tak by ma zaujimali aj ine veci. Dakujem.
ACC je jeden z clenov bratislavskej velkej stvorky, ludia prechadzaju z jednej do druhej, aby dostali viac prachov, kedze externisti dostanu vzdy viac ako domaci odchov
zalezi na konkretnom teame, vsetky tieto nadnarodne organizacie su ale vacsinou na jedno kopyto, vela byrokracie, velka attrition, procesy, pri ktorych si budes trieskat hlavu, kedze ich vymyslaju ludia, ktori s nimi nikdy robit nebudu..., elementarna neznalost na poziciach, kde by si cakal fundovanych odbornikov, ktori sa dostali na tie miesta snad omylom, 2nd L manager pravdepodobne z inej krajiny, ktory vidi iba grafy a tabulky, etc...
ak mas sefa debila, tak tam nebudes chciet zostat, ak je fpoho, tak budes spokojny, v zivotopise to vyzera dobre...
ak sa ti flek naozaj paci, po mesiaci v skusobke sa rozhodnes, ak sa ti nebude pacit, mas dalsie 2 mesiace, aby si si nasiel iny flek, nie je to zivotne rozhodnutie
zalezi na konkretnom teame, vsetky tieto nadnarodne organizacie su ale vacsinou na jedno kopyto, vela byrokracie, velka attrition, procesy, pri ktorych si budes trieskat hlavu, kedze ich vymyslaju ludia, ktori s nimi nikdy robit nebudu..., elementarna neznalost na poziciach, kde by si cakal fundovanych odbornikov, ktori sa dostali na tie miesta snad omylom, 2nd L manager pravdepodobne z inej krajiny, ktory vidi iba grafy a tabulky, etc...
ak mas sefa debila, tak tam nebudes chciet zostat, ak je fpoho, tak budes spokojny, v zivotopise to vyzera dobre...
ak sa ti flek naozaj paci, po mesiaci v skusobke sa rozhodnes, ak sa ti nebude pacit, mas dalsie 2 mesiace, aby si si nasiel iny flek, nie je to zivotne rozhodnutie
dunno: Kolko je podla teba zaujimavy plat? Kludne aj do ss. Dik
A ktore firmy tam este patria okrem ACC ?beardie napísal:ACC je jeden z clenov bratislavskej velkej stvorky, ...
-
Fabo
Hardcore addict
Obycajne sa v auditingu a finsvete oznacuje za velky stvorku Accenture, EY, KPMG a PriceWaterhouse Coopers.
Fabo: myslel som bratislavska IT stvorka 
IBM, HP a MS
same shit, different color
pripadne "druha" trieda ako Oracle, SAP, Henkel, tych IT firiem je v BA veeelmi vela, skor je problem vybrat si tu spravnu
IBM, HP a MS
same shit, different color
pripadne "druha" trieda ako Oracle, SAP, Henkel, tych IT firiem je v BA veeelmi vela, skor je problem vybrat si tu spravnu
V audite je to EY, KPMG, PwC a Deloitte.Fabo napísal:Obycajne sa v auditingu a finsvete oznacuje za velky stvorku Accenture, EY, KPMG a PriceWaterhouse Coopers.