cyanogenmod
cyanogenmod
ahojte mam mt samsung i5500 (galaxy5) a chcem si donho dat cyanogenmod taku verziu aby to nesekalo a potreboval by som aj navod ako sa to robi a linky na stiahnitie uz mam mobil rootnuty viem robit aj s odin multy downloader len ked najdem linky nemam dobry navod a ked najdem navod linky nefunguju tam mi prosim poradte
Re: cyanogenmod
vsetko najdes na xda fore
o xda fore viem ale je to tam po anglicky a nechcem sa spoliehat na google translate petoze ked som sa naposledy nan spoliehal nakoniec sa mi mobil ani nezapol
tak sa nespoliehaj
bud sa nauc anglicky alebo neflashuj
alebo to rob podla screenshotov, ku kazdemu navodu ich je zopar vdaka ktorym zistis ako asi na to treba ist, ak si netrufas, radsej to neskusaj, lebo potom tu vznikaju temy "nejde mi mobil, co mam robit"
anglicky viem iba ciastocne
a preto sem pisem aby mi niekto poradil stranku na ktorej je to po slovensky pri najhorsom ak by sa niekomu chcelo aby mi to prelozil
po slovensky to nieje nikde ... mas XDA, kde rozumies navodom aj s anglictinou zo ZS ... ono proces je z vacsej casti vzdy rovnaky - potrebujes mat CWM, ak ho mas tak stiahnutu ROM + ak ma GAPPS nahras na SDCARD, v CWM spravis backup a potom spravis WIPE, nasledne flash zip a flashnes jak rom tak aj GAPPS ...
teraz to skusam podla tejto stranky http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1416190
trufam si na to len preto ze mam v zalohe originalny firmware takze keby nieco cez odin si ho mozem nainstalovat
a este nieco je v cyanogen co instalujem novy wpa_supplicant aby mi islo ad hoc ?
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2013, 13:56)
je to naistalovane a funguje v poho dakujem
trufam si na to len preto ze mam v zalohe originalny firmware takze keby nieco cez odin si ho mozem nainstalovat
a este nieco je v cyanogen co instalujem novy wpa_supplicant aby mi islo ad hoc ?
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2013, 13:56)
je to naistalovane a funguje v poho dakujem
no vidis,ani to nebolelo 
este potrebujem vediet ako fuguje to pripojenie na net cez ad hoc lebo ked si vytvorim ad hoc s nazvom network mobil ju najde ale ked sa chcem pripojit stale pise Prebieha získavanie adresy IP zo siete network ...
potom napise Odpojené
a tak to urobi niekolko krat a nakoniec napise Zakázané
potom napise Odpojené
a tak to urobi niekolko krat a nakoniec napise Zakázané
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ad hoc? Ty chceš asi wi-fi tether.
wifi theter to je zase co ? ja myslim siet ad hoc z notebooku jednoducho ked mam v nb wifi adapter mozem vytvori siet ad hoc
-
Fabo
Hardcore addict
Aha, ty chces zdielat internet ktory ide do notebooku kablom aby si sa mohol napojit z mobilu? No to som neriesil, tak neviem ako.
Ad Hoc siet je nieco ine. Wifi tether je zdielanie mobilneho internetu na wifi (napr. pre pripojenie notebooku - pouziva sa tiez napr. USB tether)
Ad Hoc siet je nieco ine. Wifi tether je zdielanie mobilneho internetu na wifi (napr. pre pripojenie notebooku - pouziva sa tiez napr. USB tether)
-
winni
Medium Star
V prípade PC musí karta wifi tethering podporovať, ja konkrétne som to riešil cez program Connectify, splnil všetko čo som potreboval, androidy majú túto srandu zabudovanú v sebe [podľa možnosti samozrejme]
-
Supersonic
Light Professional
no connectify je fajn ale tu novu verziu dodrbali...najlepší je ten 3.6...aj ked na vytvorenie wifi nieje potrebny ziadny program dokaze to aj sam windows len to treba zapnut cez prikazovy riadok.. vola sa to že hosted network
http://www.wi-fiplanet.com/tutorials/ar ... dows-7.htm
http://www.wi-fiplanet.com/tutorials/ar ... dows-7.htm