Prvá partnerka
Re: Prvá partnerka
pycha ma vela vyznamov, sebavedomie je nieco uplne ine.
Ako vravím, pýcha nemá v mojom prípade z čoho prameniť.
No prvá partnerka pre muža, je vhodná tak v 17-18 tich rokoch...len nie každý má tú moznosť si ju v 17 tich nájsť. Niekto vydrží s jednou babou aj dlhé roky no a niekto si potrebuje niečo dokazovať a meniť ich kazdeho pol roka. No a su pripady, kedy chalan moze byt aj fyzicky chorý a nieje moznosť mať dievča vtedy.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
prve platonicke lasky boli od 13 tky, ale prve drzanie sa za ruky a bozkavanie v 21 na VS...
partner/ka je podla mna nestastne pouzite slovo, vzhladom na to na co sa pytas, podla mna je partner clovek s kt. stravis cely zivot, ako zivotny partner...to co asi chces vediet ty je skor frajer/frajerka (vztah)...to znie menej seriozne.
partner/ka je podla mna nestastne pouzite slovo, vzhladom na to na co sa pytas, podla mna je partner clovek s kt. stravis cely zivot, ako zivotny partner...to co asi chces vediet ty je skor frajer/frajerka (vztah)...to znie menej seriozne.
hm,nejednoznacne postavena otazka- prva partnerka na co- v zmysle dobrej kamosky s ktorou chodis za skolu na cígu ,vecer na pivo a inac nic viac, alebo v zmysle sexualnom? ja si myslim ze pokial ide o sexualne praktiky, tak je to individualne, ale v pohode od tych 15-16 rokov by uz clovek urcite mal mat nieco za sebou, aj ked nemusi ist hned o plnohodnotny sex. akt.
Otázka je to sama o sebe dosť ťažká. Závisí hlavne od človeka, čo od "prvej partnerky" očakáva a čo si pod týmto predstaví. Ak nieje chalan v 13-15 figúrka, ktorá je omámená hormónmi (
) , tak je to podľa mňa najvhodnejší čas na prvú "lásku." Ako som hovoril, ak nieste úplne tupelo
, tak nepočítate s tým, že to bude na celý život a z toho pseudo-vzťahu si zoberiete cenné skúsenosti do ďalších vzťahov.