Paypal, platby cez paypal
Re: Paypal, platby cez paypal
jo zistil som
ak by som to hodil späť na € tak som už v strate 13€
takže nechám to na USD a možno pôjde hore kurz a sa to nejako zmenší tá strata
alebo asi lepšie bude sa zbaviť tých USD len nejako nič neplánujem kupovať za USD
ak by som to hodil späť na € tak som už v strate 13€
takže nechám to na USD a možno pôjde hore kurz a sa to nejako zmenší tá strata
alebo asi lepšie bude sa zbaviť tých USD len nejako nič neplánujem kupovať za USD
-
Scorpion90
King
alebo si kup nieco cez ebay..
jo ale vlastne už po tej zmene som stratil 7€
a najviac sa mi páči, že PayPal support ma abs. ignoruje
a najviac sa mi páči, že PayPal support ma abs. ignoruje
Da sa cey Pay safe kartz dákzm spôsovom dobíjať účet na PP ?
Koľko trvá prevod € z paypalu na bankový účet na Slovensku (konkrétne Tatra banka). Požiadal som o výber v utorok na obed, zadal som štvormiestny kód (kde mi najskôr odrátali 1,5€ z účtu). Prešiel už takmer týždeň a € mi stále nepribudli na účet. Jedná sa o prvý výber z paypalu. Viete mi poradiť či mám stále čakať respektíve dáky kontakt, kde im mám s problémom napísať. Veľká vďaka
mas tam nejaky status?
-
buchticka221
Medium Expert
zdravim dal som si vyplatit 20€ na bankovy ucet ale vypisuje mi to toto
co mam robit?
Kód: Vybrať všetko
The amount you are trying to withdraw is greater than your withdrawal limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.Re: Paypal, platby cez paypal
Ak myslíš toto: May 21, 2013 Transfer To Bank Account Completed + odpočítaná suma ktorú som zadal
hlavne skontroluj spravnost cisla uctu, na ktory si to poslal, inak pockaj este den-dva a chod sa spytat do banky, ja som naposledy posielal asi rok a pol dozadu a trvalo to 6 pracovnych dni, co by malo byt zajtra
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
peniaze nám nabiehajú v priemere 2-3 pracovná dni na slovenský účet po zadaní na PayPal-esptnko napísal:Koľko trvá prevod € z paypalu na bankový účet na Slovensku (konkrétne Tatra banka). Požiadal som o výber v utorok na obed, zadal som štvormiestny kód (kde mi najskôr odrátali 1,5€ z účtu). Prešiel už takmer týždeň a € mi stále nepribudli na účet. Jedná sa o prvý výber z paypalu. Viete mi poradiť či mám stále čakať respektíve dáky kontakt, kde im mám s problémom napísať. Veľká vďaka
Chlapi mám jeden problém, chcem kúpiť jeden produkt zo stránky:
Vložím do košíka, setnem adressu všetko ok. Ale keĎ idem platiť po zadaní mojej adrese mi hodí error.
"This merchant requires us to use the shipping address you entered on the merchant site, and there’s a problem with that address. Please go back to the site to change the address."
Ako keby tam nemal setnuté Slovensko v systéme aj keď si ho môžem vybrať, lebo v konečnom kroku tú adresu tam mám.
Dá sa s tým neičo ešte urobiť?
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=115721.0
Tu to típek riešil, lebo web mi neodpisuje, je to kamoška a chcem jej kúpiť tie boty a inde ju za tú cenu nemajú.
Kód: Vybrať všetko
http://www.pelserved.com/nike-air-max-1-nd-liberty-womens-athletic-casual-shoes-blackleopardsunburst-p-1947/"This merchant requires us to use the shipping address you entered on the merchant site, and there’s a problem with that address. Please go back to the site to change the address."
Ako keby tam nemal setnuté Slovensko v systéme aj keď si ho môžem vybrať, lebo v konečnom kroku tú adresu tam mám.
Dá sa s tým neičo ešte urobiť?
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=115721.0
Tu to típek riešil, lebo web mi neodpisuje, je to kamoška a chcem jej kúpiť tie boty a inde ju za tú cenu nemajú.
Čaute
Neviete prečo
ak napr. kupujem cez DX nejaké veci a dám si ceny ukazovať v € tak sú nižšie ako keď to zaplatím cez PayPal ?
niekedy to tak nebolo
Neviete prečo
ak napr. kupujem cez DX nejaké veci a dám si ceny ukazovať v € tak sú nižšie ako keď to zaplatím cez PayPal ?
niekedy to tak nebolo
-
hojko
Site Admin
Pretoze PayPal to zrejme zobrazuje v dolaroch a pridava si tam este zrejme maly spracovatelsky poplatok za platbu.
tak ale vždy tú sumu čo písal DX.com mi aj stiahlo
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2013, 14:52)
ale ide aj o to,
že ak som platil niečo cez Ebay, tak cez kurz (aktuality.sk) to bolo menej na € ako mi stiahlo z účtu
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2013, 14:52)
ale ide aj o to,
že ak som platil niečo cez Ebay, tak cez kurz (aktuality.sk) to bolo menej na € ako mi stiahlo z účtu
-
hojko
Site Admin
kamo_444: A co ma kurz na aktuality.sk spolocne s tym kolko ti stiahlo??? Je rozdiel nakup a predaj, resp. stred a tiez valuty/devizy... Centralna banka urcuje stredovy kurz, kazda banka si uz potom moze upravit na zaklade tohto kurzu nakup a predaj, takze tam vznika rozdiel.
Nedavno som si vytvoril PayPal ucet a pridal som si tam kartu zo ZUNO uctu. Podla ocakavani to malo z uctu stiahnut 1,5€, takze v internet bankingu sa mi tato polozka zobrazuje medzi rezervaciami platieb. Avsak, v rovnakom case mi na rovnaky ucet vznikla este jedna rezervacia vo vyske 1,0€. O tomto poplatku som nevedel a jaksi neviem o co sa jedna. Vie mi niekto poradit?
Dakujem.
Dakujem.
Zdravim hosi,
ja sa chcem opytat na iny problem, na nemenovanej stranke som si predplatil online videa ktore sa pridavaju kazde dva dni tam sa prihlasim na svoje konto a ukaze mi vsetky videa a mal by som za to platit zato mesacne 25 dollarov... no kedze bola ponuka ze pri aktivacii je to na 2 tyzdne zadarmo a az potom budu stahovat tak som si to aktivoval no prave ako presli 2 tyzdne paypal si chcel stiahnut peniaze z uctu no prave som mal na ucte iba 10 eura tak sa vyskytla chyba a platba sa prerusila a v kolonke bolo aj napisane ze uz nebudu dalsie automaticke platby... a po dalsom mesiaci uz paypal nic nestahoval ale to konto je stale aktivne stale sa tam mozem prihlasit a pozerat si tie videa ale peniaze si uz nestahuju mam to akoby zadarmo ale teraz sa vas prave chcem spytat to ze asi v tom maju bordel a nevsimli si to ale moze sa stat ze ten americky web na to pride napriklad po pol roku ze ucet je aktivny ale platby nechodia a mozu si naraz stiahnut napriklad peniaze za cely pol rok? a co sa stane ak moj ucet bude opat prazdny a nebudu moct tie peniaze stiahnut moze sa stat ze si to vyziadaju nejak sekom? mozu poslat normalne na slovensko sek ze mam zaplatit taku sumu za tu dobu a ked to nevyplatim bude hrozit exekucia? ako vlastne daleko mozu siahat webove stranky u ktorych si objednam nieco bud video alebo nieco podobne a kde sa plati automatickou platbou.. ked nemozu stiahnut z uctu mozu tie peniaze ziadat aj inou cestou? lebo teraz neviem napisal som im ze nech mi zrusia ucet ze uz ani nechodia platby ale oni zjreme ani necitaju emaili tak teraz neviem poradte kto sa do toho vyzna kam az siahaju kompetencie takejto americkej webovej stranky....
ja sa chcem opytat na iny problem, na nemenovanej stranke som si predplatil online videa ktore sa pridavaju kazde dva dni tam sa prihlasim na svoje konto a ukaze mi vsetky videa a mal by som za to platit zato mesacne 25 dollarov... no kedze bola ponuka ze pri aktivacii je to na 2 tyzdne zadarmo a az potom budu stahovat tak som si to aktivoval no prave ako presli 2 tyzdne paypal si chcel stiahnut peniaze z uctu no prave som mal na ucte iba 10 eura tak sa vyskytla chyba a platba sa prerusila a v kolonke bolo aj napisane ze uz nebudu dalsie automaticke platby... a po dalsom mesiaci uz paypal nic nestahoval ale to konto je stale aktivne stale sa tam mozem prihlasit a pozerat si tie videa ale peniaze si uz nestahuju mam to akoby zadarmo ale teraz sa vas prave chcem spytat to ze asi v tom maju bordel a nevsimli si to ale moze sa stat ze ten americky web na to pride napriklad po pol roku ze ucet je aktivny ale platby nechodia a mozu si naraz stiahnut napriklad peniaze za cely pol rok? a co sa stane ak moj ucet bude opat prazdny a nebudu moct tie peniaze stiahnut moze sa stat ze si to vyziadaju nejak sekom? mozu poslat normalne na slovensko sek ze mam zaplatit taku sumu za tu dobu a ked to nevyplatim bude hrozit exekucia? ako vlastne daleko mozu siahat webove stranky u ktorych si objednam nieco bud video alebo nieco podobne a kde sa plati automatickou platbou.. ked nemozu stiahnut z uctu mozu tie peniaze ziadat aj inou cestou? lebo teraz neviem napisal som im ze nech mi zrusia ucet ze uz ani nechodia platby ale oni zjreme ani necitaju emaili tak teraz neviem poradte kto sa do toho vyzna kam az siahaju kompetencie takejto americkej webovej stranky....
A peniaze ti na ďalší mesiac nestrhne ani keď tam máš dostatočnú sumu?
Každopádne, je to ich chyba, neberú si peniaze, čiže to nerieš. Prípadne, chyba PayPal-u. Takže by som sa nestrachoval. Prípadne im napíš o tom probléme, ale anonymne, nemáš čo stratiť.
Každopádne, je to ich chyba, neberú si peniaze, čiže to nerieš. Prípadne, chyba PayPal-u. Takže by som sa nestrachoval. Prípadne im napíš o tom probléme, ale anonymne, nemáš čo stratiť.
nie lebo hned po tych dvoch tyzdnoch co.to bolo zadarmo tak si oni.chceli strhnut peniaze no vyskytla sa chyba aj mi paypal oznamil ze je chyba s kartou a.ze mam zmenit kartu a napisali tam ze o par dni sa pokusia o dalsiu tranzakciu no este tam stalr neboli peniaze tak opat tranzakcia sa nepodarila a v kolonke bolo napisane pri tej tranzakcii cancelled a ked som nato dal misku tak ukazalo ze dalsie tranzakcie uz nebudu.... tym padom uz ani za dalsi mesiac mi nestiahli ale peniaze tam uz boli... tak neviem ako daleko siahaju prava takejto.webovej stranky ci si mozu potom po par rokoch peniaze spat alebo take nieco.... a mam im napisat ze ten ucet chcem zrusit alebo ze ich upozornujem ze pouzivam konto a peniaze sa nestahuju? lebo.treba si to premysliet ked im napisem ze ho chcem zrusit mozem sa nato neskor odvolat ze ja som.ho chcel zrusit ale oni jo nezrusili zas oni mozu zistit ze ho stale pouzivam nie?