Este ze tak, ved ja som vedel s 200 eurami fungovat mesiac, a nejak extra som sa neobmedzoval (len ku koncumico5000 napísal: / mám 17 a idem tam obchodne takže preto toľko...
Dovolenka na Slovensku
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovolenka na Slovensku
s 200€ ja tiež vyžijem len to mama musí stravu atď platiť sám netuším koľko stojím rodkov /asi dosť
-
Fabo
Hardcore addict
mico: ja som to myslel aj so stravou samozrejme, nepocital som len ubytovanie, to je na porovnanie nepotrebne, leda ze by si spal v nejakom ýbr hoteli za 3000Kc/noc
jasné na nič iné nepotrebujem míňať peniaze 
/ dúfam že v Prahe berú kreditky všade
/ dúfam že v Prahe berú kreditky všade
Pozerám, že tu písali aj ľudia, ktorí už majú skúsenosti s destináciou, kde sa v lete chystám a tak to tu oživím.
Tento rok chceme ísť s priateľkou a pár kamarátmi do Štúrova. Blízko býva pár známych, ktorých chceme navštíviť a taktiež zájsť do Budapešti a popri tom samozrejme kúpanie, opaľovanie atď.
Doba pobytu tak 4 dni. Ubytovanie som pozeral priamo v areáli kúpaliska Vadaš a zdá sa mi to akosi dosť drahé. Teda dať 500 € na týždeň za ubytovanie sa mi zdá dosť. Niekde dokonca to vychádza na 700 €. Aj keď sa to rozráta medzi ostatných, ale aj tak. Minulé roky som chodil na Slnečné jazerá a tam sme platili 30 € za 2 osoby na 1 noc, pričom ubytovanie so všetkým, teda vlastná kúpeľňa, WC, telka, WIFI, manželská posteľ, balkón.
Máte nejaké typy, kontakty na dobré ubytovanie v Štúrove, blízko kúpaliska alebo priamo v areály? Niečo nie moc drahé, ale zase nie nejaká robotnícka ubytovňa. Priateľka počula od známeho vraj sa dá prenajať chatka priamo pri kúpalisku pre, ja neviem, 5 ľudí za 100 € na noc. Ale to sa mi zdá trochu podozrivo nízka cena.
Pozerám aj tie Patince, takže ak máte niekto skúsenosti aj s týmto, tak môžete napísať. Radšej by som bol však za to Štúrovo.
Zatiaľ ďakujem.
Tento rok chceme ísť s priateľkou a pár kamarátmi do Štúrova. Blízko býva pár známych, ktorých chceme navštíviť a taktiež zájsť do Budapešti a popri tom samozrejme kúpanie, opaľovanie atď.
Doba pobytu tak 4 dni. Ubytovanie som pozeral priamo v areáli kúpaliska Vadaš a zdá sa mi to akosi dosť drahé. Teda dať 500 € na týždeň za ubytovanie sa mi zdá dosť. Niekde dokonca to vychádza na 700 €. Aj keď sa to rozráta medzi ostatných, ale aj tak. Minulé roky som chodil na Slnečné jazerá a tam sme platili 30 € za 2 osoby na 1 noc, pričom ubytovanie so všetkým, teda vlastná kúpeľňa, WC, telka, WIFI, manželská posteľ, balkón.
Máte nejaké typy, kontakty na dobré ubytovanie v Štúrove, blízko kúpaliska alebo priamo v areály? Niečo nie moc drahé, ale zase nie nejaká robotnícka ubytovňa. Priateľka počula od známeho vraj sa dá prenajať chatka priamo pri kúpalisku pre, ja neviem, 5 ľudí za 100 € na noc. Ale to sa mi zdá trochu podozrivo nízka cena.
Pozerám aj tie Patince, takže ak máte niekto skúsenosti aj s týmto, tak môžete napísať. Radšej by som bol však za to Štúrovo.
Zatiaľ ďakujem.
-
PhYs0c
King
čo sa týka Štúrova, už som tam dlho nebol a tých 500€ bude asi za nejaký hotel alebo penzión si myslím...tie chatky môžu byť, neni to klasická chata, sú to také mini chatky, vo vnútri som nebol ale zvonka to vyzeralo byť akurát také na prespatie a uvarenie si jedla, my sme ešte voľakedy dávno tam boli v takom väčšom karavane kde sme sa 4 zmestili v pohode
-
ledenaster
Medium Professional
Inak vela webov je takych co ponukaju rozne zlavy napriklad zo 120 na 70 eur a podobne "ulety" je to vsetko podvod ? .. Mate s tym skusenosti nejake ? dakujem
pinco: Pozri ubytovanie El Paso, neskutočný prístup, snáď najrozšírenejší súkromník v Štúrove (najmä v areály) a veľmi dobré ceny. Každý rok vystavajú nové ubytovacie domy, čiže všetko je moderné. Bežné izby majú všetko, WC, sprchový kút, TV, wifi, terasu, atď atď... Zlá správa je, že je fakt taký obľúbený, že treba objednávať aspoň pol roka dopredu, ale za pokus nič nedáš. My sme u nich už 10 rokov, asi.
Ceny za 4-lôžkové štúdiá/apartmány má od 7-15€ os/noc. V závislosti od toho, kedy chceš ísť.
Ceny za 4-lôžkové štúdiá/apartmány má od 7-15€ os/noc. V závislosti od toho, kedy chceš ísť.
Výborne Hensym. Presne toto som hľadal. Naozaj ďakujem. Vyzerá to skutočne super a aj tie ceny sú oveľa normálnejšie.
môžem sa spýtať koľko je v štúrove bazénov? tu som našiel že 9 http://slovenskekupaliska.sk/kupalisko-vadas-sturovo ale pre istotu sa pýtam, sú všetky vždy otvorené? díky
Tu máš stránku kúpaliska. http://www.vadas.sk/
A konkrétne tu, máš bazény. Pri niektorých sú aj otváracie doby. http://vadas.sk/index.php?option=com_co ... &Itemid=50
A konkrétne tu, máš bazény. Pri niektorých sú aj otváracie doby. http://vadas.sk/index.php?option=com_co ... &Itemid=50
dovolenka na slovensku
poznáte nejake kupele na slovensku? Take lepsie (dobra strava, super prostredie).