Prvá partnerka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Správny vek na prvú partnerku

<15
7
6%
15-17
46
37%
18-19
43
35%
20-22
17
14%
>23
11
9%

Celkom hlasov: 124

SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvá partnerka

Príspevok od používateľa SRneC »

pycha ma vela vyznamov, sebavedomie je nieco uplne ine.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ako vravím, pýcha nemá v mojom prípade z čoho prameniť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No prvá partnerka pre muža, je vhodná tak v 17-18 tich rokoch...len nie každý má tú moznosť si ju v 17 tich nájsť. Niekto vydrží s jednou babou aj dlhé roky no a niekto si potrebuje niečo dokazovať a meniť ich kazdeho pol roka. No a su pripady, kedy chalan moze byt aj fyzicky chorý a nieje moznosť mať dievča vtedy.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

prve platonicke lasky boli od 13 tky, ale prve drzanie sa za ruky a bozkavanie v 21 na VS...

partner/ka je podla mna nestastne pouzite slovo, vzhladom na to na co sa pytas, podla mna je partner clovek s kt. stravis cely zivot, ako zivotny partner...to co asi chces vediet ty je skor frajer/frajerka (vztah)...to znie menej seriozne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hm,nejednoznacne postavena otazka- prva partnerka na co- v zmysle dobrej kamosky s ktorou chodis za skolu na cígu ,vecer na pivo a inac nic viac, alebo v zmysle sexualnom? ja si myslim ze pokial ide o sexualne praktiky, tak je to individualne, ale v pohode od tych 15-16 rokov by uz clovek urcite mal mat nieco za sebou, aj ked nemusi ist hned o plnohodnotny sex. akt.
peto277
Expert
Expert

Príspevok od používateľa peto277 »

Otázka je to sama o sebe dosť ťažká. Závisí hlavne od človeka, čo od "prvej partnerky" očakáva a čo si pod týmto predstaví. Ak nieje chalan v 13-15 figúrka, ktorá je omámená hormónmi ( :dedko: ) , tak je to podľa mňa najvhodnejší čas na prvú "lásku." Ako som hovoril, ak nieste úplne tupelo :D , tak nepočítate s tým, že to bude na celý život a z toho pseudo-vzťahu si zoberiete cenné skúsenosti do ďalších vzťahov.
Napísať odpoveď