HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro
Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk
No áno, ale videl som, že niektorí si tu brali One na paušál, ten chcem vedieť, či je odblokovaný
Myslím si, že na 99.9% áno, ale nemam odskúšané
http://www.mojandroid.sk/2013/05/22/htc ... sd-slotom/ Keby niekomu nestačila vnútorná pamäť 
nie je to nahodou tak, ze HTC-čká neblokuju vobec?
Tak, tiez sa mi zdá. Nevidel som blokované HTC, ale človek nikdy nevie^^ Ak by sa niekto našiel, kto by to skúsil, bolo by to fajn. Ináč, aký máte čas používania displeja? je to v nastaveniach a batéria - keď budete mať 1 %, že koľko hodín bol zapnutý displej. Ďakujem
-
metrix0007
Expert
uz ho mam super a ako sa prosim vas si spárujem mobils wifinou mám síce dáta ale doma chcem byt na wifine aj ked mozno blba otazka ze to neviem ale prosim vas poradte
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nastavenia - wifi?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
metrix0007 - odblokuješ mobil
stiahneš hornú lištu
ťapneš na ozubené koliečko
wi-fi [ON]
ťapneš a vidíš zoznam dostupných sietí. Ťapneš na sieť na ktorú sa chceš pripojiť, vyplníš heslo a voila, fičíš.
-
Kok
Light Professional
tak dnes dorazil tento badboy, nakoniec cierny kedze strieborny vypredali tak som narychlo preobjednal .. spracovanie je na top urovni, dispej ani nevravim, asi na nic lepsie som sa hadam nepozeral. akurat som bol trosku vonku pofotit a na slnku prehladny a citatelny ako v sere, fotky o cosi horsie ako s4 ale to nebolo primarne zameranie preco som ho kupoval takze u mna 100% spokojnost 
-
uplink
VIP
Kok - dnes som bol odovzdať "vytunenú" S4ku mal som ju doma nejakých 48 hodín. A po "hraní" sa s ňou môžem s kľudným svedomím povedať že HTC One je spolu s Nokiou 6230, 6230i a 3210 sú najlepšie mobily vo svojej kategórii a generácii vôbec. Samozrejme je to môj osobný názor.
Ono pri Samsungu SiV som sa často krát stretol s tým že: "toto by mohlo byť tak, a onak." pri HTC sa stretávam len s tým že: "wow, tak to robí presne tak ako chcem." aj keď Samsungácky GUi je o dosť premakanejší ako ten Sensácky od HTC, stále je Sense moja krvná skupina viac ako TouchWiz Nature UX 2.0.
Ono pri Samsungu SiV som sa často krát stretol s tým že: "toto by mohlo byť tak, a onak." pri HTC sa stretávam len s tým že: "wow, tak to robí presne tak ako chcem." aj keď Samsungácky GUi je o dosť premakanejší ako ten Sensácky od HTC, stále je Sense moja krvná skupina viac ako TouchWiz Nature UX 2.0.
-
Kok
Light Professional
to mas pravdu .. kamarat akurat prechadzal z s3 na 4 pred par dnami tak som si ho trosku potazkal a pohral sa s nim, ale nedal mi ten pocit ktory mam ked drzim one
teraz ked som mu ho bol ukazat tak vravi ze lutuje svoju volbu a mal ist radsej do htc :p
Co som pozeral recenzie a porovnania One s S4, podla mna ( a aj vacsiny ludi), One robi lepsie fotky ako S4. Osobne som mal S4 doma,ale neoslovila ma,kedze som mal vsetky Galaxy. Teraz hladam niekoho,kto mi ho vytiahne z Telekomu 
-
metrix0007
Expert
aké mávate teploty pri hrani nejakej hry ked ju hrate asi polhodku ja citim na zadnom kryte ake je to horuce robi to vsetkym ci len mne
-
uplink
VIP
Horúce nie, príjemne teplé. S4ka hreje viac [aj keď má skoro identický HW, paradox], aspoň čo som skúšal Cut The Rope. Ale nepražil som na ňom nič extra. Len bokom, Adreno 320 a Snapdragon 600 sú extra chladné, oproti konkurencii, to len bokom.
Vlastne áno, pečie ak hráš online hru, ale to každý mobil.
Vlastne áno, pečie ak hráš online hru, ale to každý mobil.
-
metrix0007
Expert
hral som napríklad real racing alebo subway surfer alebo free kick online
vola sa to perfect kick a ake mavas teploty cca pri hrani
vola sa to perfect kick a ake mavas teploty cca pri hrani
-
uplink
VIP
Do 35°C na baterke ak hrám offline hru. Ako tak pozerám fóra, tak kus od kusu sa líši a niektorí majú aj 70-80°C na baterke počas hrania náročných hier 
-
guess.whoo
Redeemer
q0s napísal:Co som pozeral recenzie a porovnania One s S4, podla mna ( a aj vacsiny ludi), One robi lepsie fotky ako S4. Osobne som mal S4 doma,ale neoslovila ma,kedze som mal vsetky Galaxy. Teraz hladam niekoho,kto mi ho vytiahne z Telekomu
ja si zas myslim opak. vacsina ludi foti fotky na kratsiu vzdialenost a tam prave One dost zaostava dokonca aj za starsimi modelmi ako je S4. Do dialky to je uz vec vkusu, nepovedal by som, ze by mal One navrch
Do diaľky? Ako to myslíš? Do diaľky by mal fotiť lepšie S4,kvôli Mpx(aj lepší zoom), ale hej, vec vkusu. ja už som nechcel rad Galaxy. Ako náhradu za Nexus 4 je u mna voľba One alebo pripadne Xperia Z(ostatné Top smart fony som mal), ale týmto ma to trochu odrádza od One. To prehrievanie na kove asi nebude bohvieco a keď vravíš fotky. ja osobne som videl porovnania fotoaparátov a One sa mi páčil viacej ako S4. Neviem.
-
guess.whoo
Redeemer
no napr. ked fotis krajinku alebo oblaky a podobne one..na blizko skor nejake fotky detailu ako kvety, torty, tvare a pod.
Tak osobne som dnes S4 predal a tie fotky, čo som skúšal, no nič moc. podľa mňa dosť porovnateľné s S3. To bol pre mňa prevratný mobil. Ten mi priniesol kopec vecí, kdezto S4 už nič moc.
Zato predajny je velmi, 10 mil. kusov za 4 tyzdne, je paradna statistika
Aj ked aj mne smakuje One