Ahojte.
Chcel by som sa spytat: Ako zistim ci moze predajca na Amazone dodat tovar na SR? Tuknem si napriklad na knihu v zozname a potom na predajcu. Tam si kliknem na podrobne informacie o predajcovi a su tam vypisane nejake ulice, ale nikde nic konkretne. Kupoval tam uz niekto knihu? Vedel by mi niekto poradit?
Ako zistim ci moze predajca na Amazone na SR?
Re: Ako zistim ci moze predajca na Amazone na SR?
Ked kliknes na detaily predajcu, vyhodi ti tam ceny jeho postovneho, nahodne som teraz klikol na nejakeho neviem koho a toto je printscr jeho informacii - konkretne Slovensko je Europe Zone 3, takze v tomto pripade by postovne na SVK stalo 21£ - 18 za postovne ako celok a dalsie 3 za kazdu dalsiu vec ktoru si od tohto predajcu kupis. Ak tam info o cene na SVK nema, tak na SVK neposiela. Dalsia moznost je, ze to ma na skladoch Amazonu a odtial to posiela priamo Amazon, vtedy je to vacsinou dostupne aj na SVK, ale stalo sa mi aj ze nie. Ak to za neho vybavuje Amazon, tak je pri cene napr. tej knihy napisane - Sold by XXX and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available.
OK. Diky moc.
A este by som sa spytal dve veci:
A este by som sa spytal dve veci:
- kto mi posle doklad o nakupe. Amazon alebo ten predajca?
- ked kupujem priamo od amazonu (novu vec), posle to amazon na slovensko?
1. zalezi ci to posiela priamo ten predajca alebo Amazon, niekto ti ju ale urcite posle
2. napisal som - ako ktoru, 99% ano, ale stalo sa mi raz ze mi to vypisalo ze nie je dostupna na moju adresu - 100% si to overis tak, ze si ju hodis do kosika a preklikas sa objednavkou az uplne na koniec pred jej potvrdenie a tam ti bud napise ze sa neda poslat na tvoju adresu, alebo tam budes mat rovno cenu postovneho
2. napisal som - ako ktoru, 99% ano, ale stalo sa mi raz ze mi to vypisalo ze nie je dostupna na moju adresu - 100% si to overis tak, ze si ju hodis do kosika a preklikas sa objednavkou az uplne na koniec pred jej potvrdenie a tam ti bud napise ze sa neda poslat na tvoju adresu, alebo tam budes mat rovno cenu postovneho
OK. Diky moc.
na bookdepository.co.uk mas postovne vsade zadarmo a aj ceny su dobre
pravda, a bookdepository.co.uk patri Amazonu